• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLENECEĞİN KİŞİYİ HİSSEDER MİSİN GERÇEKTEN ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlarıyla takılmasına değil arkadaşlarıyla içip okey oynamasına takıldın sanırım. Okeyi bilemem ama içki konusu senin için önemliyse hassassa ve kriterinse kesinlikle yumuşama taviz verme ve bitir derim ben. Benim için olmazsa olmazdır misal hiç düşünmem. Sen de pek telafi edebilcek gibi gelmedin bana. Evlenince düzelir deme, arkadaşlarıyla takılma stiline takılıyosan da şimdiden bitir kendini yorma. Beni de bi itti açıkçası anlattıkların çünkü aklımda dumanaltı bodrum katı bir yer canlandı ahahhaa. Biraz gözlemleme fırsatın olsa keşke. kameradan izleyip ortamını arkilerini puanını verebilseydik keşke (haddimiz değil ama kriterlere göre değerlendirirdik demek istiyorum)

Son düzenleme:
Her zaman söylerim... Ben hissetmemiştim. :temizlik:
Açıkça baştan konuşmuştuk kendisiyle eğlenmek maksatlı flört edecektik,asla ciddi olmayacaktık. :spor:
Bir anda evlendik ne olduğunu anlayamadan. :KK37:
Aaa Lale nasıl ciddiye döndü anlatsana.Filmlerde olurdu böylesi.Aksi muamele görmediğin için çok şanslısın.Allah hızurunızın birlikteliğinizin devamını getirsin arkadaşım.

Kızlar tavsiyeniz ihtiyacım var suan..
Cidden morelim 0 ağlamak istiyorum ama bir yandan istemeyip tutuyorum kendimi zaten gribim canım burnumda.

Şimdi şöyle ki bu cocuk askerden kasımda gelmiş iş arıyor ilanlara basvuruyor filan bekliyor buraya kadar sorun yok neyse bunun mahalleden arkadasları var küçüklükten beri tanısıolar galiba 4 kişiler 2 si içmeyi sever dediğinden beri zaten içim ısınmadı cocuklara kafamda boş beleş insanlar canlandı zaten babamın alkolden dolayı korkuyorum bu durumlardan. Neyse bu arada içerim ben dedi öle cok değil dedi. Arkadasları aksamları bunu cagırıyor mahallede kahveye gidip okey oynayıp cay içiolarmıs bu nedir ya hiç.sevmiyorm alt katta bilardo salonu orda tel de cekmiyor zaten arkadaslarıylayken mesaj filan atmıyor bunu farkettim.. Hadi şimdi sevgili değiliz ama.sonucta o yola ilerliyoruz bu hafta bu 3. Çıkışı. İnsanları değiştirmek istemem ama tam anlasıyorum beni umursuyor dediğim birini buldum derken böle bir durum canımı cok sıktı cünkü ilerde o calisacak ben calısacagm gün için de konusamıcaz ee aksamları da sevgili arkadasları cagırcak kızlar şimdiden sanane demeyin mantıklı bakmak zorundayım iyice alısıp sonradan üzülmekten cok korkuyorum suan bile üzülüyorum ona da acıkca söledim bu düşüncelerimi kötü birşey yapmıyoruz diye foto attı okey oynuyorlar evet bn sana zaman ayırırım dedi.bnde suan bile yazamam diyosn nasıl ayırcan dedim eve gidince yazim diyip duruyor şimdi oyun oynuyor ya arkadaslarıyla en son ben sürekli aksam mesgul olan biriyle yapamam dedim sinirlendim ve cok üzüldüm o da Hmm görüşrüz yazmış eve gecince yazcak biliyorum cevap vermicem nasıl oluyor görsün. Dün hastayım die gelip benimle doktorda bulundu corba içtik hani.düşünceli iyi cocuk diyorum sonra böle şeyler cıkıyor kendimi sinirli buluyorum çok mutsuzum ya kimse cıkmıyor karsıma cıkınca da böle şeyler :KK43:( napim sizce haksız mıyım su anksiyete olmasa daha sakin olcam ama hep sağlam adımla.ilerleme durumu var kafamda
Canim benim kuzenim kotu bir merete aliskin bir kizla evlendi kizida kizin hayatinida. B...k etti gece o cok sevdigi arkadaslarina gider atarlandigi zaman falan suan 1 cocugu oldu annesi kuzenim yuzumden erken dogum yapti hasta oldu bebek ve yine akillandimi dersin akillanmadi 7 sinde neyse bi insan 70 inde odur ablan kardesin bir yabanci olarak diyorum dene bir oglani vaxgecmesini iste 1 yil kadar takip et yapmazsa bosver yaxik etme kendine

