- 21 Kasım 2017
- 29.256
- 127.734
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Ton uyumunu neden yakalamak lazım, niye böyle bir şart var? Azıcık dekorasyon dergisi karıştırsanız aslında çok da lazım olmadığını anlarsınız. Sizinki böyle diye doğrusu bu değil. Bir doğrusu da yok zaten bu işin.Bakın benim bu 3 eşyam da farklı mağazalardan ton uyumunu yakalamak lazım koltuk Bellona kitaplık Koçtaş sehpa herhangi bir mobilya mağazası buraya araya herhangi bir renk katmadım o kitaplık için aylarca aradık kitaplarım ortalıkta durdu
sandalyeler güzel diyecek bir şey yokta, ayakları siyah ayakla değiştiremiyorlar mı? mağazanın imalatçısı yok muymuş, ayakları değiştirsinler sadeceEvet sandalyeleri ayrı seçtim masayı stres almıştım bozamayız dediler diye of of
Evet sandalyeleri ayrı seçtim masayı stres almıştım bozamayız dediler diye of of
Ton uyumunu neden yakalamak lazım, niye böyle bir şart var? Azıcık dekorasyon dergisi karıştırsanız aslında çok da lazım olmadığını anlarsınız. Sizinki böyle diye doğrusu bu değil. Bir doğrusu da yok zaten bu işin.
Bak mesela seninkinde daha az renk var. Krem, bej ve ahşap. Ama bu çok daha karışık duruyor. Hele ki yatak odasındaki o makyaj dolabı, aşırı göz yoruyor. Ama olmaz diye bir şey yok. Sen beğenmişsin olmuş işte.Benimki böyle. Ben siyah cam yerine ayna yaptırdım. Dolaba yerim yok diye mecbur kenar beyazları ayırıp ayrı dolap yaptım onu da
Mesela avangart kelimesini bile yanlış biliyomuşuz ağır salak mobilyalara diyoruz ama yenilikçi öncü gibi anlamları varmış. Geçen çestıra spor model diyen vardı dilimliTon uyumunu neden yakalamak lazım, niye böyle bir şart var? Azıcık dekorasyon dergisi karıştırsanız aslında çok da lazım olmadığını anlarsınız. Sizinki böyle diye doğrusu bu değil. Bir doğrusu da yok zaten bu işin.
Aman onların hepsi kaplama. Üst tabla ahşap desenli, altı opak düz renk kaplama. Tonları da yakın, sırıtmıyor. Bana göre her şey takım takım olmak zorunda değil. Bu takım mantığı çoktan rafa kalktı da biz geleneksel kafadan çıkamıyoruz hala.Ton değil ama kaplamadan bahsetmiş bende öyle düşündüm renk değil benim gözümü tirmalayan renk olmadi
O makyaj dolabı göründüğünden o kadar büyük ki. Eve gelince şok yaşadımBak mesela seninkinde daha az renk var. Krem, bej ve ahşap. Ama bu çok daha karışık duruyor. Hele ki yatak odasındaki o makyaj dolabı, aşırı göz yoruyor. Ama olmaz diye bir şey yok. Sen beğenmişsin olmuş işte.
Kardeşimin evde bir tane yeşil chester var kadife kumaşlı, bir tane düz köşeli kanepe var keten kumaşlı. Şık bir berjerle kombinlemişler. Ham cevizden masa yaptırmışlardı 60 bineMesela avangart kelimesini bile yanlış biliyomuşuz ağır salak mobilyalara diyoruz ama yenilikçi öncü gibi anlamları varmış. Geçen çestıra spor model diyen vardı dilimli
Bayıldım,keşke resmi olsaKardeşimin evde bir tane yeşil chester var kadife kumaşlı, bir tane düz köşeli kanepe var keten kumaşlı. Şık bir berjerle kombinlemişler. Ham cevizden masa yaptırmışlardı 60 bine, sandalyeler çam. İkea’dan siyah camlı vitrinimsi bir kitaplık almışlar. Anlatırken çok alakasız. Ama öyle elegan bir havası var ki. O evi görseler yüreğine iner bizim bu kızların.
Zaten mağazadakiyle evdeki duruşu bir olmuyor hiç. Ben de perde yaptırdım bakalım nasıl gelecek sjsjsjsO makyaj dolabı göründüğünden o kadar büyük ki. Eve gelince şok yaşadım
Kışın gittiğimde oğlanı çekmişim evde ama dekorasyonu pek belli olmuyor.Bayıldım,keşke resmi olsa
Siz öyle düşünebilirsiniz ben dekorasyon dergisi karıştırmam ama çok belgesel izlerim maalesef bu masa ve sandalye bir bütün değilTon uyumunu neden yakalamak lazım, niye böyle bir şart var? Azıcık dekorasyon dergisi karıştırsanız aslında çok da lazım olmadığını anlarsınız. Sizinki böyle diye doğrusu bu değil. Bir doğrusu da yok zaten bu işin.
Takımın sandalyeleri ne kadar berbat olabilirdi onu düşünüyorum böyle daha kötü olmuş o zaman siyah ayaklı ya da ceviz ayaklı sandalye ile değiştirTakımın sandalyeleri berbattı ;( bu da kötü oldu ya
Aman onların hepsi kaplama. Üst tabla ahşap desenli, altı opak düz renk kaplama. Tonları da yakın, sırıtmıyor. Bana göre her şey takım takım olmak zorunda değil. Bu takım mantığı çoktan rafa kalktı da biz geleneksel kafadan çıkamıyoruz hala.
Bütün olmak zorunda da değil. Tşk.Siz öyle düşünebilirsiniz ben dekorasyon dergisi karıştırmam ama çok belgesel izlerim maalesef bu masa ve sandalye bir bütün değil
Yeni evlenecek birinin morali daha ne kadar bozulabilirdi onu düşünüyorum bende.Takımın sandalyeleri ne kadar berbat olabilirdi onu düşünüyorum böyle daha kötü olmuş o zaman siyah ayaklı ya da ceviz ayaklı sandalye ile değiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?