- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
kızlar çok korkuyorum ben evlenmekten. nişanlımı çok seviyorum ama ailemden ayrı kalma fikri beni çok yıpratıyor. bir de başka şehire gelin gideceğim. zaten düğün hazırlıklarıyla uğraşıyorduk bir de babamın tayini çıktı hem benim oturacağım evin işleri hem ailemin evinin işleri. üstüne kpss ye hazırlanıyorum. şimdi bu kadar şeyle uğraşıyorum ama evlenince evliliği beceremeyecekmişim gibi geliyor. sizlerden de bu hissi yaşayan oldu mu?? nişanlım çok titiz bir insan haddinden fazla titiz olduğu durumlar var anlaşamadığımız noktalar olursa diye korkuyorum. komşularıma evime alışamazsam diye korkuyorum. en çokta mutlu olamamaktan korkuyorum
korkmayın zamana bırakın yalnız şuan en önemli şey kpss aksatmamalısınız diğerleri zamana bırakılabilir
kpss önemli tabi ama iki farklı şehirde koşturmaktan artık ona pek vakit bulamıyorum. çok kötü bi seneye denk geldi allahtan düğünü sınavdan sonra yapıcaz bi de önce olsaydı o zaman hepten yanmıştım
kızlar çok korkuyorum ben evlenmekten. nişanlımı çok seviyorum ama ailemden ayrı kalma fikri beni çok yıpratıyor. bir de başka şehire gelin gideceğim. zaten düğün hazırlıklarıyla uğraşıyorduk bir de babamın tayini çıktı hem benim oturacağım evin işleri hem ailemin evinin işleri. üstüne kpss ye hazırlanıyorum. şimdi bu kadar şeyle uğraşıyorum ama evlenince evliliği beceremeyecekmişim gibi geliyor. sizlerden de bu hissi yaşayan oldu mu?? nişanlım çok titiz bir insan haddinden fazla titiz olduğu durumlar var anlaşamadığımız noktalar olursa diye korkuyorum. komşularıma evime alışamazsam diye korkuyorum. en çokta mutlu olamamaktan korkuyorum
evlililk öncesi sendrom diorlar ya sana da uğramışarada saygı varsa eğer herşeyin üstesinden gelirsiniz.bak sevgi demiorum çünkü sevgide bi yere kadar önemli olan saygı..bide şu yönden düşün bigün illa evlenip gidecektin sanki hep ailenle mi olacaktın en azından sevdiğinle evleniyosun canım
yorucu bi dönemdesiniz valla gerçekten. allah yardımcınız olsun :) halledersiniz sıkmayın canınızı ..
bulaşıcı galiba bu sendrom :) allaha şükür saygımız var birbirimize hiç azalmadı tam aksine arttı. ama ben evlenmeyi hiç düşünmemiştim 1 sene öncesine kadar kafamda bu düşünceden eser yoktu. ailemle bir ömür yaşamaya razıydım. ama kısmetim böyleymiş seviyorum keratayı da
seni evliliğe ikna edebilmişse belli ki baaya seviyorsunbenim yasım senden küçük tahminimce hani bu sölediğimi tavsiye die algılama da küçük bi istek die kabul et.o saygıyı mutlak koru saygı biterse sevgi de kalmaz asla..rabbim mutluluğunu daim etsin pişmanlık vermesin:)
Sen en azından nişanlanabilmişsin ben o korkudan tanışma olayına giremedim :) şükretmelisin yani :)
amin canım inşallah. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. tek dileğimdi ben çok huzurlu bi ailede büyüdüm hala bir kez olsun kavga etmiş değildir annemle babam evlenirsem hep böyle bir evlilik yapmak istedim. nişanlımın beni ikna etme sebeplerinden biriydi huzur. ama insanın içine oturan korku yok mu anın tadını çıkarmak istiyorum kaç kere nişanlanır ki bi insan. heyecanla evimi düzenlemek varken ben durup ya evlenince aynı evi yaşamaya başlayınca anlaşamazsak düşüncesine kayıyor
amiin tatlım..sıkma canını yaa nişşanlını az çok tanıorsun neeye kızıp kızmadığını biliorsun öle deil mi?tam aksine evlendiğiniz zaman daha iyi anlaşacaksınız çünkü onunla uyanacak onunla uyuyacaksın..tam aksine nişanlıyken cok kavga edip evlenince aşırı iyi anlaşan çifler biliorum..çünkü evlenince senin için o onun içinde yalnızca sen oluyorsun..diğer herkes 2.planda kalıor..şimdi nasıl aranız?huylarınız falan uyuşuyor mu?hayattan bekledikleriniz falan?birbirinizden bekledikleriniz?
dediğim gibi düzen konusu dışında aynı çerçeveden bakıyoruz hayata. sevmediğimiz yemekler bile aynı o derece. ama o çok titiz. gömlekleri bile çok giyilenden aza doğru sıralı olarak durur dolabında. birşey yıkandıysa anında ütülenir. oyuncak arabaları var çocuk gibi onların düzenli olarak bakımını yapar ve tozlarını alır derinlemesine. bana bunun gibi aşırı gelen bir düzen ve titizlik anlayışı var tek çatışcağımız ve korkmama sebep olan konu işte :18:
Ay canim ayni ben yabende ayni dusuncelerdeyim okadar.cok.uzuluyorumk ailemden ayrilcam diye anlatamam bende senin gibi uzaga gitcem. Bizim her iki tarafta olmucak yanimizda kpssyede hazirlaniyorum bi taraftan. Benim duginden sonra sinavim 1 ay vaktim kalcak sinavdan sonra. Matematigi dugunden sonraya birakcam diger sozelleri firsat buldkca calisiyorum. Isin zor tarafi birde muhasebeciyim iste calisiyorum aksm 7 geliyorum 12 ye kadar ders calisiyorum
canım sen ciddi misin yaa?bence bu konuyu avantaja cevir..bak misal bu adam asla coraplarını basket topu sanmaz her zaman temiz bakımlı olur...bence cok iiyi buu..biçok kadının hayalindeki erkek tipi
bak bu avantajını hiç düşünmemiştim. kendisi her zaman bakımlı canım o da geriyo beni evdeyken bile bakımlı olmamı isticek sanırım bende rahatıma düşkünüm pijama terlik televizyon takılmayı sevenlerden öyle cici cici giyinip makyaj yapıp öyle oturamam ki sıkılırım. şimdiden balayı için başladı zaten bikini alalım giyersin diye kiiiii benim mayo giydiğimi biliyo ben hayatımda hiç bikini giymedim kendimi çıplak gibi hissediyorum. neymiş efendim yaşlılar mayo giyermiş ben bikini giycekmişim işin yoksa bi de göbek erit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?