Kızlar tavsiyeniz ihtiyacım var suan..
Cidden morelim 0 ağlamak istiyorum ama bir yandan istemeyip tutuyorum kendimi zaten gribim canım burnumda.

Şimdi şöyle ki bu cocuk askerden kasımda gelmiş iş arıyor ilanlara basvuruyor filan bekliyor buraya kadar sorun yok neyse bunun mahalleden arkadasları var küçüklükten beri tanısıolar galiba 4 kişiler 2 si içmeyi sever dediğinden beri zaten içim ısınmadı cocuklara kafamda boş beleş insanlar canlandı zaten babamın alkolden dolayı korkuyorum bu durumlardan. Neyse bu arada içerim ben dedi öle cok değil dedi. Arkadasları aksamları bunu cagırıyor mahallede kahveye gidip okey oynayıp cay içiolarmıs bu nedir ya hiç.sevmiyorm alt katta bilardo salonu orda tel de cekmiyor zaten arkadaslarıylayken mesaj filan atmıyor bunu farkettim.. Hadi şimdi sevgili değiliz ama.sonucta o yola ilerliyoruz bu hafta bu 3. Çıkışı. İnsanları değiştirmek istemem ama tam anlasıyorum beni umursuyor dediğim birini buldum derken böle bir durum canımı cok sıktı cünkü ilerde o calisacak ben calısacagm gün için de konusamıcaz ee aksamları da sevgili arkadasları cagırcak kızlar şimdiden sanane demeyin mantıklı bakmak zorundayım iyice alısıp sonradan üzülmekten cok korkuyorum suan bile üzülüyorum ona da acıkca söledim bu düşüncelerimi kötü birşey yapmıyoruz diye foto attı okey oynuyorlar evet bn sana zaman ayırırım dedi.bnde suan bile yazamam diyosn nasıl ayırcan dedim eve gidince yazim diyip duruyor şimdi oyun oynuyor ya arkadaslarıyla en son ben sürekli aksam mesgul olan biriyle yapamam dedim sinirlendim ve cok üzüldüm o da Hmm görüşrüz yazmış eve gecince yazcak biliyorum cevap vermicem nasıl oluyor görsün. Dün hastayım die gelip benimle doktorda bulundu corba içtik hani.düşünceli iyi cocuk diyorum sonra böle şeyler cıkıyor kendimi sinirli buluyorum çok mutsuzum ya kimse cıkmıyor karsıma cıkınca da böle şeyler :KK43:( napim sizce haksız mıyım su anksiyete olmasa daha sakin olcam ama hep sağlam adımla.ilerleme durumu var kafamda

karşındaki insannın senden önce de bi hayatı, yaşayışı, arkadaş çevresi vardı değil mi? doğral olarak başkaları ile de vakit geçirecek. gayet normal bişey. şu yaptığın kapris çok anlamsız. bu düşünce yapısı ile dünyadaki herhangi biri ile mutlu olman imkansız.

Aaa Lale nasıl ciddiye döndü anlatsana.Filmlerde olurdu böylesi.Aksi muamele görmediğin için çok şanslısın.Allah hızurunızın birlikteliğinizin devamını getirsin arkadaşım.

Günaydın.
Amin hepimizin huzuru daim olsun inşallah.
Bir gece hiç aklımda yokken geldi teklif.
İşyerinde bile hala söylerler "bir baktık nişan çikolatası dağıtıyorsun bir duyduk balayındasın" diye...
Allahım herşeyin hayırlısını versin herkese inşallah.

