Evleneceğiniz kişiden nasıl emin olup evlendiniz evlilik tavsiyeler

Ertas21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
65
24
3
iyi akşamlar herkese burada ikinci konum birinci konumdaki yorumlarınız dinledim okunuyu anlatmadım.ilişkiyi dikkatle ilerletmemi söylediniz ona göre davrandım.o kişiyle hala görüşüyoruz 1 yılı geçti ilişkimiz benim ailemden biri kaç kişi biliyor onun ailesiyle ben tanıştım bu sene sınav senem evlilik düşünmüyorum oda maddiyat dolayı düşünmüyor size sorum o kişiyle evleneceğiniz nasıl emin oldunuz nelere dikkat etmeliyim neye önem vermeliyim fikirlerinizi bekliyorum Sanki evlilikten korkuyorum olay ciddiye ulaşınca özellikle düşüncelerinizi bekliyorum.

Şimdi eşime sordum. Taş kağıt makas yaptık kazanırsan evlencem dedim diyor kazandı evlendim diyor. ( benim asla haberim yok ) şakası bir yana merhametli sorumluluk sahibi hayvan sevgisi allah korkusu düşünceli diye uzar gider ya.. Baktım ben aşık oldum diğer huylarını zamanla öğrendim birlikte zaman geçirdik o süreçte daha iyi tanıyoruz zaten böyle ilerledi

Ama kusursuz Allah'dır. Gönül almayı hiç bilmez ve buna çok üzülüyorum mesela. Bu çok önemli oluyor biryerden sonra

Yanında rahat hareket edebiliyor musun kendin olabiliyor musun. Bi de ben o zaman tanımadığım için dikkat edememiştim ama sen tanışmışsın ailesi nasıl aile yapılarınız benzer mi. Merhametli mi. Fevri mi…. Uzaaar gider

Zaten aynı evde yaşıyorduk uyumluyduk neden evlenmeyeyim dedim uzun uzun düşünmedim evlendim gitti 21 yaşındaydım bu yaşımda evlenecek olsam çok daha fazla kriterim olurdu herhalde

Ben eşimden şöyle emin oldum
Her şeyi çok düşünen, gelecek anksiyetesi olan biri olarak eşimle evlilik konusunda emin miyim diye hiç düşünmedim. Hiç durakladığımı tereddüt ettiğimi hatırlamıyorum.
Her şey o kadar güzel pürüzsüz gerçekleşti ki bir bakmışız evliyiz

Ben de hep ayni seyi dusunurdum nasil emin olunur vs diye. Esimi gorunce sorularimin cevabi yanit buldu. İlk gunden beri onunla evlenmek istedim. Kafanizda taslar yerine oturmadiysa bu kisi o kisi degildir. Esim maskulen biri ama bana karsi cook duskundur duygusaldir. En basitinden hala yemek yerken bile yemegi ilk bana yedirir en guzel kisimlarini bana verir 7 yil oldu iliskimizde . Her animda destek olur hep arkamdadir vs vs . Hep hayatimizim merkezi yaptik birbirimizi besledik bu sekilde tek tarafli değildi yani o sekilde emin oldum. Siz hala soruyosunuz bence bu kisi o kisi değil sizin icin . İyice düşünün tasinin evlilik ancak cok asiri severseniz cekilebilecek bi sey aksi no

Herkesin ilişki dinamiği farklı.Herkesin kriteri tercihleri de farklı.

24 yaşında tanıdım aşık olup evlendik. Emin olma gibi bi durum olmadı, bodoslama 30-35 yaş sonrası olsaydı kim olursa olsun bekar kalırdım galiba

Mutluluklar dilerim. Bende tam sizin gibi biriyim anksiyete kaygı hepsi var çok güzel yorumlamışsınız teşekkür ederim

24 yaşında tanıdım aşık olup evlendik. Emin olma gibi bi durum olmadı, bodoslama 30-35 yaş sonrası olsaydı kim olursa olsun bekar kalırdım galiba
26 yaş 27 gidiyorum acaba bende de mi bu irdeleme yaşıyorum yoksa irdelemek mi kötü anlamıs değilim evlilik ürkütücü geliyor sanki şuan güzel ama evlilik herşeyi bozacak etrafta da sürekli boşanma olayları artınca özellikle.

İnan hiç beklemediğin anda oluyor quzum

Eşim benim ilk aşkım. Lise 1 de tanismistık. 9 sens birlikteydik okullar bitti çalışmaya başlandı artık neyi bekliyoruz diyerek evlendik annemi babami ben kadar seviyor ve hiç yalanını görmedim o yüzden bodoslama evlendik 3 ay içinde söz nişan düğün

Yeni tanışıyorduk, o konuşurken ben içimden “ tamam ben bununla evlenirim” dedim
Çalışkan, meslek sahibi, kendine güveni, oturup kalkmasını konuşmasını bilen, ws uzar gider bu böyle.

Evlenmek ve beni mutlu etmek için çabalaması yetti benim için. Beni daha erken görebilmek için dolmuşa alabileceği müşteri kapasitesi ücretini ödeyip, duraklarda bekletmeden, hiç müşteri aldırtmadan, durdurtmadan yanıma gelmişti. Ve bunları yaparken maddi açıdan iyi değildi ama son kuruşuna kadar benim için harcamaya çalışıyordu. Üstelik bunalmış ve nişan atmaya kalkmıştım, kapıdan kovmuştum canım kocam gitmemiş saatlerce buz gibi bina da beklemişti. O zaman emin oldum tamam dedim. Bu adamla yoklukta varlıkta, hastalıkta sağlıkta, her durumda olur dedim. Yani emin olmak için manevi çaba gerekiyor.

Çok güzel maşallah bu zamanda çok zor çabalamak isteyen o kadar yokki çünkü seçenek çok gitmek kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…