- 23 Ocak 2016
- 35.127
- 51.084
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Var ya o masanın ayakları ile sandalyenin ayakları farklı olduğu için o İstikbali ayağa kaldırırdimYa işte ben başlık alırken çerçeveli başlıktı başlık rengini değişince yatak başlığı da değişti ;(
Hangi evinin masa ve sandalyesi bu kuşum sjskksksBenim mutfak masa sandelyem le aynı gibi ve yeni fark ettim masamın ayağı beyaz sandelye ahşap aynısı yani tek renk tüm saldeyelerim şu anda okuldan gelenler yemek yiyor diye çekmedim
Onu boş ver de uyumsuz sa neden bir Allah'ın kulu başka renk alsaydın uyumsuz demedi bende fark etmedim ama anket yapsaydı zorunlu sonuca göre bakardımHangi evinin masa ve sandalyesi bu kuşum sjskksks
Göze batan bir uyumsuzluğu yok, ondandır. Mobilyadan daha önemli dertleri var oysaki, KLOZET.Onu boş ver de uyumsuz sa neden bir Allah'ın kulu başka renk alsaydın demedi
Bu masada her renk var masa alt tabaka beyaz o alt tabakanın üstteki cevizden olması gerekiyor ve aynı üst tabakadan sandalye ayakları olması gerekiyor buradaki sandalye ayakları tamamen farklı masanın üstündeki tabakadan değilBenim mutfak masa sandelyem le aynı gibi ve yeni fark ettim masamın ayağı beyaz sandelye ahşap aynısı yani tek renk tüm saldeyelerim şu anda okuldan gelenler yemek yiyor diye çekmedim
Sorun uyumsuzluk değil ki senin sandalyenin ayakları masanın üst tabakası ile aynı renk mi buradaki masada sandalyenin ayakları tamamen farklı bir renk ben bu masayı bedavaya verseler almam üstelik tonla para vereceksin İstikbaleZ zorunlualann uyumsuz değil modeli öyle benimki de aynı sadece sandalyeler tek renk uyumsuz olsa elti ve görümce bir şekilde zevksiz derdi bana
Bu masada her renk var masa alt tabaka beyaz o alt tabakanın üstteki cevizden olması gerekiyor ve aynı üst tabakadan sandalye ayakları olması gerekiyor buradaki sandalye ayakları tamamen farklı masanın üstündeki tabakadan daynı gibi işte
Neden düşünmeden seçim yapıyorsun canım,onu anlamadım. Bunu alacağın zaten belli,madem ona göre seçim yap.almak için alma. Kötü durmuyor. Belkide eve gelince beğenmedin.
Bak alt tabakan beyaz ve ayaklar da beyaz inmiş ama tasarım olarak yine bu da olmaz masa sandalye ve ayakları bir bütün olmalı konudaki masa ve sandalye bambaşka alt tabakaya beyaz koymuş ayaklar siyah sEki Görüntüle 3311728 aynı gibi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?