Evleneceginiz insan dnyann br ucunda olsa, herseyinizi brakr gider misiniz?

herşeyimi bırakıp gittim ama dünyanın öbür ucuna değil yurdumuzun bir köşesine...eşim hayatımda verdiğim en doğru kararım ve onun uğruna işimi ailemi çevremi herşeyi bırakıp geldim evet insan geride bıraktıklarını düşünüp üzülüyor ama en önemlisi yerinde mutlu ve huzurluolmak... ailemi çok özlediğimde de gidip görüyorum yada onlar geliyor....

çok seviyorsam ki -görünüşe göre ancak çok seversem evlenicem- dünyanın öbür ucuna da giderim, sokakta da yatarım.gözüm hiç bir şeyi görmez.sevdim mi tam severim sildim mi bir kalemde.arabesk olsa da bu söz benim aşk felsefem budur.

bende oyle diyodum esimle evlenmeden once her yere giderim diye tabiki ask burumus insanin gozu hic birseyi gormuyo akillida dusunemiyo insan al ben geldimde noldu bulgaristana ailemi kardesimi ablami butun sevdiklerimi geride birakip bilmedigim bir yere geldim ilk zamanlar iyi guzel oluyo hersey ama zamanla insan hata yaptigini anliyo esinizle bi kavga bi sey oldugunda elinizi uzaticak sesinizi duycak veya dertlescek biri olmuyo yanlizsiniz ve ben budurumdayim herkez bunu yasiyacak diye bisey yok ama gercekten cor bisey bilmedigin bir yere gelmek hele yurt disi.insan yasamayinca bilmiyo ama simdiki aklim olsa hayatta boyle bisey yapmam...

Ben tum sevdiklerimi birakip gittim, yasadim,dersimi aldim ve dondum...yeterince acik ve net mi??:roflol:-tatlicadiarzu-

ailem avrupa, biz ise eşimle anadolu yakasında oturuyoruz. ulaşım, trafik problemi yaşandığından zor oluyor.
3 yıllık evliyim ve bu kadar dayanabildim, ALLAH nasip ederse anne ve babamı yanımıza alıp birlikte oturacağız önümüzdeki aylarda, yaşlı sayılırlar artık. eşim bu konuda anlayışlı şükürler olsun.
nitekim evlenirken de bundan sonra da asla ve katiyen anne babamı bırakıp şehir dışına gitmem sözkonusu olmadı, olamaz (büyük konuşmak istemem, ALLAH mecbur bırakmasın).

Son düzenleme:
Gidemem... Kendimi biliyorum çünkü...
Bunalıma girerdim. :1no2:
O şekilde de kendime ne de ona faydam olur...
Ailem çok önemli benim için.
Yanlarımda onları görmek bana güven veriyor...
Başka yere gidersem yanımdaki tek insan eşim olacak. O zaman da ondan çok fazla şey isteyip ona bilmeden de olsa baskı yapabilirim...
En iyisi mi ayrılmamak...
:lepi:
O gelsin sorun çözülsün naniknanik

ben giderdim herhalde... daha evlenmeden atanayım da gideyim die bu kadar paralıyorsam kendimi eşimle de her yere giderdim (tabi her yer derken yaşanabilecek olan her yer kaydirigubbakcemile3 ) bir de eşimle benim maddi durumumuza da bağlı olurdu kararım... kolay mı yeni düzen kurmak, devam ettirmek...

gitmem heralde
bikere gözümü karartıp evliliğin eşiğinden döndüm
eğer evlenseydim uzağa gidicektim
ama anladım ki ana gibi yar vatan gibi diyar olmaaz
:1no2:

giderim
hatta 4 ay sonra nasipse otobüs ile 12 saatlik yola gidiyorum
hiç bir zaman demedim annemlersiz yapamam olmaz filan diye, çünki ben annemden hep böyle duydum böyle yetiştim, kadının yeri eşinin yanıdır,erkeğin yeri ise ekmek nerde vatan ordadır
ama annemler sadece yurt dışına sıcak bakmadılar hiç, ben istese idim ona da hayır demezlerdi eminim

gidemezdim.gidemedim de. annenin yanında yakınında olmak kadar güzel bir şey yok.her şeye yardımcı oluyor.özellikle çalışıyorsan.çalışmıyorsan farketmez herhalde o kadar.ama yine de hastalığı var sağlığı var o işin.gözümün önünde olsunlar ki benim de içim rahat etsin.onların bi ihtiyacı oldumu yanlarında ben olayım.iyi ki uzaklara gitmemişim diyorum.eve misafirim mi gelcek annem hemen gelir yardım eder hatta tüm evin işini bi bakmışım yapmş bitirmiş yemekler hazır.ütüm mü var bir bakmışım bütün kıyafetlerim ütülenmiş çarşaflarım,sağolsun anne yapma ben istemiyorum yorma kendini desem de dinlemez her şeyi yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…