evleneceğim ama çok korkuyorum

her gün şükür sebebim canım :) bazen bi bakıyorum benim adamdan iyi koca olur diyorum sonra bi titizleniyor elim ayağım titriyor korkudan ama yine de iyi ki var rabbim başımdan eksik etmesin müstakbel kocamı

her gün şükür sebebim canım :) bazen bi bakıyorum benim adamdan iyi koca olur diyorum sonra bi titizleniyor elim ayağım titriyor korkudan ama yine de iyi ki var rabbim başımdan eksik etmesin müstakbel kocamı

amiiin canıım amiiinnn:))rebbiiimm bi tanede bana denk geleydi bölee:))gerçi eski sevgilim tam da bu kadar titizdi:)ben senin yerinde olsam ondan 2 kat titiz olur onun benden korkmasını sağlarımsen ondan korkacağına o senden korksun

Evwt canim benim isim cok zor. Biz evimizi aldik cok sukur. Nisanlimin calisitigi yerden suan o evde oturuyo nisanlim. Garibim herseye kosturuyo ben sadece esyalarimi yolladim okdar baska hic bisey yapmadim knedi islerimi zor bitiriyorum ben

hepimizde oldu bu sorular ...
Mutlu olacak mıyım?evliliği taşıyabilecek miyim acaba?
Alışabilecek miyim? Ne yapacağım?
Sorular sorular .. rabbim pişman etmesin inşallahh

büyüğümdür saygımdan korkutamam yaş dalgası var aramızda da rabbim senin karşına da hayırlı zamanda hayırlısını çıkarsın. eski sevgilinle niye ayrıldın bilmiyorum ama belki zamanı yanlıştı belki kendisi yanlıştı. hayırlısı böyleymiş kısmetin çıkınca anlıcaksın ne demek istediğimi :)

Evwt canim benim isim cok zor. Biz evimizi aldik cok sukur. Nisanlimin calisitigi yerden suan o evde oturuyo nisanlim. Garibim herseye kosturuyo ben sadece esyalarimi yolladim okdar baska hic bisey yapmadim knedi islerimi zor bitiriyorum ben

biz kirada oturcaz gittim bi ara ev baktık evi tuttuk geldim hep böyle parça parça 1 haftalığına gittim mobilyaları aldık bi ara yine gitmem lazım bi tek beyaz eşyalarım kaldı alıncak bi de çeyizlerim gidicek

hepimizde oldu bu sorular ...
Mutlu olacak mıyım?evliliği taşıyabilecek miyim acaba?
Alışabilecek miyim? Ne yapacağım?
Sorular sorular .. rabbim pişman etmesin inşallahh

amin rabbim herkesi yuvasında mutlu huzurlu eylesin.
burda aldatılan ayrılan çiftleri gördükçe korkum katmerlendi
evlilikten bıkanlar, kocasından yakınanlar.....
sizin gibi mutlu evli insanlar görmek korkumu hafifletiyor teşekkür ederim

kpss benim üç hafta sonraya denk geliyor düğünümden bide sırf ortaöğretimden gireyim diye ders bıraktım 4 yılın sonunda ya ben nerelere gideyim

ah ah bende arada diyorum ailemi nasıl bırakırım evimi yatağımı özlemez miyim diye ama derlerki rabbim o soğukluğu verirmiş evlenen insana öyleki daha ilk el öpmeye gittiğinde kendi evine dönmeye can atarmışsın.. aile özlenir tabiki ama düşünki ailenin seni yanına emanet edebileceği biriyle evleniyorsun seni ona emanet etmişler güvenmişler ailen güvendiyse sende güven eşine ve ona emanet olduğunu her zaman hissettir.. evin işlerindende hiç korkma senin evin kendi düzenin olucak bi kere sen bi şeyi nereye koyarsan ordan alıp kullanıp tekrar istediğin yere koyacaksın kendi düzenini bi oturttunmu herşey kendiliğinden hallolur zaten kendine günlük haftalık aylık temizlik planı çekersin oh mis.. mutlu olmak senin elinde aslında beklentilerine bağlı bu sen beklersen erkeğin eve her gelişinde çiçekle gelsin mutlu olayım bu olmadığında mutsuz hissedersin.. ama dersenki eşim eve her gün sağ salim gelsin bana yeter geldiğindede tutarsın kocaman sarılıverirsin aşkına dünyalar hem senin olur hem eşinin mutlu olmak çok zor değil beklentilerimizi düşürmek zor olan. illaki tartışacağımız konular olucak mühim olan ne biliyomusun o geceyi sırtını dönüp geçirmemek o tatsızlığı yatağına taşımamak. biz kadınlar alttan almayı becerebildiğimizden daha çok büyütmeyi beceriyoruz ve kendi kendimizi mutsuz ediyoruz kafamızda kuruyoruz birsürü sonra patlıyoruz suratlarına ondan sora giriyo araya erkeklik gururu hobaaa yürüdü gitti kavga kuş kadar dert nerelere gidiyo.. halbuki o an susup derin bir nefes alıp sakince çözmeyi denesek belki o kadar büyümeyecek kalpler bu kadar kırılmayacak.. evlilik kadınlar için her zaman daha fazla özveri istiyor çünkü artık o evin annesi siz oluyorsunuz ve göreviniz sadece çocuklara annelik değil eşlerinizede annelik etmek annesiyle aynı şevkati gösterebilmek aynı özenle bakabilmek bu yüzden işimiz zor ama bizim yaratılışımızda var bi kere o yüzden yapamayacağımız hiç bir şey yok yalnızca kendimize azıcık güvenelim yeter..

