- 23 Ocak 2016
- 35.127
- 51.081
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Evet para verilecekse bir ürüne en azından öyle olmalı sandalye ayakları siyah olmalısandalyeleri ayakları siyah olanlarıyla değiştirirsen sorun çözülür bence
Abartmayın.Var ya o masanın ayakları ile sandalyenin ayakları farklı olduğu için o İstikbali ayağa kaldırırdim
Diyorum ya hiç farketmedim bunu şu ana kadar söyleyen de olmadı ilerde mobilya alınca konu açıp fikir alacağım buradan aklımıza gelmeyenler geliyorBak alt tabakan beyaz ve ayaklar da beyaz inmiş ama tasarım olarak yine bu da olmaz masa sandalye ve ayakları bir bütün olmalı konudaki masa ve sandalye bambaşka alt tabakaya beyaz koymuş ayaklar siyah s
Tek ya da iki ton mu olsun hep anlamıyorum valla.Kız nasıl durmuyor? Masanın altı beyaz ayağı siyah. Yatak siyah çekmece ahşap beyaz. Sadece siyah beyaz yada sadece ahşap beyaz olsa güzel olurdu
Maalesef eğer sandalyeler bu masaya ait ise İstikbale bu ürünü hiç yakıştıramadımAbartmayın.
hayır sandalyeleri ve masayı ayrı ayrı almış takım değil,Maalesef eğer sandalyeler bu masaya ait ise İstikbale bu ürünü hiç yakıştıramadım
Zevkler ve renkler tartışılmaz sizin beğenmediğiniz bir başkası beğenebilir.Maalesef eğer sandalyeler bu masaya ait ise İstikbale bu ürünü hiç yakıştıramadım
Evet bence de öyle sandalyeler farklıhayır sandalyeleri ve masayı ayrı ayrı almış takım değil,
Aynı şeyi düşündüm bende. Alınmış artık yapacak bişey yokKız nasıl durmuyor? Masanın altı beyaz ayağı siyah. Yatak siyah çekmece ahşap beyaz. Sadece siyah beyaz yada sadece ahşap beyaz olsa güzel olurdu
Kendisi de beğenmemiş konu açmış zaten ben begenmemekten bahsetmiyorum ki tasarım olarak bu takım bir bütün değilZevkler ve renkler tartışılmaz sizin beğenmediğiniz bir başkası beğenebilir.
Kocayı bile düşünmeden seçen kız sence masaya sandalyeye çok kafa yorar mı?Neden düşünmeden seçim yapıyorsun canım,onu anlamadım.
koltuk takımının masasını almış, sandalyeleri ayrı seçmiş, ilk yorumlarda yazmışKendisi de beğenmemiş konu açmış zaten ben begenmemekten bahsetmiyorum ki tasarım olarak bu takım bir bütün değil
Anladım beğendiyse sorun yokkoltuk takımının masasını almış, sandalyeleri ayrı seçmiş, ilk yorumlarda yazmış
Birbirinden uyumsuz bağımsız 3 renk var o yüzden çok göz yoruyor. Benimki de tek renk değil ahşap beyaz ve siyah. Ama hepsi bir arada değil. Mesela yemek odam siyah ve ahşap, yatak odam beyaz ve ahşapTek ya da iki ton mu olsun hep anlamıyorum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?