Sevgi, sevilmek, begenilmek nasil bir his ? Ben bosandiktan sonra karsima cikan erkekler ciddi dusunmediklerini belirterek kalbimi kirdilar.
Bosanmis kadinlar da mutlu olabilir mi yoksa ben bu konuda da mi asiri şansizim ?
Güven nasil bir sey ki

Zaman...

Her zaman söylerim... Ben hissetmemiştim. :temizlik:
Açıkça baştan konuşmuştuk kendisiyle eğlenmek maksatlı flört edecektik,asla ciddi olmayacaktık. :spor:
Bir anda evlendik ne olduğunu anlayamadan. :KK37:

Çok heyecanlı ve aşık değildim ama ilk günden hissettim eşimin evleneceğim insan olduğunu.

Hatta o zamanlar msn vardı. Sevgili olalı daha 1-2 hafta olmuşken bir arkadaşıma msn den yazmıştım, bak göreceksin ben bu adamla evlenicem hissediyorum diye. Hala kayıtları duruyor o yazışmanın. 8 senelik evliyim şimdi o adamla :KK66:

Yok öyle bi olay. O hissettim diyenlerin yüzde doksanı her karşısına çıkan erkeğe ideal koca adayı diye bakanlar.

Laale Laale ye katılıyorum. Biz de eşimle şimdinin tabiriyle "ciddi" olarak başlamadık ilişkimize. Birlikte eğleniriz, güzel zaman geçiririz kimyamız tutuyor diye düşündük. Sonra bir baktık nikah masasındayız. Hiç öyle aman tanrım işte bu evleneceğim adam demedim.

Kliasik kk konusu şu aşağıdaki cümleyi ilk söyleyene ödül var.

"Beni ilk gördüğünde o gün de nasıl çirkinim nasıl çirkinim anlatamam ağlamışım gözler şiş...ay beğendi o halimle."

Daha 2 hafta olmuş durun bi ya hemen evleneceğim kişi bu mu falan diye düşünmek için erken.Bunun hissetmesi olmaz kalbin çarpıyorsa aklına mantığına uyuyorsa ve zaman geçirdikçe olursa olur yani

Evlilik için tanışırsın olmaz. Aman flört edeyim ne evliliği dersin bir bakmışsın evlisin :KK53:

Ben eşimle sevgili olduğumuz dönemde çok heyecanlıydım. Bir gün çok acı çektirir, bir gün güldürürdü beni. O da süründürdü beni, ben de onu:) şimdi o heyecan yerini sevgi ve güvene bıraktı. Aşığım da galiba. Her gördüğümde heyecanlanır ve mutlu olurum. Acı çektirmiyor tabii bana eskisi gibi:) sağolsun çok ilgili, sevimlidir. İkinci evliliğim benim bu. İlkinde karşımdakine soğuktum anlattığın gibi. Boşandıktan sonra da uzun zaman evliliği düşünmemiştim eşime kadar. Evlilik sevdiğin insanla yapınca çok güzel bir şey:) tavsiye ederim.

Evlilik için tanışırsın olmaz. Aman flört edeyim ne evliliği dersin bir bakmışsın evlisin :KK53:

Dediklerimin biri mezarda, öteki inadi yüzünden baskasiyla evli bi kızı var, digeri de yurtdisina kaçmak durumunda kaldi. Bence dememekte fayda var :)

hissetmemiştim. İlk gördüğüm zaman 'öfff bu ne beeee, bunun sevgilisine allah yardım etsin' demiştim.

