• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLENECEĞİN KİŞİYİ HİSSEDER MİSİN GERÇEKTEN ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalan mı söylüyoruz? Neden yalan söyleyelim böyle bir konuda, ne kazandırır bize?

yalan söylüyosunuz demedim. ama kkda bunu çok görüyorum. bazı konularda hep bu tip cevaplar oluyor. mesela evliliği sallatıda olan kadının korunarak hamile kaldım demesi gibi, fakirlikten der yananın eşim çalışmama izin vermiyo demesi gibi.

seni severim tartışmayalım :)

Hayır ilk görüşte demedim tabi. Sevgili olalı 1-2 hafta olmuştu. İlk sevgili olduğumuzda yürümez sanmıştım. Diğerleri gibi birkaç ayda biter sanmıştım. Aslında öyle de istemiştim. Uzun bir ilişkide değildi gözüm. Ama öyle olmadı.

Gereksiz bir akıcılığı vardı ilişkinin. Diğerlerinde hep zorlayarak olan şeyler eşimle ilişkimde doğal bir şekilde akıyordu. Benim bir ilişkide önem verdiğim ne varsa ben söylemeden talep etmeden hatta hissettirmediğim halde gerçekleşiveriyordu. Diğerlerinden farklı bir ilişki olacaktı hissetmiştim. 1-2 hafta sonra bir arkadaşıma söyledim msnden. Hissediyorum ben bu adamla evlenicem galiba diye

Uyum sağlamışsınız, mantık devreden çıkmamış sonuçta. İlişkinin uzunluğu kısalığı değil benim bahsettiğim şey. Daha adamın huyunu suyunu bilmeden evet evet evleneceğim adam bu diyenlerden bahsediyorum. Siz bir şeyleri olumlu görmüşsünüz ki bu düşünce uyanmış.

ayh herkes de evlilik düşünmüyomuş, istemiyomuş. bi anda nikah masasında bulmuş kendini.
Gayet mümkün, birşeyi çok istersen olmaz derler. Çok isteyip evlenmemiş bir sürü tanıdığım olmakla birlikte benim gibi istemeyip bir anda kendisini karga tulumba evli bulanlar da var hem de çok sayıda.

yalan söylüyosunuz demedim. ama kkda bunu çok görüyorum. bazı konularda hep bu tip cevaplar oluyor. mesela evliliği sallatıda olan kadının korunarak hamile kaldım demesi gibi, fakirlikten der yananın eşim çalışmama izin vermiyo demesi gibi.

Uyum sağlamışsınız, mantık devreden çıkmamış sonuçta. İlişkinin uzunluğu kısalığı değil benim bahsettiğim şey. Daha adamın huyunu suyunu bilmeden evet evet evleneceğim adam bu diyenlerden bahsediyorum. Siz bir şeyleri olumlu görmüşsünüz ki bu düşünce uyanmış.

kızlarrr tartışmayın sakınnn :)))) benle ilgilenin ama ya :oops::eek:

Tartışmıyoruz ki. Suçlayıcı olmuş yazdığın biraz. Verdiğin örneklerle de çok alakası yok durumun sanki.

Ben hayatımda neyi asla yapmam desem paşa paşa yaptım mesela. Büyük konuşmak denir ya halk arasında aynen o.

Evlenmem dedim evlendim
Çalışmadan duramam dedim üç senedir evin duvarlarına bakıyorum
O semtte asla yaşamam dedim yaşıyorum

Daha bir ton şey sayabilirim sana böyle. Şimdi de çocuk yapmam diyorum. İki aya hamilelik takvimi koyarsam şaşırmayın. Evren bana istemediğim her şeyi veriyor :KK53:

Dediklerimin biri mezarda, öteki inadi yüzünden baskasiyla evli bi kızı var, digeri de yurtdisina kaçmak durumunda kaldi. Bence dememekte fayda var :)

kızlar benim korkularım büyük anksiyete oldugundan bende ama bukez ne olursa olsun yeter dedim görüşüyorum şimdi de heyecanım gitti sanki :// ama ilgi cok hosuma gidiyor

"heyecanım gitti ama ilgisi var" la yola nasıl devam edilir ki...

Nasıl denir ki "evleneceğim adam bu". Daha karakterini bilmiyosun dürüst mü merhametli mi güvenilir mi üslubu güzel mi küfürlü konuşur mu vs. vs. ? Çok ütopik geldi. ya da tipine göre karar veriliyosa ve ne olursa olsun o tipin peşinden gidilecekse ancak o zaman mümkün gözüküyo bana. Tipine bayılıp işte buuu dersin gözün de kötü özelliklerini görmez ya da hakikaten iyi biridir şansına.. o zaman işte evleneceğim adam dediğin kişiyle evlenirsin. Diğeri daha sağlıklı mantık hep devrede

Edit: evet hiç aşık olmadım :110:

Son düzenleme:
Ben ilk bulustugumda kalbimde bir sıcaklık olmuştu ve onu esim olarak düşünmek beni mutlu etmişti. Aman aman kör kütük aşık değildim ama yabancı biri gibi de değildi. Kendi kendime sorular sormustum cevaplar olumlu olunca da yola devam etmistik.
-Her sabah uyandığımda karşımda bu yüzü görmek ister miyim?
-Başkalarına (özellikle aileme) bu kişiyi evleneceğim kişi olarak tanittigimda bunu gururla mi söylerim yoksa başım öne mi eğilir?
-Ölene kadar bu kişinin kirli çamaşırlarını yıkamaya razı miyim? (Bu benim için onemliymisse demek ki :D)
-Bu kişiyle evli olmak yalnız olmamdan daha çok beni mutlu edecek mi? (Sonuçta sırf evlenmiş olmak için evlenip baba evimdeki rahatlığı bozmanın anlamı yok değil mi :P )

iste sen de bu tarz senin için önemli olan noktaları kafanda netlestirip devam edip etmeyeceğine karar verebilirsin.

