evlenecegim ama

Bunu aynen bu şekilde konuşun ailenizle. Bu evliliği aslında istemediğinizi ama yine onlar tarafından yalnız bırakılmaktan korktuğunuzu söyleyin. İnsan evladını bile bile ateşe atmaz. Atıyorsa da aile olmayı hak etmiyorlar demektir.

annemin yorumu su sekilde oldu, konusmaya calistigimda: kötünün iyisi,

yani evlen, yerin yurdun belli olsun, aklimiz sende kalmasin, basinda bi erkek kafasi iste..
Bir anne bunu nasıl söyler? Nasıl böyle bir adamı evladına lâyık görür?
Konu sahibi kimse sizi düşünmüyor, evlilik kötü giderse kimse taşın altına elini koymayacak.Başkasindan beklediğiniz değeri siz önce kendinize verin,sizi kurtaracak kişi sadece sizsiniz.Kimseye güvenmeyin, başınızın çaresine bakın.( Bu adam sizi mutlu etmez, istediğiniz değeri vermez,hayal kurmayin.)

Boşanmanın ne kadar zor olduğunu bilsen bu işi şu dakikada bitirirdin. Gerçi evlensen de boşanmazsın sen

annemin yorumu su sekilde oldu, konusmaya calistigimda: kötünün iyisi,

yani evlen, yerin yurdun belli olsun, aklimiz sende kalmasin, basinda bi erkek kafasi iste..
Bir an önce başlarından atmaya çalışıyorlar. Berbat bir aileniz var.

Böyle bir geçmişi olan kişi hele asla ve asla böyle bir evlilik yapmamalı. Ailene anlat para göz olduğunu, araya da biraz mübalağa kat bana kredi çektirmeye çalıştı filan de

Gozu kapali bodozlama evlendim. Herseyi ben yaptim krediler ev dosemeler herseyi yaa donuna kdr ben aldim.adam aslinda sinyali veriyormuş ben görememişim simdi neoluyor boşanıyorum hemde çekişmeli burnumdan geldi evliyken hayat .
maddiyat inan önemli cokkk onemli para yüzünden bize böyle davranmis mis güya yetememis mis evde cocuk baktim diye neler çektim neler cocugum kucuk kres cagina gelsim calisacam dedm ama ona bile dayanamadim .içine sinmeyen varsa ayril.biz nikah da bile kavga etmistik adam hep sinyal verdi ailede onemli ailesi nasil evde kavga dövüş ile büyümüş ise senin dikkatli olman lazim ve ben nikahta bırakıp nasil gitmedim nasil bir günahın bedelini ödüyorum bilmem .gecmiste kirdigim tüm erkklerden özür dilicem o raddeye geldim beddua ettiler diyorum böyle hayatın ...

Boşanmanın ne kadar zor olduğunu bilsen bu işi şu dakikada bitirirdin. Gerçi evlensen de boşanmazsın sen

gercekten yani gercek ve ciddi anlamda caresizim, sanki böyle bi kabusun icindeymisim gibi ama devam da etmek zorundayim.. calisiyorum ve kendi gelirim var ailemin yaninda yasiyorum, bes kurus istemiyolar, birikim yap diyolar biliyorum beni seviyolar ama onlarin da dogrusu bu sekilde.. konusmaya cogu kez calistim ama gercekten hic bi fayda etmiyor..

disardan bakan birisi olarak yorumlasam, kendime derdim ki: kac kurtar kendini, paran var pulun var meslegin var, tek basina bi düzen kur derdim ama okdr basit degil iste.. ben bunu zamaninda denedim ama yapamadim geri döndüm aileme, cok kirilgan ve duygusal bi yapim var, ailemin bana sirt dönmesi beni mahfetti o piskolojiyi anlatamam, kimsede yasamasin isterim.. coooooooook zor cokkk, keske hic dünyaya gelmeseydim

Daha önce evlenip boşanmış sanırım. O yüzden mecbur hissediyor anladığım kadarıyla. Bir çeşit baskı var üstünde.

Birincisi kimse kimseden hiçbir zaman yüzde yüz emin olamaz. Ama emin olma ve emin olmama yüzdeleri birbirine yakınsa %49 %51 gibi tekrar düşünün derim.

İkincisi gönlünüzü almış ancak siz bunu unutmamışsınız. Evlilik içinde bir daha olmayacağı ne malum?

Üçüncüsü ise bir erkek hiçbir zaman zorla değer bilmez. Size burda taktik versek yaptığı şey ancak hırs olur. Bu tür şeyler insanın içinde gelir. Değersiz hissediyorsanız evlenmemenizi tavsiye ederim. Çünkü daha nişanlılıkta böyle hisseden atı alan Üsküdarı geçti durumunda ne hisseder tahmin edersiniz.