Nasıl denir ki "evleneceğim adam bu". Daha karakterini bilmiyosun dürüst mü merhametli mi güvenilir mi üslubu güzel mi küfürlü konuşur mu vs. vs. ? Çok ütopik geldi. ya da tipine göre karar veriliyosa ve ne olursa olsun o tipin peşinden gidilecekse ancak o zaman mümkün gözüküyo bana. Tipine bayılıp işte buuu dersin gözün de kötü özelliklerini görmez ya da hakikaten iyi biridir şansına.. o zaman işte evleneceğim adam dediğin kişiyle evlenirsin. Diğeri daha sağlıklı mantık hep devrede

Edit: evet hiç aşık olmadım :110:

Ben ilk bulustugumda kalbimde bir sıcaklık olmuştu ve onu esim olarak düşünmek beni mutlu etmişti. Aman aman kör kütük aşık değildim ama yabancı biri gibi de değildi. Kendi kendime sorular sormustum cevaplar olumlu olunca da yola devam etmistik.
-Her sabah uyandığımda karşımda bu yüzü görmek ister miyim?
-Başkalarına (özellikle aileme) bu kişiyi evleneceğim kişi olarak tanittigimda bunu gururla mi söylerim yoksa başım öne mi eğilir?
-Ölene kadar bu kişinin kirli çamaşırlarını yıkamaya razı miyim? (Bu benim için onemliymisse demek ki :KK70:)
-Bu kişiyle evli olmak yalnız olmamdan daha çok beni mutlu edecek mi? (Sonuçta sırf evlenmiş olmak için evlenip baba evimdeki rahatlığı bozmanın anlamı yok değil mi :p )

iste sen de bu tarz senin için önemli olan noktaları kafanda netlestirip devam edip etmeyeceğine karar verebilirsin.

Evet mantığımla hissettim denilebilir :) Yoksa rüyalarımın erkeğini buldum demedim görür görmez. Zaten rüyamda da erkek falan görmezdim:KK70:İlk görüşte aşk lisede kaldı benim için.

biz esimle cocukluk askiyiz..ben ortaokula giderken yanima gelir abimi sorardi icimden "off bir gitse basimdan"derdim..sonra sonra tabi ates bacayi sardi:).ama o hep derki sen benim hep dikkatimi cekerdin.evlilik dusunulmez o yaslarda ama seni gorunce gelecekle ilgili hislere kapilirdim der..ben pek yardim teskil edecek bir ornek degilim sanirim bu konuda.en iyisi gideyim:).hakkinizda hayirlisi zamana birakin bazi duygular tanidikca yerini baska duygulara bikakir.ani yasayin..mutluluklar..

+10000000000....:deli::deli::deli:

Ben eşimle ilk yemeğe çıktığımızda çok değişik bir hisse kapılmıştım biz sanki evleneceğiz ya diye. Nitekim evlendik de, sonra da boşandık.

Hep evleneceğim insanla 3-4 yıl flört ederim diye düşünürdüm (niye öyle düşünürdüm bilmem) 9 ayda evlendik. Herhalde evleneceğim kişi çerkes olur diye düşünürdüm eski eşim çerkesler kimdir necidir beni tanıyınca öğrenmişti.

O yüzden yok hismiş yok rüyada görmüşmüş boş işler geliyor bana. Düşündüğün gibi de olmuyormuş onu öğrendim, nasibe inanmayı öğrendim. Planlamamak lazım, zamanla olacağı varsa oluyor işte.

Bende his ettim evlenecegim
Kisi diye ama daha evlenmeden ayrildik demek dogru degil

Eşimle ilk bulusmamızda cok heyecanlıydım ve bıyere oturmaya gttık içimden kske evlnsem bu adamla dedim:)

Ben hissetmedim, yani senin gibi 3.buluşmada böyle bir his gelmedi, baktık 1 sene 2 sene 3 sene 5 sene ayrılmıyoruz iyi de gidiyo sohbet güzel gülmekten altımıza ettiğimiz falan oluyo güven tam hayaller benzer 9.senede evlendik

Hissettim..
evlilik hazırlığında ayrıldık..
Allah o hissi de o adamı da bildiği gibi yapsın..
ben uymadım bu konuya gidip çay koyayım en iyisi

Bende hemen anlayamayan, hissedemeyenlerdenim.

Birlikte zaman geçirdikçe, tanıdıkça. Evlenebilecek biri olduğunu anlayınca karar verdik. Aylar sonra olabilir dedim.
1.5 yıl sevgili olduktan sonra nişanlandık.
Ve hala irdeliyorum onu:)
1yıl sonra düğün inşallah.