Evet mantığımla hissettim denilebilir :) Yoksa rüyalarımın erkeğini buldum demedim görür görmez. Zaten rüyamda da erkek falan görmezdim:KK70:İlk görüşte aşk lisede kaldı benim için.

biz esimle cocukluk askiyiz..ben ortaokula giderken yanima gelir abimi sorardi icimden "off bir gitse basimdan"derdim..sonra sonra tabi ates bacayi sardi:).ama o hep derki sen benim hep dikkatimi cekerdin.evlilik dusunulmez o yaslarda ama seni gorunce gelecekle ilgili hislere kapilirdim der..ben pek yardim teskil edecek bir ornek degilim sanirim bu konuda.en iyisi gideyim:).hakkinizda hayirlisi zamana birakin bazi duygular tanidikca yerini baska duygulara bikakir.ani yasayin..mutluluklar..

Tartışmıyoruz ki. Suçlayıcı olmuş yazdığın biraz. Verdiğin örneklerle de çok alakası yok durumun sanki.

Ben hayatımda neyi asla yapmam desem paşa paşa yaptım mesela. Büyük konuşmak denir ya halk arasında aynen o.

Evlenmem dedim evlendim
Çalışmadan duramam dedim üç senedir evin duvarlarına bakıyorum
O semtte asla yaşamam dedim yaşıyorum

Daha bir ton şey sayabilirim sana böyle. Şimdi de çocuk yapmam diyorum. İki aya hamilelik takvimi koyarsam şaşırmayın. Evren bana istemediğim her şeyi veriyor :KK53:
Ayy aynı ben. Asla yaşayamam dediğim şehirde yaşıyorum. Evlenince çalışmam diyen arkadaşlarıma kafa tutardım, şimdi hepsi çalışıyor ben evde. Evlilik bana hep kadının köleliği gibi gelirdi, asla istemezdim, şimdi evliyim. Eşime 2-3 sene sevgili olarak takılalım, sonra bakalım duruma dedim, 7. ayda evliydim. Kalabalık ve sevgi dolu bir aile özlemi çekerdim, eşimin ailesi küçücük ve benimkilerden beter soğuk. İstemem dediğim ne varsa önümde şu an, Allah beterinden korusun :)

"heyecanım gitti ama ilgisi var" la yola nasıl devam edilir ki...

BİLMİYORUM CANIM SIKKIN ÇÜNKÜ. sanki o da beni önemsemicekmiş gibi geliyor hastayım bide hassaslastım böyle tadım tuzum yok.. mesela 2 saattir mesajına cevap vermedim yazmadı yani hemen hevesi gecer mi diye korkum basladı bukez bende soğuyorum

BİLMİYORUM CANIM SIKKIN ÇÜNKÜ. sanki o da beni önemsemicekmiş gibi geliyor hastayım bide hassaslastım böyle tadım tuzum yok.. mesela 2 saattir mesajına cevap vermedim yazmadı yani hemen hevesi gecer mi diye korkum basladı bukez bende soğuyorum

Akışına bırak. Olacağı varsa sen istemesen de olur. Olmayacaksa da ağzınla kuş tutsan olmaz. Duygularını ya da adamın duygularını bu kadar irdeleme. Ne kadar rahat o kadar kolay bu işler.

Akışına bırak. Olacağı varsa sen istemesen de olur. Olmayacaksa da ağzınla kuş tutsan olmaz. Duygularını ya da adamın duygularını bu kadar irdeleme. Ne kadar rahat o kadar kolay bu işler.

rahat olmak için cabalıyorum valla bukez.. ama niye mesaj atmıyor diye salak salak düşünüyorum üstelik en son o yazdı hani merak etcek mi diye mal gibi bekliyorum hey allahım

rahat olmak için cabalıyorum valla bukez.. ama niye mesaj atmıyor diye salak salak düşünüyorum üstelik en son o yazdı hani merak etcek mi diye mal gibi bekliyorum hey allahım
insan her an her saniye kendini keşfeder bana göre
niçin zevk alacağın seni meşgul edecek yeni şeyler keşfetmiyorsun :)
mesela ben fotoğraf çekmenin bana çooook keyif verdiğini keşfettiğimden beri, nezaman senin gibi huzursuz olsam anında atarım kendimi dışarı.
kafamdakiler uçup gider, dakikalarca o arının istediğim konuma gelmesini beklerim ya da o şahini uçarken yakalamak için saatlerce beklerim :))
kendini keşfet...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X