Siz her koşulda bu evliliği yapacaksınız gibi görünüyor,biz ne desek boş. O zaman adama kartınızı vermeyen, aldığınız maaşı eksik söyleyin,kredi çekmeyin,evin sorumluluğunu tümden yüklenmeyin,sizi ezerse cevabınızı verin,yalandanda olsa bırakırım bosarim,eyvallahim olmaz msj verin.Ailenize bir umut deyip evliliğiniz de herşeyi anlatmayın,verdikleri cevapla yine hüsrana uğramayın

evlenmicem cünkü istemiyorum.. canimi alacak degil kimse degilmi

belki görecegim baskiya kalbim dayanmaz kriz mriz gecirir kurtulurum

ama hani merak ediyorum genel anlamda, insanlar nasil deger görüyor yada böyle üzerine titrenilen kadinlar var onlar bunu nasil basariyor, ben basaramiyorum cok ezik bi karakterim var böyle ezilip büzülüyorum

evlenmicem cünkü istemiyorum.. canimi alacak degil kimse degilmi

belki görecegim baskiya kalbim dayanmaz kriz mriz gecirir kurtulurum

Şimdi canım ablacım önce şunu görmek gerek ki ailenin değer yargıları yüzyıl öncesinde kaldı, onların bakış açısı seni mutlu etmiyor, senin için çalışmıyor . Bunu sanırım sen de kabul ediyorsun

Öncelikle bu adamdan hemen şimdi ayrıl, ailene de net söyle ben mutsuzum istemiyorum siz çok istiyorsunuz diye kendimi zorladım ama yapamıyorum diceksin. Zorla kendimi yakamam de. Ailen sömürü yaparsa da kanma.

Sen balık burcu muydun ben de balık burcuyum duygusallık mayamızda var . Bence ayrıl, bir süre kafa dinle o sırada aileni de dinleme sonra bir ilşki terapistine danış. Hem kendini ve duygularını daha iyi tanırsın hem de objektif bir bakış açısıyla nelerin neden yanlış gittiğini anlarsın. bak bu hayat senin, yanlış giden şeyler varsa düzeltmek de senin elinde. İnsan evlatları aciz, zavallı yaratıklar değiller asla bazı şeyleri değiştirme gücüne sahip varlıklarız. Sen de biraz kafa dinle sonra hayatını değiştirmek için kolları sıva derim. Bu sırada o adam ararsa da açma kaç

ama hani merak ediyorum genel anlamda, insanlar nasil deger görüyor yada böyle üzerine titrenilen kadinlar var onlar bunu nasil basariyor, ben basaramiyorum cok ezik bi karakterim var böyle ezilip büzülüyorum
Bahsettiğiniz insanlardan biri benim. Sevgilim üzerime titrer, bana zarar verecek herkesten ve her şeyden korumaya çalışır.

İnanın hiçbir şey yapmadım taktiksel olarak. Sadece gerçekten sevdim, değer verdim. Bence bu tamamen karşıdaki erkekle alakalı. Şimdiki sevgilimden önce hayatıma giren herkes benim sevgimi kullandı resmen, egolarını şişirdiler. Asla o üzerine titrenilen kişi olamamıştım.

Kadınlar bunun için özel şeyler yapmıyor. Karşılarında karakterli ve kıymet bilen insan oluyor.

Ha ama tabi bu karakterli insanlara da hak ettikleri değer veriliyor. Hiç kimse kendisini paspas yerine koyan birinin sırf kendi karakterli diye üzerine titremez.

Kendi kendinize veremediginiz kıymeti başkasından beklemeyin.Sizin örnek verdiğiniz kadınlar önce kendilerini seviyor, bildikleri doğrulardan şaşmiyor, Herşeye ,herkese karşı duruşları var,kimseye eğilmiyor,yani aslında olması gerektiği gibi yaşıyorlar.

zaten bile bile lades diyorum, ne yapsam ailemi mutlu edemicem hic bi zamanda edemedim.. ezik karakterli bi insan olarak kim nereye cekerse oraya gittim, karakterim kisiligim oturmadi, sacma sapan bi sekil aldi sadace, düsünüyorum yani bunun billincindeyim simdi ben evlenip anne olmaya kalksam, ben o cocuga ne verebilirim ki ben daha kendime biseyler katamamasim, kendimden birtane daha dünyaya getirmis olcam sadece yani piskolojisi bozuk sacma sapan bir insan, birey bile diyemiyecegimiz, 30 yasinda insanim ürkmeden korkmadan kendi adima, kendim hayatima dair karar almaktan aciz bi insan olarak evlenip dahada batmamam lazim..

bilincindeyim ve sesimi cikaramiyorum ama artik yeter, ne olcaksa olsn

eski konularini bilmiyorum ama bunu en iyi sen ölcebilirsin, icinden gelmiyorsa yapmak zorunda degilsin. Verilmeyen degeri taktikle alamazsin ki.

Çok büyük, kocaman bir özsevgi, özsaygı yoksunluğunuz var. Bunun kaynağı da muhtemelen aileniz. Size o kadar yetersiz ve değersiz hissettirerek büyütmüşler ki; sevgiyi hak etmek için kendinizden büyük fedakarlıklar yapmanız gerektiğine inanmışsınız.
Ezik falan değilsiniz. Böyle söyleyerek, o çok sevgili ailenizin sizi layık gördüğü sıfata kendinizi sıkıştırırsınız. Aileniz mutlu olmayacak bu berbat adamla evlendiğinizde, sizi başlarından atmış olacaklar. Evladının iyiliğini değil, kendi rahatlarını düşünüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…