evleneceginiz kisinin esiniz oldugunu nasil anladiniz?

Ben değil de yengem anladı amcamın hanımı :) ben bir rüya gördüm rüyamda eşim ile bir dolmuşa binmişiz arka koltukdayız dolmuşda başkaları da var bizim evin yakınında bir yoldan yukarı gidiyor dolmuş... Bu kadarlık bir rüyayı anlattığımda - ki o Zaman eşim kurs arkadaşımdı ve değil evlenmek flört bile düşünmezdim - yengem bana yorum olarak "sen onunla evleneceksin" dedi çok güldüm dalgaya aldım evlendik :) :) :)

ben de bu sorunun cevabını çok ediyorum. geçmişte hayatımda bir insan vardı ve ben onunla evleneceğimi o kadar çok hissediyordum ki, yani hayal etmek de değil bu, anlatılmaz bir his. evli olduğumuzu görmüş gibi oluyordum. ve ayrıldık o gün bugündür hislerime güvenmem. zaten evlenemedim de hala

Eşimle üniversitede tanıştık.Yani tanışma derken yan eve taşınmışlardı kapı komşumuzdu.Elektrikleri açık olmadığı için (hafta sonu açtıramamışlardı) ben akşam mum götürdüm komşuya.O o zaman karar vermiş ama benim aklım bir karış havada tabiki:)
7 sene görüştük toplamda.Mezun olduk farklı şehirlerde olduk uzunca bir süre.Bu 7 senenin içinde 10 aylık bir ayrılık oldu.Ayıptır söylemesi terk ettim.(Başkasına kızıp bana sinirlendiği için)
Bir şekilde barıştık askerliğini bekledim dönünce sözlendik.1,5 sene sonra yine bir dünya zorlukla evlendik.
Onun ailesi ve benim annem istemiyordu.
Babam sağolsun ben razıyım sözümün üstüne söz söyleyecek olan yok dedi.
Farklı memleket olunca sanırım böyle memleket meselesi kaçınılmaz oluyor.:)
Çok şükür çalıştık çabaladık soğan ekmek yedik yeri geldi ama binlerce şükürler olsun ki eşimden razıyım.
Allah bir ömür boyu saygı ve sevgimizi çoğaltsın inşallah.(hepimizin yani)

Bekarken evlilik ten cok korkardim TV deki programlar sayesinde iyice evlilikten sogumustum komsu gorucu getirdi yanina bile cikmadim cunku basta komsuya demistim dusunmuyorum diye....en son bir astsubay vardi teyzemin aracailigiyla tanistik adami gordugum an itici kendini begenmis tavirlari vardi....annesi beni begenmisti ama ben zamana birakmak istedim ama icimde birseyde yok..kirmadan nasil basimdan atabilirim diye dusunurken bu isteme olayini esim duymus bu sefer esim girdi devreye tlfnla akrabalarimizi araya sokmasi ogrendimki 2 yildir beni seviyormus ama babam dan dolayi cesaret edememis...olmaz dedigim halde esim zorla aramak istedi aradi konustuk zerre isinamadim ilk konusmada olmaz dedim daha sonra arayabilmesi icin israr etti....daha sonrada konustuk kader bu olsa gerekki her konusmada biraz daha isindim en etkili sebep babam di cunku babam la bekar evinde kaliyordu esim....annem bir gun babama soruyor telde o kisi nasil babam basliyor anlatmaya en son keskeee o benim damadim olsa demesi esime bir adim daha yaklastirdi bir sure sonrada nisanlandik 10 yildir evliyim 3 tane cocugum var iyiki de evlenmisim diyorum....

Ben eşimle tanistirildim.ailesi ile Türkiye'ye tatile gelmişti. Bir temmuz günü sıcacık kumlarda uzanırken tanıştık. Eşimin annesi ablamla arkadaştı.bir tanıştıralim demişler bizden habersiz herşeyi planlamislar. (Resmen tuzak yani)
Ama eşimi ilk gördüğünde garip bir şekilde "ben bu adamla evlenmezsem birdaha kimseyle evlenmem"demiştim. Ben bile şok olmuştum aklımdan geçenlere. .
Sonra eşim annem ve babamla tanışmak için geldi.herşey çok hızlı olmuştu. Tanıştıktan 15 gün sonra nişanlandık.4 ay sonrada evlendik.
Şimdi 18 yıllık evliyiz.

Aynen bende cadaloz eltim ve kaynanamdan yana bahtsızım. Onları tanısam belkide vazgeçerdim can kocamdan:)))

Kısmetin o kişi olunca sürükleniyorsun resmen evliliğe. Şartlar kendiliğinden oluşuveriyor. Bazı evlilikle sonuçlanmayan ilişkilerde hani zorlarsın zorlarsın olmaz ya, evlenmek kaderine yazıldığı zaman da tam tersi oluyor. Temkinli de olsan, ağırdan almak da istesen yapamazsın. Bir döngünün içinde kaybolursun, bir bakmışsın evlisin

Benim 7 yil kadar süren bi ilişkim vardi.seviyorduk nolursa olsun ayrilamiyorduk ama açıkçasi onunla evlenecegimi hiç hissetmiyordum 6.his gibi yani,hep ayrilcaz gibi geliyordu,bunu da ona anlatiyordum yok ayrilamayiz biz falan derdi .beni istemeye gelmelerine 1 hafta kala gelecegimizi etkilicek ciddi bir sorun çıktı pat ayrildik.7 yıl boyunca dogru hissetmişim megersem

Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah

neden ayrıldınız ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…