- Konu Sahibi montesorri
-
İyi diyelimAllah eslerinizden yana güldürdü yüzümüzü cok sukur esinin
Ailesi nasil iyiler mi
Daha iyi olur inşallah :))İyi diyelim
Evlenince anladım ki eşim
Aynen bende cadaloz eltim ve kaynanamdan yana bahtsızım. Onları tanısam belkide vazgeçerdim can kocamdan:)))Eşim dünyalar iyisidir. 4 ayda karar verdik evlenmeye- beyaz eşyalarımız aldık- nişan yaptık :) Ama uzun flört etseydim evlenmezdim herhalde anasını-bacısını gördükten sonra :) Evlilik bi çeşit kumar bence, önceden hiç bir şeyi tam kestiremezsiniz. Şansına ,bahtına :) Eşimden yana şanslıyım :) Ailesini hesaba katarsak bahtsızım, talihsizim.
Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallahBenim 7 yil kadar süren bi ilişkim vardi.seviyorduk nolursa olsun ayrilamiyorduk ama açıkçasi onunla evlenecegimi hiç hissetmiyordum 6.his gibi yani,hep ayrilcaz gibi geliyordu,bunu da ona anlatiyordum yok ayrilamayiz biz falan derdi .beni istemeye gelmelerine 1 hafta kala gelecegimizi etkilicek ciddi bir sorun çıktı pat ayrildik.7 yıl boyunca dogru hissetmişim megersem
ne güzel ya maşallah :) darısı başıma :)Daha ilk bulusmamizda benim niyetim ciddi ona gore ama seni bilemem dedi. 2 sonra istemeye geldi ama elimizde olmayan sebeplerden dolayi 2 sene nisanli kaldik
neden ayrıldınız ki?Benim 7 yil kadar süren bi ilişkim vardi.seviyorduk nolursa olsun ayrilamiyorduk ama açıkçasi onunla evlenecegimi hiç hissetmiyordum 6.his gibi yani,hep ayrilcaz gibi geliyordu,bunu da ona anlatiyordum yok ayrilamayiz biz falan derdi .beni istemeye gelmelerine 1 hafta kala gelecegimizi etkilicek ciddi bir sorun çıktı pat ayrildik.7 yıl boyunca dogru hissetmişim megersem
aminnn bu mübarek gecede bu ettiğin dua kabul olur inşallah :)Allah, en kisa ve en dogru zamanda size ve ayni zamanda tum isteyenlere cok cok daha guzellerini yasamayi nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?