evleneceğim ama çok korkuyorum

Allah razı olsun canım benim cümlemizin inşallah :) bak işte öğüt diye buna derim ben gideyim yatayım ben haklısın kafam ne alırsan üç buçukçular gibi şuan zaten.. iyi geceler bol mutluluklar tatlım inşallah korkularını hafifletmişizdir...

canıımm yaa inşallah dediğin gibi olur:))
inşallah canım :))

allah razı olsun canım tabiki hafifledi korkularım yüzüm güldü :) iyi geceler sevdiğini gör inşallah rüyanda :)

Düğünüme 27 gün kaldı, nikahım yapılalı bugün 4. gün.. Babam evde yeni soyadımla sesleniyor, gülüşmeler oluyor
Aramızda çok fazla bi mesafe olmasada en fazla 1 saatlik yol farkı var. Zaten önemli olan yol farkı değil ki, sen evden gelinlikle çıktığında bi yanın artık elalem oluyor. Yarın çeyizim seriliyor, haftaya evime gidecek eşyalarım. Annemin bana baktıkça gözleri doluyor, babam her sabah öperek uyandırıyor. Ben bu fikre alıştırmaya çalışıyorum kendimi. Ama zor.. Evet buna stres diyorlar, herkes yaşıyormuş. Tam bende geçti dedim ki geçmemiş, 1 aydan düşmeye başlayınca daha da başladı. Eşimde benim gibi, tartışıyoruz durmadan.. Hepimizin korkuları var, benimde öyle. Ya mutlu olamazsam, ya pişman olursam diye düşünmeden edemiyorum. Oysa seviyorum, sevildiğime de eminim. Ama bunların gelip gecici olduğunu sabretmem gerektiği söylüyorlar, sonuçta annemlerimizde baba evlerinden çıkıp gitmişler babalarımızla bi yuva kurmak için.. Bazen mutfağa yemek yapmak için girdiğimde, ya ona yaptığım yemekleri beğendiremezsem diye düşünüyorum. Artık babasının evinde bi ağrıyla işten kaçan o kızlar olmayacağız, sorumluluklarımız olacak. Herşey üst üste gelmiş senin için, ama sabır canım. Her zorluğu bi güzelliği vardır sonuçta..

Teşekkür ederim canım senin yuvanda hayırlı olsun hep mutlu olun inşallah biz 12 saat uzaktayiz birbirimize tabi bu durum daha da zorlaştırıyor işleri allah sonumuzu hayretsin :)
Evliligin ilk zamanlari eglenceli ya..esin seni sen de onu seviyorsan korkma..alisir gidersiniz..

Inşallah yıpranma süreci yaşamadan alisiriz evliliğe

ufukta evlilik yok ama benimde evlendiğim taktirde evliliği becerememe ve mutlu olamama korkum var

ufukta evlilik yok ama benimde evlendiğim taktirde evliliği becerememe ve mutlu olamama korkum var
Neden bu korkuları yaşıyoruz diye çok düşündüm işin içinden çıkamadım. Ailemin evinde rahatım ama her işi de ben yaparım yemek temizlik bulasik ütü... ama sanki bunları evimde yapamicam ya da yapsamda nişanlıma beğendiremezsem diye korkuyorum. Üniversite de zaten ailemden ayriydim ama sanki böyle gitmek daha zor geliyor çok ozlerim diye düşünüyorum ne biliyim ya . Aynı evde tanirsin diyor herkes ya aynı evi paylaşırken sevgimiz yetmezse diye korkuyorum çok saçma ama bilmiyorum

al bendende okadar.. bende bekarım . hele hele cevremde duydugum mutsuz evlılıkler de benı negatıflıge dusuruyor

Bende ayni. etrafa bakiyorum kim mutlu ki. Ve ben sevilmek umursanmak istiyorum ya evlendigim kisi umursamaz olursa.mesela annem karnim agriyo diyo babam banane benim mi karnim agriyo diyo. O anda annemin yuz ifadesi o kadar uzucuydu ki insan deger verildigini gormek istiyo bende ayni seyleri yasamak istemiyorum

Son düzenleme:

Allah herkese seven sayan anlayışlı bir eş nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…