Ne guzel ailen izin veriyo benim kiler izin vermiyolar ya. Mobilya bakmaya izin alcam biturlu soyleywmiyorum yanliz gitcm die

kesinlikle haklısın canım benim
Mutluluklar :123:

ben onu eşşek gibi sevdiğim halde beni aldattı canım bende gururuma yediremedim ve terk ettim..hayırlı adam gibi biri çıksın yaa böle tam delikanlı olsun..lafa bak bende sipariş veriorum

ders niteliğinde bir yazı olmuş çok teşekkür ederim haklısın biz kadınlar alttan almayı bir başarsak hiç bir sorun kalmayacak. kadın demek fedakarlık demek zaten. her gün uyanmış olması bile şükür sebebim zaten bizim ilişki de odun olan benim istemem öyle çiçek filan benim evlilikten tek beklentim mutlu ve huzurlu bir yuva başka bişey istemiyorum ki
sana da kolay gelsin çok zor hem düğün hem kpss

Ne guzel ailen izin veriyo benim kiler izin vermiyolar ya. Mobilya bakmaya izin alcam biturlu soyleywmiyorum yanliz gitcm die
benim teyzem nişanlımla aynı ilde canım o yüzden gitmem daha kolay çünkü teyzemde kalıyorum

kesinlikle haklısın canım benim
Mutluluklar :123:

teşekkürler sizinde mutluluğunuz daim olsun

ben onu eşşek gibi sevdiğim halde beni aldattı canım bende gururuma yediremedim ve terk ettim..hayırlı adam gibi biri çıksın yaa böle tam delikanlı olsun..lafa bak bende sipariş veriorum

ne siparişe ne zamana ne mekana bakar canım kader kısmet...
sana itiraf ediyim bende eski sevgilimi deliler gibi sevmiştim bir anda ayrılıverdi hemde herşey güzel giderken sonradan öğrendim ki başka biri varmış. ben biraz geç öğrendim ayrıldıktan 5 ay sonra falan o süre zarfında hep peşinden koştum ama sonra öğrenince bitti bende bittim. sonra hiç hesapta yokken nişanlım çıktı karşıma sabırla yaklaştı önce kendi yaralarımı sarmamı bekledi o sarmadı gerçekten iyileşmemi bekledi. ve şu an iyiki eski sevgilimle devam etmemişiz diyorum

çenesi boyundan büyük biri olarak yazdım inşallah kendim tutabilirim verdiğim öğütleri rabbim evliliğin boyunca saygıyı sevgiyi huzuru eksik etmesin kalplerinizden yuvanızdan hayırlısıyla geçirin kocca bi ömrü mutlu mesut inşallah tatlım :)

çok sağol hiç kolay olmayacak.. heleki finallerime iki hafta varken burda aylak aylak dolaşırkene.. ne bu gevşeklik Allahımm.. biri beni kovsun şurdan ya oturdumu kalkamıyorum başından

amin canım seninde ağzın gibi bal dolu bi yuvan olsun :) o kadar güzel konuşuyorsun ki insan senelerdir evli biriyle konuşuyor hissine kapılıyor o yüzden tutabileceğine inanıyorum öğütleri. rabbim hepimiizin yuvasını huzurlu eylesin
bence artık git ve uyu geç oldu yarın çalışırsın :) sadece kendin için değil yuvan huzurun ailen için çalışmalısın :)

canım ne güzell yaa rabbim nazarlardan korusunbirbirinizi hep böle sevin hep mutlu olun yaaa.benim yaralarım biraz zor sarılcak cinsten ama bazen öle bi çıkar ki herşeyi unutturur insana o insanı bekliorum.beni gerçekten iyi edecek birine ihtiyacım var..

amin canım inşallah rabbim seninde gönül eşini çıkarır karşına ama bence yaranı kendin sar birisini bekleme yaranı sarması için o zaman onu değil seni iyi edişini seversin ve sevgiyle minnet duygusu birbirine karışır

inşallaah canım yaa..aslında cok haklısın ben eski defterleri kapatiim ki yeni defterler kirlenmesinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…