evleneceğim mart, nısan gıbı ama mobılyalar yuzunden canım sıkkın.

Evlenirken herkes en güzeline heveslenir. Ancak önemli olan işlevselliği. Eşyalara bu kadar anlam yüklemeyin. Rahat edebileceğiniz az ve işlevsel modeller alın. Ve biraz da büyüyün. Ona aşık olmuştum, öbürü mikemmeldi ama babama da ağlasam mı ki demeyle evlilik olmaz.

Tecrubeyle sabittir. Tek salon kullancaksaniz rahat ve kullanisli olmasina yatak olabilir olmasina dikkat edin. Çok begenerek alinmasina ragmen esyalar mutlaka eskiyor. Esya alirken bunlara dikkat edin. Benim salin takimim gorsel olarak guzel ama asiri kullanişşizzzz... keske almasaydim diyorum

Adam 40bine mobilya alıp bi duvar kağıdı mı alamıyo sen bizi mi yiyosun gülüm burda. Sanki mobilya alınca bitiyo mu? Halısı perdesi tv si tey teyyyy bi dünya şey var. Hayal aleminden çık.

Yaşadığım çevreye göre kültür aldım demişsiniz de mobilya kültürü mü bu ? Ev esasına bu kadar anlam yüklemeyi anlamadım anlamak da istemiyorum ama kirada oturacaksiniz kendi eviniz olana kadar yipranacak yine taşınırken de yipranacak en iyisi sade uygun birşeyler alıp ev parası biriktirmek

En pahalısını en oymalısını en kırmızısını ve taşlısını almazsa evlenme bak aaaaa ne demek pahalı ne demek olmaz yalan o yalan beraber uzananıyız falan yalaaan para vermek istemiyor aaa olmaz cimri mi o nedir? Prensese hotel düğünü yapmıyor mu bu aile yoksa

sissst biz fakirler susalım kizcagizzz teee ikeadan begenmis simli duvar kagidina kadar düşünmüş biz ne anlariz asik olmus tek tek mobilyalara sende diyorsunki annemle esim aldi olmaz fakirlik hevezsizlik göstergesi

Cevreniz kulturunuze gore maddi biriyle evlenseydiniz o zaman. Yada fark yaratin ben sevdigimle evliyim sade sık orta duzey bana yeter diyin. Ya da bence evlenmeyin . Cunku kultur catismasi olabilir. Hele maddiyat kulturu etkiliyorsa daha cok olur. Yanlis anlamayin kirilmayin fikrim bu.

Bizim bile burda gözümüz korktu sen öyle uzun uzun anlatınca bence en güzeli sen sessiz sakin bütçenize uygun araştırmanı yap internetten alışveriş sitelerinde bak ufak tefek ürünler için kararını verdiğin ürünleri nişanlına göster. Hepsini adamın gözüne sokarsan oda bi sasirir bizim gibi.

Onun dışında bende ilk oturduğum evde kiraciydim. Uzun süre modası geçmeyecek kullanışlı, ne sportif ne de klasik model ve renklerde, temizlemesi pratik olacak sekilde mobilyalarımı seçmeye çalıştım. Eşyanın hizmetçisi olmamak lazım eşya sana hizmet etmeli öyle düşün derim.

Sen ben yaparız bunları Gangsta, arkadaş lüks avangard mobilya seviyormuş. Bunlar tarzı değil
Beni de alın aranıza. Buraya taşındım taşınalı DIY'da çığır açtım.
Persan kırlentlerimi verdim güvenlikçiye 40'ımdan sonra öğrenip ördüğüm tığ işi kırlentlerim mutlu, ben mutlu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…