Sizin durumunuz da aynı ben :ıslık:

Arkadaşlarıyla takılmasına değil arkadaşlarıyla içip okey oynamasına takıldın sanırım. Okeyi bilemem ama içki konusu senin için önemliyse hassassa ve kriterinse kesinlikle yumuşama taviz verme ve bitir derim ben. Benim için olmazsa olmazdır misal hiç düşünmem. Sen de pek telafi edebilcek gibi gelmedin bana. Evlenince düzelir deme, arkadaşlarıyla takılma stiline takılıyosan da şimdiden bitir kendini yorma. Beni de bi itti açıkçası anlattıkların çünkü aklımda dumanaltı bodrum katı bir yer canlandı ahahhaa. Biraz gözlemleme fırsatın olsa keşke. kameradan izleyip ortamını arkilerini puanını verebilseydik keşke (haddimiz değil ama kriterlere göre değerlendirirdik demek istiyorum)

Canim benim kuzenim kotu bir merete aliskin bir kizla evlendi kizida kizin hayatinida. B...k etti gece o cok sevdigi arkadaslarina gider atarlandigi zaman falan suan 1 cocugu oldu annesi kuzenim yuzumden erken dogum yapti hasta oldu bebek ve yine akillandimi dersin akillanmadi 7 sinde neyse bi insan 70 inde odur ablan kardesin bir yabanci olarak diyorum dene bir oglani vaxgecmesini iste 1 yil kadar takip et yapmazsa bosver yaxik etme kendine

karşındaki insannın senden önce de bi hayatı, yaşayışı, arkadaş çevresi vardı değil mi? doğral olarak başkaları ile de vakit geçirecek. gayet normal bişey. şu yaptığın kapris çok anlamsız. bu düşünce yapısı ile dünyadaki herhangi biri ile mutlu olman imkansız.

Günaydın.
Amin hepimizin huzuru daim olsun inşallah.
Bir gece hiç aklımda yokken geldi teklif.
İşyerinde bile hala söylerler "bir baktık nişan çikolatası dağıtıyorsun bir duyduk balayındasın" diye...
Allahım herşeyin hayırlısını versin herkese inşallah.

Kızlar gelişmeleri anlatıyorum..
Şöyle ki çocuk düşünceli mesela hasta oldum hemeng elim doktora gidelim dedi gittik. Lakin akşam arkadaslarıyla bulustu tamam olabilr normal. Sonra ertesi gün yine bulustu tamam sanane diyeceksiniz bu da normal. Bunlar mahalleden sürekli cagırıolar akşam bu da gidiyor okey oynuyorlar bilardo oynuyorlar çay içiyorlarmış kahvede mi ne klasik mahalle kültürü. Ama benim içim cok rahatsız cünkü cocuk arkadaslarından ikisinin içmeyi sevdiğini söylemişti ben içince hemen yatarım annemler anlamaz filan demişti. Yani burda sürekli olmasa da içki kullanıyor anlıyorum. Sigarası yok .

Soruna gelirsek ben içkiden nefret ediyorum ama baya baya normal derecede değil babam alkolk oldugu için özel bir nefretim var. Bu yüzden cok korkuyorum içki içen biriyle olmaktan. 3 haftadır tanısıyoruz gecen arabada oturup arkadaslarıyla içti bide arabesk eşliğinde keş gibi dedim ona da kızdım belli ettim soğuktum birkaç gündür o da anladı. ben sölemesem bilmezdin mesela dedi . Ama sölerim cok içmiyorum ben arada bir dedi arkadasları iyi cocukmus sözde onlar da cok içmezmiş hafta da 2 filan diyor. Şimdi ben ondan tam soğudum bunla olmaz konusmayı bırak diyordum o baya ısrarcı .. Bugün görüşücez kendi kafamda kurduklarımla karar alıyormusum bana acıklayacakmıs kendini bırakcam zaten içkiyi filan diyor ama ben bırakır mı diye onu mu düşüncem sürekli.. BU yönü harici beraberken gülebiliyorum espri anlayısımız aynı belki uzun zamandır hayatımda kimse olmadıgı için ilgi ve sevilmek hoşuma gidiyor ya da cocuk gercekten ilgili anlayamıyorum kızlar.

