- 23 Ağustos 2012
- 52.307
- En iyi cevaplar
- 1
- 244.101
- 898
- Konu Sahibi senvarsindiye
-
Bende annem gibi birini arıyorumm işte. Modern, özgüvenli, oğlunu iyi yetiştirmiş bir kv adayii cok muu şey istiyorum hiç umut yok mu
Asla yaklasmazdim. Oglan ne kadar iyi olursa olsun elin ogludur, annesinin biricigidir. Evlendikten sonra annesi ne isterse o oluyor. Bosuna yorulmazdim. Beklerdim daha hayirli bir kismeti. Cunku karakterini basta gizler kayinvalide adayiniz size, sonra ortaya cikar tum gercekler. 2 ay ask acisi cekerim evlenip 2 ay sonra bosanmak yerine.Hanımlar Günaydın
Aklıma takılan bir şey var. Siz tecrübeli hanımlara sormak, danışmak istiyorum.
Evleneceğiniz insanın annesine kadar dikkat edersiniz?
Biriyle görüşüyorsunuz. Oğlanı çok beğeniyorsunuz her anlamda. Karakteri tam sizlik ama bir sıkıntısı var oda annesi.
Annesi herkesin dilinde olan biri. Herşeye karışmasıyla laf sokmalarıyla vs. Yani bir ortamda kendini ilgilendirmeyen herşeyle ilgili bir yorumu kesinlikle var. Kendini beğenmiş biri.
Ne yaparsınız böyle bir durumda? Burada okuyorum kayinvalideyle ilgili o kadar çok konu açılıyor ki. Birini de ilerde ben açmak istemem açıkçası. Fakat oğlana da farklı bir bağlılık hissediyorum.
öyle bir kayınvalidem olsun istemem açıkcası oğluna bağlı olabilir ama haddinden fazla olmamalıHanımlar Günaydın
Biriyle görüşüyorsunuz. Oğlanı çok beğeniyorsunuz her anlamda. Karakteri tam sizlik ama bir sıkıntısı var oda annesi.
Annesi herkesin dilinde olan biri. Herşeye karışmasıyla laf sokmalarıyla vs. Yani bir ortamda kendini ilgilendirmeyen herşeyle ilgili bir yorumu kesinlikle var. Kendini beğenmiş biri.
Ne yaparsınız böyle bir durumda? Burada okuyorum kayinvalideyle ilgili o kadar çok konu açılıyor ki. Birini de ilerde ben açmak istemem açıkçası. Fakat oğlana da farklı bir bağlılık hissediyorum.
Hayata bir daha gelsem yetim birini bulurdum.
Benim hiç işim olmaz öyle adamla .Hanımlar Günaydın
Annesi olsun kız yazıkValla ben de annesi, kizkardesi olmayan bir erkek ariyorum artik
Ben varım ama daha oğlum 10 aylıkYa benimde iki erkek kardeşim var annem melek gibi. İnanın öyle, biliyorum kardeşlerim evlense hayatta karışmaz. Zaten onun mizacı da öyle değil yapamaz. Şimdiden gelin adaylarımız için seviniyorum çok şanslılar
Bende annem gibi birini arıyorumm işte. Modern, özgüvenli, oğlunu iyi yetiştirmiş bir kv adayii cok muu şey istiyorum hiç umut yok mu
Önemli olan dışarısı değil size nasıl davranıyor o önemli . Benim kaynanam da asla kimseyle geçinemez. Kocasıyla bile . Köyün akrabaların hep dilindedir . Ama kötü anlamda değil sinirlilik dediğim dedikliğiyle. 4 senedir evliyiz bi 6 yılda geçmişimiz var eşimle hep o ailenin içindeydim. Evli değilken bile bana soruyorlardı kaynananla nasıl anlaşıyorsun diye . Hatta eşimin halasının kocası ben bunlar evlenirse bir yıla ayrılır diyordum ama kaynananla iyisin diyor hep .Bu arada kayınpederim melektirHanımlar Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?