Ama kusursuz Allah'dır. Gönül almayı hiç bilmez ve buna çok üzülüyorum mesela. Bu çok önemli oluyor biryerden sonraiyi akşamlar herkese burada ikinci konum birinci konumdaki yorumlarınız dinledim okunuyu anlatmadım.ilişkiyi dikkatle ilerletmemi söylediniz ona göre davrandım.o kişiyle hala görüşüyoruz 1 yılı geçti ilişkimiz benim ailemden biri kaç kişi biliyor onun ailesiyle ben tanıştım bu sene sınav senem evlilik düşünmüyorum oda maddiyat dolayı düşünmüyor size sorum o kişiyle evleneceğiniz nasıl emin oldunuz nelere dikkat etmeliyim neye önem vermeliyim fikirlerinizi bekliyorum Sanki evlilikten korkuyorum olay ciddiye ulaşınca özellikle düşüncelerinizi bekliyorum.
Ben eşimden şöyle emin oldumiyi akşamlar herkese burada ikinci konum birinci konumdaki yorumlarınız dinledim okunuyu anlatmadım.ilişkiyi dikkatle ilerletmemi söylediniz ona göre davrandım.o kişiyle hala görüşüyoruz 1 yılı geçti ilişkimiz benim ailemden biri kaç kişi biliyor onun ailesiyle ben tanıştım bu sene sınav senem evlilik düşünmüyorum oda maddiyat dolayı düşünmüyor size sorum o kişiyle evleneceğiniz nasıl emin oldunuz nelere dikkat etmeliyim neye önem vermeliyim fikirlerinizi bekliyorum Sanki evlilikten korkuyorum olay ciddiye ulaşınca özellikle düşüncelerinizi bekliyorum.
Herkesin ilişki dinamiği farklı.Herkesin kriteri tercihleri de farklı.iyi akşamlar herkese burada ikinci konum birinci konumdaki yorumlarınız dinledim okunuyu anlatmadım.ilişkiyi dikkatle ilerletmemi söylediniz ona göre davrandım.o kişiyle hala görüşüyoruz 1 yılı geçti ilişkimiz benim ailemden biri kaç kişi biliyor onun ailesiyle ben tanıştım bu sene sınav senem evlilik düşünmüyorum oda maddiyat dolayı düşünmüyor size sorum o kişiyle evleneceğiniz nasıl emin oldunuz nelere dikkat etmeliyim neye önem vermeliyim fikirlerinizi bekliyorum Sanki evlilikten korkuyorum olay ciddiye ulaşınca özellikle düşüncelerinizi bekliyorum.
Mutluluklar dilerim. Bende tam sizin gibi biriyim anksiyete kaygı hepsi var çok güzel yorumlamışsınız teşekkür ederimBen eşimden şöyle emin oldum
Her şeyi çok düşünen, gelecek anksiyetesi olan biri olarak eşimle evlilik konusunda emin miyim diye hiç düşünmedim. Hiç durakladığımı tereddüt ettiğimi hatırlamıyorum.
Her şey o kadar güzel pürüzsüz gerçekleşti ki bir bakmışız evliyiz
26 yaş 27 gidiyorum acaba bende de mi bu irdeleme yaşıyorum yoksa irdelemek mi kötü anlamıs değilim evlilik ürkütücü geliyor sanki şuan güzel ama evlilik herşeyi bozacak etrafta da sürekli boşanma olayları artınca özellikle.24 yaşında tanıdım aşık olup evlendik. Emin olma gibi bi durum olmadı, bodoslama30-35 yaş sonrası olsaydı kim olursa olsun bekar kalırdım galiba
İnan hiç beklemediğin anda oluyor quzumiyi akşamlar herkese burada ikinci konum birinci konumdaki yorumlarınız dinledim okunuyu anlatmadım.ilişkiyi dikkatle ilerletmemi söylediniz ona göre davrandım.o kişiyle hala görüşüyoruz 1 yılı geçti ilişkimiz benim ailemden biri kaç kişi biliyor onun ailesiyle ben tanıştım bu sene sınav senem evlilik düşünmüyorum oda maddiyat dolayı düşünmüyor size sorum o kişiyle evleneceğiniz nasıl emin oldunuz nelere dikkat etmeliyim neye önem vermeliyim fikirlerinizi bekliyorum Sanki evlilikten korkuyorum olay ciddiye ulaşınca özellikle düşüncelerinizi bekliyorum.
Yeni tanışıyorduk, o konuşurken ben içimden “ tamam ben bununla evlenirim” dedimiyi akşamlar herkese burada ikinci konum birinci konumdaki yorumlarınız dinledim okunuyu anlatmadım.ilişkiyi dikkatle ilerletmemi söylediniz ona göre davrandım.o kişiyle hala görüşüyoruz 1 yılı geçti ilişkimiz benim ailemden biri kaç kişi biliyor onun ailesiyle ben tanıştım bu sene sınav senem evlilik düşünmüyorum oda maddiyat dolayı düşünmüyor size sorum o kişiyle evleneceğiniz nasıl emin oldunuz nelere dikkat etmeliyim neye önem vermeliyim fikirlerinizi bekliyorum Sanki evlilikten korkuyorum olay ciddiye ulaşınca özellikle düşüncelerinizi bekliyorum.
Bütün evlilikleri özetlediİnan hiç beklemediğin anda oluyor quzum
Evlenmek ve beni mutlu etmek için çabalaması yetti benim için. Beni daha erken görebilmek için dolmuşa alabileceği müşteri kapasitesi ücretini ödeyip, duraklarda bekletmeden, hiç müşteri aldırtmadan, durdurtmadan yanıma gelmişti. Ve bunları yaparken maddi açıdan iyi değildi ama son kuruşuna kadar benim için harcamaya çalışıyordu. Üstelik bunalmış ve nişan atmaya kalkmıştım, kapıdan kovmuştum canım kocam gitmemiş saatlerce buz gibi bina da beklemişti. O zaman emin oldum tamam dedim. Bu adamla yoklukta varlıkta, hastalıkta sağlıkta, her durumda olur dedim. Yani emin olmak için manevi çaba gerekiyor.iyi akşamlar herkese burada ikinci konum birinci konumdaki yorumlarınız dinledim okunuyu anlatmadım.ilişkiyi dikkatle ilerletmemi söylediniz ona göre davrandım.o kişiyle hala görüşüyoruz 1 yılı geçti ilişkimiz benim ailemden biri kaç kişi biliyor onun ailesiyle ben tanıştım bu sene sınav senem evlilik düşünmüyorum oda maddiyat dolayı düşünmüyor size sorum o kişiyle evleneceğiniz nasıl emin oldunuz nelere dikkat etmeliyim neye önem vermeliyim fikirlerinizi bekliyorum Sanki evlilikten korkuyorum olay ciddiye ulaşınca özellikle düşüncelerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?