Bugün bulusup konusacagız sizce ne yapim ben ne şekilde konusayım onunla ?
Muhtemelen bana cok içmiyorum ayda bir gibi seyler söleyecek ya da artık içmicem filan diyecek ..
Nasıl anlayabilirim ki dogru söylediğini siz olsanız izlemeye devam mı ederdiniz yoksa kestirip atarmıydınız ..
Tam biri cıktı karsıma mutlu olacagım diyorum sonra böyle oluyor ben yine mutsuz deprsesyonlu aynı ben...
Anksiyetem tuttu tutacak kendimi kontrol etmeye calısıyorum 2 gündür resmen..

Şöyle ki çocuk düşünceli mesela hasta oldum hemeng elim doktora gidelim dedi gittik. Lakin akşam arkadaslarıyla bulustu tamam olabilr normal. Sonra ertesi gün yine bulustu tamam sanane diyeceksiniz bu da normal. Bunlar mahalleden sürekli cagırıolar akşam bu da gidiyor okey oynuyorlar bilardo oynuyorlar çay içiyorlarmış kahvede mi ne klasik mahalle kültürü. Ama benim içim cok rahatsız cünkü cocuk arkadaslarından ikisinin içmeyi sevdiğini söylemişti ben içince hemen yatarım annemler anlamaz filan demişti. Yani burda sürekli olmasa da içki kullanıyor anlıyorum. Sigarası yok .

Soruna gelirsek ben içkiden nefret ediyorum ama baya baya normal derecede değil babam alkolk oldugu için özel bir nefretim var. Bu yüzden cok korkuyorum içki içen biriyle olmaktan. 3 haftadır tanısıyoruz gecen arabada oturup arkadaslarıyla içti bide arabesk eşliğinde keş gibi dedim ona da kızdım belli ettim soğuktum birkaç gündür o da anladı. ben sölemesem bilmezdin mesela dedi . Ama sölerim cok içmiyorum ben arada bir dedi arkadasları iyi cocukmus sözde onlar da cok içmezmiş hafta da 2 filan diyor. Şimdi ben ondan tam soğudum bunla olmaz konusmayı bırak diyordum o baya ısrarcı .. Bugün görüşücez kendi kafamda kurduklarımla karar alıyormusum bana acıklayacakmıs kendini bırakcam zaten içkiyi filan diyor ama ben bırakır mı diye onu mu düşüncem sürekli.. BU yönü harici beraberken gülebiliyorum espri anlayısımız aynı belki uzun zamandır hayatımda kimse olmadıgı için ilgi ve sevilmek hoşuma gidiyor ya da cocuk gercekten ilgili anlayamıyorum kızlar.

Muhtemelen bana cok içmiyorum ayda bir gibi seyler söleyecek ya da artık içmicem filan diyecek ..
Nasıl anlayabilirim ki dogru söylediğini siz olsanız izlemeye devam mı ederdiniz yoksa kestirip atarmıydınız ..
Tam biri cıktı karsıma mutlu olacagım diyorum sonra böyle oluyor ben yine mutsuz deprsesyonlu aynı ben...

madem içkiye bu kadar karşısınız içki içen birini içmemesi konusunda baskılayacğaınıza direkt içmeyen birini bulursanız daha kolay olur bence.

İleride içip içmeyeceğinden emin olamazsın. Bu adam alkolik değil, sosyal içici. Bunun kimseye bir zararı olmaz. Ama senin bu konuda net çizgilerin varsa o zaman hiç girme bu işe. Çünkü içmeyecem deyip sözünü tutmama ihtimali çok daha yüksek.

Ha bu arada sosyal ortamı kahveden ve arkadaşlarıyla arabada içmekten ibaret olan bir adamla benim işim olmazdı.

