Evleneceginiz insan dnyann br ucunda olsa, herseyinizi brakr gider misiniz?

bu konuda büyük konuşanlardanım
asla gitmem derdim annemi bırakamam birde tek kızdım annemde benden ayrılamazdı
evleneli 2 sene olacak annem aynı cadde üzerinde oturyoruz ama şimdilikkkkkk
seneye diyar diyar gezmeye başlıycam bilmiyorumkismile
nasıl kabul ettim hala şaşıyorum sempatiksalakcinni
ama sağlık olsun dağ dğaa kavuşmaz insan insana kavuşur diye boaş dememişler
diye kendimi avutuyorum

uzaklık aşka engel değilki. 1 ay sonra düğünüm var ve adanadan kırklareline, ordanda şehir şehir gezmeye gidiyorum. alışmak elbette zor olacak ama sevdiğim uzakta diye onu bırakamamki.

Büyük konuşmayayım ama evleneceğim insan için asla ve asla ailemden uzaklaşamam.
Telefonmuş, skype mış fayda etmez, bunlar onlarla sarılıp geçirdiğim vakitlere asla alternatif olamazlar... :1rolleyes:
Tabii ki evlendikten sonra gitmem gerekir de giderim başka şehre iş icabı vs bir süreliğine dayanabilirim...
Ama kesin surette dönmek şartıyla a.s
Biliyorum ki ben bu şehirde doyup büyüdükten sonra asla buradan uzakta yaşayamam a.s
Canım İstanbul'um canım ailem...
Onlar olmasa bu hayat tatsız tuzsuz...
:asigim:

sanırım gitmezdim. 1 ay sonra düğünüm var. anneme 2 vesaitlik uzaklıkta ev tuttuk o bile bana çooook uzak geliyo.
nasıl alışacam diye düşünüyorum bide dünyanın öbür ucunu düşünemiyorum yani.

Ben kendi adıma ailemi bırakıp uzak diyarlara gidemezdim fakat çocuklarımın geleceği için,daha iyi şartlarda bir hayat sürmeleri için,okumaları için yada eşlerinin ve kendi kariyerleri için benden çok uzaklara gitmelerine izin veririm bu konuyu dram haline asla getirmem uzakta olsalar da ben onların yine annesiyim onlarda benim evlatlarım neticede global bir dünyada yaşıyoruz ve hiç bir şey 26 yıl önceki gibi değil....

bende nısanlıyım tokatlıyım 4 kısılık bı aıleyız kımsemız yok nısanlım ıstanbulda karsıma cıktıgında tokata 2 yıl ıcınde gelecegım dedı ama gelmedı babam ısyerımızı sıgortalı olmam ıcın benım adıma yaptı tokattan gıttıgımde ısımden olacagım aktıf calısmasamda bı ısım ve sıgortam var babam her ay duzenlı olarak oduyor 4 yıldır, asla tokattan gıtmem belkıde esım yatırmayacak emeklılıgımden olamam ve aılemden ayrılamam onlar benım kolum kanadım herseyıme destek oluyorlar hemde ıstanbula esımın yanına gıtsem kendıme aıt bı yasantım asla olmaz heryere esımle gıtmek zorunda olurum cunku yasadıgım yer kucuk ıstanbulda hıc tanıdıgım arkadasım yok cok bunalırım bı duzen kuramam ama bole olacagını bılseydım kabul etmezdım...

ilk önce gözüm aşkdan kör olduğu dnemlerde düşünmeden kabul etmiştim ama sonra onun yüzünü görünce güvenim sarsılınca gitmekden vazgeçtim ama şimdi etrafımdakilere anlatamıyorum. çok zor bir karar bu insanlar hiç umulmadık değişimler yaşıybiliyor. herşeyi düşünmek lazım.

ben gitmeyeceğim.(kararımı uygulama fırsatı bırakılarsa)

şöyle bi okudum da ilk sayfaları genellikle gitmem neden ben fedakarlık yapıyorum şeklinde yazılmış. iyi de evlilikte önemli olan huzur mutluluk değilmidir? yan dairede olup kan kusuyorsanız ne anladım ben o evlilikten. ama uzakta olup size çok değer veriyor çok seviyor el üstünde tutuyorsa bazı şeylere daha kolay katlanılır diye düşünüyorum. hayatta herşey malesef ki dört dörtlük değil...

Ben geldim. Ailemi 18 saatlik mesafede bırakıp buralara geldim.
Bekarken o kadar kolay gelmişti ki şehir değiştirmek.
Eşimi çok seviyorum ama evlendikten sonra anladım ki aslında ne kadar cesur bir karar vermişim.
Uzaklık çok zor. O zamanlara dönebilme şansım olsaydı eğer, hayır ailemi bırakıp gelmezdim.

ÜLKE DEĞİŞTİRMESEM DE ŞEHİR DEĞİŞTİRİYORUM..
ANKARADAN TAAAAAAAAA MANİSAYA GİDİYORUM,8 SAAT MESAFE
anneme nasıl dayanacağımı da hiç bilmiyorum maalesefsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…