Sen ben yaparız bunları Gangsta, arkadaş lüks avangard mobilya seviyormuş. Bunlar tarzı değilBunnar güzel oluyo yea
Adam 40bine mobilya alıp bi duvar kağıdı mı alamıyoesım 6.300 alıo benımde bı evden kıra gelcek 1.500 ev kıraya verılırse hemen verılmezse sonrakı aylarda gelcek.dugunde epey takı takılır ama babamın durumu aılemın ıyı yapabıldının en ıyısını yapar bızımkıler borc yapmazda nısanlım yaparmı bılmıom yaparsa oder.demın bak duvar sımlı olsun bı tarafı ıste yatagın bası ve tv unıtesının arkası dedım o kadar butcem yok ben bu kdr para kazanmak ıcın almanylarda calısıcam sogukta dıo ben herseyın en ıyısını ıstıyomusum zoruma gıttı lambalar cerceve avıze sımlı duvar herseyın luksumu kırıldım ya
Sen ben yaparız bunları Gangsta, arkadaş lüks avangard mobilya seviyormuş. Bunlar tarzı değil
sissst biz fakirler susalım kizcagizzz teee ikeadan begenmis simli duvar kagidina kadar düşünmüş biz ne anlariz asik olmus tek tek mobilyalara sende diyorsunki annemle esim aldi olmaz fakirlik hevezsizlik göstergesiKendimi gerizekalı gibi hissettim!
:) :) var bende bi tuhaflık...
Ben iş yerinden izin alamadığım ve zaman kısıtlı olduğu için;
koltuk takımını ve perdeleri, annemle eşim beğenip almıştı.
Ben ilk kez eve gelince görmüştüm. :) :) Hiç de dert edinmedim.
esım 6.300 alıo benımde bı evden kıra gelcek 1.500 ev kıraya verılırse hemen verılmezse sonrakı aylarda gelcek.dugunde epey takı takılır ama babamın durumu aılemın ıyı yapabıldının en ıyısını yapar bızımkıler borc yapmazda nısanlım yaparmı bılmıom yaparsa oder.demın bak duvar sımlı olsun bı tarafı ıste yatagın bası ve tv unıtesının arkası dedım o kadar butcem yok ben bu kdr para kazanmak ıcın almanylarda calısıcam sogukta dıo ben herseyın en ıyısını ıstıyomusum zoruma gıttı lambalar cerceve avıze sımlı duvar herseyın luksumu kırıldım ya
Beni de alın aranıza. Buraya taşındım taşınalı DIY'da çığır açtım.Sen ben yaparız bunları Gangsta, arkadaş lüks avangard mobilya seviyormuş. Bunlar tarzı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?