İleride içip içmeyeceğinden emin olamazsın. Bu adam alkolik değil, sosyal içici. Bunun kimseye bir zararı olmaz. Ama senin bu konuda net çizgilerin varsa o zaman hiç girme bu işe. Çünkü içmeyecem deyip sözünü tutmama ihtimali çok daha yüksek.

Ha bu arada sosyal ortamı kahveden ve arkadaşlarıyla arabada içmekten ibaret olan bir adamla benim işim olmazdı.

yani cok salakça bir ortam geliyor bana da.. aslında bakıyorum adam yabancı dizileri filan takip ediyor izliyor kültürü düşük değildir diyorum ki ben tasarımcıyım fuara filan gidelim dediğimde o ne yaa demiyor mesela gidelim beraber filan diyor ama işte anlayamadım ben yaşam biçimini tecrübelerinize dayanarak bugün onunla nasıl bir konuşma yapmamı önerir siniz

yani cok salakça bir ortam geliyor bana da.. aslında bakıyorum adam yabancı dizileri filan takip ediyor izliyor kültürü düşük değildir diyorum ki ben tasarımcıyım fuara filan gidelim dediğimde o ne yaa demiyor mesela gidelim beraber filan diyor ama işte anlayamadım ben yaşam biçimini tecrübelerinize dayanarak bugün onunla nasıl bir konuşma yapmamı önerir siniz

Bu kadar keskin çizgiler varken ben senin yerinde olsam bitirme konuşması yapardım.

Herkes kendi yaşam tarzına göre değerlendirme yapar burda. Önemli olan senin ne istediğin. Ben kendi adıma arkadaşlarıyla takılmasından çok takılma ortamına sinir olurdum. Mesela arkadaşlarıyla ev ortamında ya da bir cafe restoran gibi biryerde takılsa, ne bileyim maç geceleri gibi birşeyler olsa rahatsız olmazdım ama kahve ortamı okey, bilardo deyince gerer beni, hiç hoşlanmam. Arabesk müzik eşliğinde alkol deyince beni benden aldın zaten, hemen kafamda bir profil belirdi ki o profildeki bir insanla ben hayatta yapamam. Ama sen yapabilirsin belki, herkesin beklentisi bakış açısı farklı.

Özetle fikir al tabi burdan ama önce kendini dinle. Sen ne istiyorsun? Sevmek, sevilmek, ilgi bir ömrü geçirmeye yetmez. Üstelik bunların süreceğinin garantisi de yok. Pek çok başka dinamiği var evliliğin. Sana duyduğu ilgi giderse mesela, geriye kalan adamdan hoşlanacak mısın? Ortak ilgi alanlarınız var mı? Sana saygı duyuyor mu? Fikirlerine değer veriyor mu? Aile ilişkileri nasıl? Çocuklara karşı tutumu nasıl? Sorumluluk sahibi mi? Bir sorun olduğunda çözüm odaklı mı? Yoksa çözümü başkalarından mı bekler? Bunlar ve bunlar gibi pek çok şey sana onunla ilgili fikir verir. Bunların cevabını da burda kimseden alamazsın, senin bulman gereken cevaplar bunlar

Ben kestirip atardım. Net. İçki hassas bir konu ve nefret ediyorum diyorsun yani sen bunu tölere edemeyeceksin mümkün değil. O da içmeyi bırakmaz. Velhasıl ilişkini bitir önüne bak, daha fazla zaman geçirmeyin ve emek harcamayın birbirinize.

Sen de istemiyorsun. Ama yalnızlık korkusu var.
Yapma sevmediğin bir yaşam tarzı olan insanla sevgili olma.
Rahatsızsın bu belli. Karşına daha iyileri çıkar. Kimseyi bulamam diye kendini mutsuzluğa sürükleme.
O insanı değiştiremezsin.
Ayrılık konuşması yerinde olur.

Rahatsızsın bu belli. Karşına daha iyileri çıkar. Kimseyi bulamam diye kendini mutsuzluğa sürükleme.

