e taksi tutsaymis yaBeni daha erken görebilmek için dolmuşa alabileceği müşteri kapasitesi ücretini ödeyip, duraklarda bekletmeden, hiç müşteri aldırtmadan, durdurtmadan yanıma gelmişti.
Baya uzak bi mesafeydi taksi daha çok yazar diye düşündü sanırım. Tabi 9 yıl oldu nerdeyse dolmuş daha ucuz olmuştur her halükardae taksi tutsaymis ya
sabah sabah dolmuş bekleyen halkın günahı ne?
Merhametli mi, şefkatli mi, kendini onun yanında huzurlu mutlu ve kendin gibi hissediyor musun? Oturup bir konuyu enine boyuna onunla konuşup ortak kararlar verebiliyor musunuz. En önemlisi birbirinize saygılı mısınız? İlerde nasıl bir baba olur hayvanlara nasıl davranır. Bir restoranda garsona nasıl davranır? Ailene nasıl davranır. Onun ailesinin sana bakışı nedir vs vs… Benim eşimle biz mesela evliyiz iki çocuğumuz var ama baş başa kalınca üniversitedeki aşık ile maşuk halimize dönüşüyoruz akşam 20.00da bebeleri yatırıpiyi akşamlar herkese burada ikinci konum birinci konumdaki yorumlarınız dinledim okunuyu anlatmadım.ilişkiyi dikkatle ilerletmemi söylediniz ona göre davrandım.o kişiyle hala görüşüyoruz 1 yılı geçti ilişkimiz benim ailemden biri kaç kişi biliyor onun ailesiyle ben tanıştım bu sene sınav senem evlilik düşünmüyorum oda maddiyat dolayı düşünmüyor size sorum o kişiyle evleneceğiniz nasıl emin oldunuz nelere dikkat etmeliyim neye önem vermeliyim fikirlerinizi bekliyorum Sanki evlilikten korkuyorum olay ciddiye ulaşınca özellikle düşüncelerinizi bekliyorum.
Bir insanın iyi bir insan olması evliliğe uygun olduğu anlamına gelmiyor,çok iyi bir insan saygılı sevgili dersiniz evlenirsiniz sizi sevmez yine ayrılırsınız,evliliğin ilerleyip ilerlemeyeceği aylar yıllar içerisinde anlaşılan birşey o yüzden bu konuya çok takılmayın herşey olacağına varıyor,temelde evet dikkat edilecek şeyler var ama garanti değil,boşanan insanları yadırgayan bir toplumuz yada boşanmayı düşünen insanları boşanmasın diye zorlayan bir toplumuz keşke herkes bu yazdıklarımın bilincinde yaklaşsa boşanan çiftlere ve işlerini kolaylaştırsalar,hem hukuken hemde maddi manevi devletin desteği olsada insanlarda evlenmekten yada boşanmaktan korkmasa.iyi akşamlar herkese burada ikinci konum birinci konumdaki yorumlarınız dinledim okunuyu anlatmadım.ilişkiyi dikkatle ilerletmemi söylediniz ona göre davrandım.o kişiyle hala görüşüyoruz 1 yılı geçti ilişkimiz benim ailemden biri kaç kişi biliyor onun ailesiyle ben tanıştım bu sene sınav senem evlilik düşünmüyorum oda maddiyat dolayı düşünmüyor size sorum o kişiyle evleneceğiniz nasıl emin oldunuz nelere dikkat etmeliyim neye önem vermeliyim fikirlerinizi bekliyorum Sanki evlilikten korkuyorum olay ciddiye ulaşınca özellikle düşüncelerinizi bekliyorum.
Seçenek çok falan değil.ona buna, rastgele saçma sapan mesajlar atıp ya tutarsa yapmak seçenek falan değil.100 kişi olsa önünde ilişki yaşayacak 1 kişi bile bulamazsın.hayatın kendine göre kuralları var.teknoloji gelişti ama insan doğası hâlâ aynı.bir ilişkinin gelişim aşamaları var.olması gereken şeyler var.Çok güzel maşallah bu zamanda çok zor çabalamak isteyen o kadar yokki çünkü seçenek çok gitmek kolay
Evlendim hala emin değilimiyi akşamlar herkese burada ikinci konum birinci konumdaki yorumlarınız dinledim okunuyu anlatmadım.ilişkiyi dikkatle ilerletmemi söylediniz ona göre davrandım.o kişiyle hala görüşüyoruz 1 yılı geçti ilişkimiz benim ailemden biri kaç kişi biliyor onun ailesiyle ben tanıştım bu sene sınav senem evlilik düşünmüyorum oda maddiyat dolayı düşünmüyor size sorum o kişiyle evleneceğiniz nasıl emin oldunuz nelere dikkat etmeliyim neye önem vermeliyim fikirlerinizi bekliyorum Sanki evlilikten korkuyorum olay ciddiye ulaşınca özellikle düşüncelerinizi bekliyorum.
Aradığım yorum diyebilirim çoğu zaman güzel geçiyor ama sinirlenip tartıştığımızda veya aşırı öfkelendiğinde kalp kurabiliyor bu aşılamaz durum benim gözümdeEmin olamadığınız bir şeyler mi var? Öfke gibi güven gibi durumlarda içinize sinmeyen bir şeyler varsa devam etmeyin.
Evlenmeden önce sinirini bozan yanladı varsa evlilikte düzelmeyecek daha çok gözüne batacak öncelikle bunu göz önüne al.
Yani evlenince değişir dediğin bir şeyler varsa değişmeyecek. Bunu göze alabiliyorsan, bu senin için sorun değilse, yanında huzurlu vs mutluysam, gerçekten seviyorsan, güven duyuyorsan zaten endişen olmuyor. Aksine hemen evlenmek de istiyorsun.
Değişir dediğin bir şeyler varsa o yola girme
Merhamet, sadakat, çalışkan ve düşünceli olması, güven vermesi, bencil ve cimri olmaması gibi gibiiyi akşamlar herkese burada ikinci konum birinci konumdaki yorumlarınız dinledim okunuyu anlatmadım.ilişkiyi dikkatle ilerletmemi söylediniz ona göre davrandım.o kişiyle hala görüşüyoruz 1 yılı geçti ilişkimiz benim ailemden biri kaç kişi biliyor onun ailesiyle ben tanıştım bu sene sınav senem evlilik düşünmüyorum oda maddiyat dolayı düşünmüyor size sorum o kişiyle evleneceğiniz nasıl emin oldunuz nelere dikkat etmeliyim neye önem vermeliyim fikirlerinizi bekliyorum Sanki evlilikten korkuyorum olay ciddiye ulaşınca özellikle düşüncelerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?