evleneceginiz kisinin esiniz oldugunu nasil anladiniz?

Nasıl evlenmediniz ya? Çok güzel aşık olduğunuzu anlatmışsınız sonra noldu?

Benim içimde hep bir his evleneceğim kişi O,onu taniyorum ama uzaktan muhabetimiz yok.Bir kac defa ruyamda gördüm.internetten Ruya yorumcusuna sordum bana senin kısmetin dedi.Ama yinede insan kendi iradesiyle kaderini seçer senin vereceğin karar bu kişinin kısmetin olup olmayacaği belli olur dedi.Bir keresinde kuzenim benden habersiz fal baktirmisti ses kaydi gönderdi falda da Onu tarif ediyor kismet diyeDaha sonra Ailemin kulağına laf gelmisti O kişi talip olabilir diye ben çok kizmistim olmaz öyle sey,demistim.Gercekten icimde hep bu his varBakalim hayirlisi bilemiyorum

Amin.. Aileler istemeyince bazı şeyler daha zor oluyor.. Siz basarmissiniz.Ne güzel.. Eşinizin ailesi nasıl ikna oldu ? Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.. Darısı tüm isteyenlere inşAllah..

Amin.. Aileler istemeyince bazı şeyler daha zor oluyor.. Siz basarmissiniz.Ne güzel.. Eşinizin ailesi nasıl ikna oldu ? Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.. Darısı tüm isteyenlere inşAllah..
Aminn.Canım Prensesannesi34 den başkasıyla evlenmem diyerek resti çekmiş.Eşim dik başlıdır biraz aileside bunu bildiğinden bişey diyememiş sanırım.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…