Malesef artık konusmayalım filan diyemedim evet yalnızlık korkusu var ve böyle arada bir kıvılcım oluyor ama hani sarılmak istemek gibi etkilendiğimi düşünmek gibi genele bakınca sanki kalbimi carptıracak biri değil gibi.. delircem ya hep böyle oluyorum kimle tanıssam böyle ikilemler yasıyorum kaygı tavan yapıyor mutsuzluk hep sonuc :( tanımaya devam edicem seni dedim ama sürekli aklımda hata mı yapıyorum diye

İstemiyorum diyip vazgectiğimi söyledim. Anksiyetem oldugunu da anlatttım tamam dedi ama mutsuzum cidden ya ağlayasım geliyor kendimi güçsüz hissediyorum..

Herkes kendi yaşam tarzına göre değerlendirme yapar burda. Önemli olan senin ne istediğin. Ben kendi adıma arkadaşlarıyla takılmasından çok takılma ortamına sinir olurdum. Mesela arkadaşlarıyla ev ortamında ya da bir cafe restoran gibi biryerde takılsa, ne bileyim maç geceleri gibi birşeyler olsa rahatsız olmazdım ama kahve ortamı okey, bilardo deyince gerer beni, hiç hoşlanmam. Arabesk müzik eşliğinde alkol deyince beni benden aldın zaten, hemen kafamda bir profil belirdi ki o profildeki bir insanla ben hayatta yapamam. Ama sen yapabilirsin belki, herkesin beklentisi bakış açısı farklı.

Özetle fikir al tabi burdan ama önce kendini dinle. Sen ne istiyorsun? Sevmek, sevilmek, ilgi bir ömrü geçirmeye yetmez. Üstelik bunların süreceğinin garantisi de yok. Pek çok başka dinamiği var evliliğin. Sana duyduğu ilgi giderse mesela, geriye kalan adamdan hoşlanacak mısın? Ortak ilgi alanlarınız var mı? Sana saygı duyuyor mu? Fikirlerine değer veriyor mu? Aile ilişkileri nasıl? Çocuklara karşı tutumu nasıl? Sorumluluk sahibi mi? Bir sorun olduğunda çözüm odaklı mı? Yoksa çözümü başkalarından mı bekler? Bunlar ve bunlar gibi pek çok şey sana onunla ilgili fikir verir. Bunların cevabını da burda kimseden alamazsın, senin bulman gereken cevaplar bunlar

çok güzel yorumlamışsın teşekkürler.. içki içmesini istemiyorum net olarak ama o arada içiyormus alkolik dğeilim dedi baya kötü oldu daha az içerim artık hem filan dedi ama bana inanacakmısın sorun bu şimdi dedi. inanmak isterim ama kaygı problemi beni zorluyor zaten ..bir yandan iyi biriydi diyorum nedense içime güven duygusu doğuyordu ondan yana ailesi filan normal görünüyor düzgün.. bana karsı düşünceli hasta olunca gelip hastaneye gelmişti benle :( ben korkuyorum kafamda soru işaretiyle ilerleyemiyorum. bu durum beni çok üzüyor psikologla çözülmezse diye de korkmaya basladım :( kendmi genel olarak cok yalnız hissediyorum işyerimde de sıcak bir ortamım yok yeniyim tuz biber oluyor işime konsantre olmak istiyorum . bu cocuk beni mutlu etmişti aile sorunlarımdan filan uzaklaştırmıstı beni ama şimdi yapamıyorum dedikten sonra yine mutsuzluğa gömülüyorum. böyle olmak istemiyorum güçlü bir kızdım ama artık muhtac gibi hissediyorum birilerine arkadaslarım da bence bıktı. çok üzgünüm sevgilimden ayrılmışcasına morelim bozuk ağlamak istiyorum ama işime bakmalıyım . alısmak korkum burdan geliyor 3 hafta görüştük ve bu haldeysem 1 senelik ilişkim bitse napıcam diye düşünürüm hep bu yüzden cesaretsizim kaçıyorum ve böylede mutlu olmasam da yasamaya calısıyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum cidden arkadaslarıma dert yanmaktan bıktım buraya atıyorum kendimi böyle bazen. Aile desen zaten temel sorun mutsuzluk sebebim sorunlar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X