Evlenecegım ama hala tanışamadık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır ben annesine karşı nasıl bu kadar merhametsiz onu anlamıyorum
Daha gidecek çooooooookkkkkk yolunuz var çooookkkk...

Herşey bitti, tüm borçlar ödendi, mutlu mesut oldunuz, görümcenin merhametsizliği mi kaldı???

Aylardır burada yazan kadınları dinleyip anlamadınız, görümceyi de anlamayın, bırakın. Muhatabı değilsiniz. Anası düşünsün.

Yahu görümce olmak ne zor arasa niye aradı aramasa niye aramadı. Gelse niye geldi gelmese niye gelmedi. Herkes gelini, görümceyi, kaynanayı salsa da kendi hayatına baksa.

Güzelim onca borcun arasında tek derdin görümce mi Allah in seversen. Sanane kadından. Gelsin de borçlarımı ödesin mi istiyorsun anlamıyorum. Heeee derdin o yurt dışına giderken sen neden Kapadokya ya gidiyorsun ona üzülüyorsan da " halleriz yavrum, gideriz yavrum"

Bu kadar problemin içinde bir de oturup görümceye mi kafayı taktınız?
Gelmiyorsa anası dertlensin size ne,öncelik belirleme kabiliyetiniz sıfır hayatta o kadar daldan dala atliyorsunuz ki hayatınız hep yarım bölük pörçük Gerçek sorunları görmemek için böyle bir huy edindiyseniz bir zaman sonra çok başınız ağrır dikkat edin......

Aşko o kadının size kolay kolay ihtiyacı olmaz gibime geliyor. Ama sizin ona ihtiyacınız olduğu belli. Zaten lazım diye yanaşmıyor.

Aynen inanın taktığımdan değil ama insan annesine neden yardım etmez ki
Sanki sen ettin anana yardım.Ananın evi görücü geleceği gün aklına geldi. Daha evvel neredeydin? Saçma sapan heriflere para yedirmekle meşguldün.

Yav sanane annem sanane.
İstediği gibi takılır, paşa gönlü istemezse düğüne de gelmez.
Sanane yav?

Kendi daha nisanliyken kayinvalide evinde yemek, temizlik yaptığı için görumcenin annesine yardım etmemesini kabul edemiyor bence. Bi enayi ben miyim diye düşünüyor olabilir.
Kendi de bunca zaman orda burda fiti fiti gezmekten anasının evi ne halde düşünmedi ki. Görücü gelecek düğün olacak gün aklına geldi. Evlenince unutur bile anasının bir evi olduğunu.

En basitinden herifin doğru düzgün işi yok ya. Şu zamana kadar taşı taş üstüne koymamış, şimdi kör topal bişeyler yapıyor. Elini versen kolunu alır yavrum reyiz. Kadın bakmış bunlardan bişey olmayacak, kaç gün kendimi tüketicem demiş, fıymış gitmiş işte. Zor değil bunu anlamak. 3 konu açtı zengin görümce bize bahmir diye ya hey Allahım

Yavrum reis ögretmen, antrenor vs vs bebişim hshsh

Ben tanışmakta değilim de ailesine de hayrı yok garip cidden

Oysa senin çok hayrın var zorunlu, örnek evlatsın anca nişandan düğüne evi temizleyen ailesinin evine bir koltuk takımı, halı alamayan ama o paraları pasta reyizle ezen örnek evlat.

Oysa senin çok hayrın var zorunlu, örnek evlatsın anca nişandan düğüne evi temizleyen ailesinin evine bir koltuk takımı, halı alamayan ama o paraları pasta reyizle ezen örnek evlat.
Pasta reyiz mi ahahahah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…