- Konu Sahibi zorunlualann
-
Daha gidecek çooooooookkkkkk yolunuz var çooookkkk...Hayır ben annesine karşı nasıl bu kadar merhametsiz onu anlamıyorum
Aşko o kadının size kolay kolay ihtiyacı olmaz gibime geliyor. Ama sizin ona ihtiyacınız olduğu belli. Zaten lazım diye yanaşmıyor.Ben 6 aydır nişanlıyım ve 4 aydır nişanlımın olduğu yerde yaşıyorum yani kayınvalidemin olduğu yerde . Düğünüm olacak 6 gün sonra , görümcem ile asla tanışamadık bu normal mi , annesi evde temizlik yapıyor o asla bu arefe de annesine yardıma gelmedi . Ben dört aydır bazen kayınvalideme gittim bi kere bile aramadı benim yanımda . Dört aydır 1 kere eve geldi mesafesi ailesine 2 saat olmasına rağmen, annesi bi kere ona gitti o kadar . Kız çok zengin sürekli yurtdışına gidiyor, bu yüzden kınama da gelemeyecekmiş . Sadece düğüne katılacakmış , anlamadığım şu. Nasıl olurda bi insan böyle olur , nişanlıma sorduğumda ablam bireysel takılıyor diyor , yarın bi gün başına bi şey gelse hep bireysel mi takılacak
Sanki sen ettin anana yardım.Ananın evi görücü geleceği gün aklına geldi. Daha evvel neredeydin? Saçma sapan heriflere para yedirmekle meşguldün.Aynen inanın taktığımdan değil ama insan annesine neden yardım etmez ki
Yav sanane annem sanane.Ben 6 aydır nişanlıyım ve 4 aydır nişanlımın olduğu yerde yaşıyorum yani kayınvalidemin olduğu yerde . Düğünüm olacak 6 gün sonra , görümcem ile asla tanışamadık bu normal mi , annesi evde temizlik yapıyor o asla bu arefe de annesine yardıma gelmedi . Ben dört aydır bazen kayınvalideme gittim bi kere bile aramadı benim yanımda . Dört aydır 1 kere eve geldi mesafesi ailesine 2 saat olmasına rağmen, annesi bi kere ona gitti o kadar . Kız çok zengin sürekli yurtdışına gidiyor, bu yüzden kınama da gelemeyecekmiş . Sadece düğüne katılacakmış , anlamadığım şu. Nasıl olurda bi insan böyle olur , nişanlıma sorduğumda ablam bireysel takılıyor diyor , yarın bi gün başına bi şey gelse hep bireysel mi takılacak
Kendi de bunca zaman orda burda fiti fiti gezmekten anasının evi ne halde düşünmedi ki. Görücü gelecek düğün olacak gün aklına geldi. Evlenince unutur bile anasının bir evi olduğunu.Kendi daha nisanliyken kayinvalide evinde yemek, temizlik yaptığı için görumcenin annesine yardım etmemesini kabul edemiyor bence. Bi enayi ben miyim diye düşünüyor olabilir.
En basitinden herifin doğru düzgün işi yok ya. Şu zamana kadar taşı taş üstüne koymamış, şimdi kör topal bişeyler yapıyor. Elini versen kolunu alır yavrum reyiz. Kadın bakmış bunlardan bişey olmayacak, kaç gün kendimi tüketicem demiş, fıymış gitmiş işte. Zor değil bunu anlamak. 3 konu açtı zengin görümce bize bahmir diye ya hey AllahımSana ne zorunlu? Sana ne yani gerçekten? Niye her konuda bi fikriniz var ya, hem de hiç bilginiz olmayan konularda? Ne yaşadığını, neler olduğunu biliyor musun mesela, belki kötü şeyler oldu ve travmaları var, belki anlaşamıyor, ailesini sevmiyor veya kadının direkt tarzı bu, olamaz mı? Niye hemen kötüleme, eleştiri?
Kanıtlayabilirsin, 3 tane konu var görmediği görümce hakkında.Bu iki kafadar zorunlu ve hallederiz yavrum reis borclarin bir kismini ablaya kitlemeyi kafa koyduklarina yemin edebilirim ama kanitlayamam.
Kız akıllı ondan görüşmüyor agaghBu iki kafadar zorunlu ve hallederiz yavrum reis borclarin bir kismini ablaya kitlemeyi kafa koyduklarina yemin edebilirim ama kanitlayamam.
Yavrum reis ögretmen, antrenor vs vs bebişim hshshEn basitinden herifin doğru düzgün işi yok ya. Şu zamana kadar taşı taş üstüne koymamış, şimdi kör topal bişeyler yapıyor. Elini versen kolunu alır yavrum reyiz. Kadın bakmış bunlardan bişey olmayacak, kaç gün kendimi tüketicem demiş, fıymış gitmiş işte. Zor değil bunu anlamak. 3 konu açtı zengin görümce bize bahmir diye ya hey Allahım
Ben tanışmakta değilim de ailesine de hayrı yok garip cidden
Pasta reyiz mi ahahahahOysa senin çok hayrın var zorunlu, örnek evlatsın anca nişandan düğüne evi temizleyen ailesinin evine bir koltuk takımı, halı alamayan ama o paraları pasta reyizle ezen örnek evlat.
Pasta reyiz mi ahahahah
Yavrum reis ögretmen, antrenor vs vs bebişim hshsh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?