Evlenecegım ama hala tanışamadık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarım gerçekten bireysel takılıyordur.
Böyleleri düğünden sonra sizin evden çıkmaz genelde. Benim görümce öyleydi. Zorla kışkışladım da kurtuldum. Her pazar bende kahvaltıdaydı. Aynı şehirde yaşamamıza rağmen yatılı kalmaya başladı. Koca buldu onu da getirdi. Baş belası

Bu konuyu daha önce açılmadı mı? Kadının senle tanışası yok demek ki 50 kere tanışırdı yoksa

Benim erkek kardeşim var ve aramız hiç yoktur kötü şeyler yaşattı bana. Evlense kızla muhatap bile olmam düğününe de gitmem büyük ihtimal. Yani ne istiyorsunuz anlamadım ki tepenize binsin eziyet mi etsin kadın,kendinizi bu kadar umursamayın dünya sizin etrafınızda dönmüyor.

Zorunlunun düğün sonraki konusunu merak ediyorum görümce bisey takmadı dicek

Burda özne sizsiniz. O tanışmaya gelmediyse yokmuş gibi davranın.

Sen de bireysel takıl zorunlu. Ne yapacaksın görümceyi şunu bunu boşver. Zaten bu konuyu önceden açmıştın tanışana kadar böyle hep açacak mısın?

Bi de şey demesi, bi şey olsa bizsiz napacak hdjsjdjsjdjsk

Sayende artık ben de merak etmeye başladım görümceni. Eşimle iki buçuk yıldır tanışıyoruz, kendi görümcemi de hâlâ hiç görmedim ama şu an deli gibi senin görümceni merak ediyorum.
Nişanlımla ikisi çok tezat duruyorlar, abimle biz gibi muhtemelen:)
Bekar abim var, evlenmek isterse ben de merak edilen görümce olmak için hiç tanışmasam mı diyorum sayende:)

Sananeeeeeee sananeee milletin optimal iliski mesafesinden sananeeeeeeee

Acaba zengin olmasaydı da görümceyle tanışmama olayı bu kadar canını sıkar mıydı?

Yoksa tamamen duygusal mı?

Ne cektin be zorunlu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…