Evleneceginiz insan dnyann br ucunda olsa, herseyinizi brakr gider misiniz?

ben gittimde ne oldu çekmediğim çile eziyet kalmadı,sığınacak bir dal aradım başıma gelmeyen kalmadı 4 yıl olacak boşanalı hala psikolojik tedavi görüyorum annem ben evdeyken alt kata bile gidemiyor,geceleri uyanıp kontrol ediyorum annem odasındamı diye allah kimseye yaşatmasın aynı şehirde olsam bu kadar olmazdı en azından annem görür bilirdi delirme noktasına gelmezdim,gerçi millet yurtdışına gidiyor mutlu oluyor şans meselesi bunlar :a015:

tereddütsüz giderim. Ahhh ahh almıyorlarki alsalar askere bile gidicem onun için ama ...

Bir atasözü ile yanit veriyim ben
Gelin vardigi oqlan (erkek) dogdugu yere yakisir derler bizde
Benim düsüncemde Bu
Arada sevgi saygi varsa neden olmasin
Artik dünyanin bir ucuna 2 saatde erismiyormuyuz??

güzel ve doğru söz. giderim çünkü değer

herkez birsürü sey yazmış hepsni okudum neredeyse kişden lkişiye degişio ben ankarada büyümüş hep özgür yetişmiş bi insnaken erzurumun bi köyüne ki erzruma bile gitmek bir gününü alıyor su yok elektirk yok gii o sekil bi eve gitmeye razı oldum esim için onu cok sevdigim için bi kaç ay sonra gidicem yanına ve eminim çok mutluolucam bence hersey insnaın içinde bitio mutlu olmak istedigin yerde ancak mutluluga ulaşırsın

eşimi çok seviyorum fakat
yine de gitmezdim...
aileme çok yakınım ,yine de çok ağladım zor oldu alışmak
o yüzden uzakta olmak fikri bile tüylerimi ürpertiyor...

ailem onaylarsa giderim ama onların gönlü olmassa bi kez daha düşünürüm çnkü onlar her zmn bnm yanımda olucak

Valla bende gidemem canım ya annemide yanıma alırsam anca oda gelemzki dünyanın öbür ucuna Annemi bırakazmadım ben yaniiiiiiiiiii.
bi annem bi sevgilim zaten ikiside cigeirmin yarısı

açıkçası sanmıyorum.kimse için kurulu düzenimi bozmam çünkü değişikliklere çok sıcak bakan biri değilimdir aslında.

eğer günün bırınde bırısııne çok aşık olursam ve aşık olduğum adam dünyanın diğer ucundaysa gidebilirim.çünkü cevremde cok örnek olan arkadaşım var.hele bırısıne hayranım.çok sevdıler bırbırlerını.kız ankarada yaşıyordu aılesıyle hersey 4/4lüktü inanılmaz güzel bır aılelerı var.ama arkadaşım günün bırınde annesı ankaralı babası cezayırlı bırısı ıle evlenme kararı aldı.ve katara gelın gitti.eşi dünyanın en ıyı ınsanı orada mesleğini yapamasada sevdıgı adamla çok mutlu .bır kızı var ınanılmaz bır aıle kurdu ve kendı aılesı oldu bu başta aılesı cok karşı cıktı ama ıstedıgı zamn ucakla gelıyor 10-15 gun kalıyor gıdıyor aynı sekılde aılesıde .uzak mesafeler yakına dönüşebiliyor.benımde aynı sekılde olursa neden olmasın.o nerede olursa bende orada olmaya hazır olurum.yeterkı o dıyebılecegım ınsanı bulıyım.

dünyanın öbür ucuna olmasada eşim için herşeyimi bırakıp işimi ailemi arkadaşlarımı istanbuldan antalyaya gittim çok zor günler geçirdim çok yanlız kaldım ama pişman olmadım onun aşkına değerdi istediğim zaman uçağa atlayıp gelebiliyodum eşim çok anlayışlıydı bir buçuk yıl kaldık tekrar istanbula geri döndük bukadar çabuk dönüceğimizi bile tahmin etmiyodum yine gidelim dese hiç düşünmeden giderim annemden babamdan kardeşlerimden ayrılmam çok zor ama eşim için herşeye katlanırım yeterki mutlu olalım huzurumuz olsun sağlıklı olalımherşeye değer

nerede yaşadığın degil, kimlerle yaşadığın önemli.yurtdışında yaşayan biri olarak bunu söyleyebilirim.etrafımda doğru insanlar olduktan sonra bir karton kutunun içnde bile yaşayabilirim gibi geliyor artık.

gittim... ailem, arkadaslarim, isim v.s bu yasima kadar benim olan herseyi arkamda biraktim ve esimin yaninda olmayi sectim. henuz cok yeni ayriligim biraktigim herkesi ve herseyi ozluyorum ama kendi secimim oldugu icin kimseye soyleyecek sozum yok.. pisman miyim? onun icin de daha cok erken oldugunu dusunuyorum.. onumde uzun bir hayat beni bekliyor ve herseyin daha guzel olmasini umid ediyorum...

ben gittim..pismanlik dersen..bazen olmadi degil..istedigim zaman kalkip gidemedim mecburiyetten..turk kiz arkadaslarim yok birseylerimi paylasabilecegim.alisveris,yemek vs.yabancilarla da dilim cok iyi olmadigi icin biryere kadar oluyor iletisim.eger bulundugum yerde kalsaydim arkadaslarimda evlenip baska illere gitti yada unv.arkadaslarimda baska illerde yine yalniz kalacaktim ama en azindan kendi ulkemde oldugum icin arkadas bulmam cok daha kolaylasacakti..boyle bircok seyden mahrum oluyor insan..gidip kendi islerini halledemiyorsun vs..ama su da oluyor simdi bana git tr de yasa desen zorlanirim..simdi alistim,kabullendim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…