evleneceginiz kisinin esiniz oldugunu nasil anladiniz?

Bence o da babaanneye takvim yapragi okumus :KK70: Tarkani begenmiyorum zaten basindan beri erkek gozuyle bakamiyorum ya. Sarkilarini severdim ama hic tipine hayran olmadim.

Kadin vasatin dibi ama kapmis megastari. Hem de bir hayrani olarak.

Arkadaslar bu iste bi is var bak soyliyim. Miscericim belki de boylesi daha hayirlidir :KK70:
Ben beğendim tarkanın hanımı güzel kadın bence

asla evlenmeyi düşünmediğim bir dönemde rüya gördüm. uzaklardan bana bir hediye paketi içinde alyans geldi. tabi ben şaşırdım. birkaç gün sonra eşim 12 saatlik yoldan görücü usülü görüşmeye geldi. tanıştığımızın 2. günü evlilik teklif etti. cevap vermedim ama 1.5-2 ay sonra evlendik. 12 yıl olmuş bile.

:KK74::KK36:Biz 3 yıl sonunda nikah kıydık. İlk başlarda ben onu pek takmıyordum:KK48: benim için yaptığı fedakarlıklar sayesinde aşık oldum ona. Sonra benim ailevi bir problemim vardı bunu ona anlatırken ağlamıştım. O da benimle ağladı. O an dedim ki bu Adam benim kocam olmalı:KK60: tabiki ilk zamanlardı. Daha ne iş var ne güç. Evlilik de çok konuşulmuyordu aramızda. Birgün tartışma esnasında bana benim amacım takılmak değil işim olsun seninle evlencem dedi:-) o an Şok'a girmiştim. Canım sevgilim benim. Böyle anlamıştım. Biz Allah'a bırakmıştık. İkimizde işsizdik. O kazandı ben atandım biranda. Yani kader kısmetse Hiçbişey önünde duramıyor
gözüm doldu okurken
daim olsun mutluluğunuz huzurunuz:)

Olduğumu sandım diyeyim. Daha doğrusu oldum tabi 1 kere bu heriften önce. O zaman aşktı, ama bu herifi tanıyınca aşk anlayışım toptan değişti. O zaman aşk diyordum, şimdi 1 numarali herifin adını yüzünü bile hatırlamıyorum.

Aşk anlayışı da sabit bir şey değil bence, gelen kişi degistiriyor. Ilk aşkım, benim için ulasilmazdi, hayranlık duyduğum biriydi benden yaşca ve konumca büyüktü. Gerçek aşkım benimle yaşıttı, hayranlık yoktu ama çekim vardı. Ikisi de kendi dönemlerinin şartlarına göre aşktı diyeyim.
yaşla da alakalı gibi
benim de ilk aşkım hayranlıktı ama öyle çocukça
ikincisi de şimdiki o çekim evet biliyorum ama detaylı anlatmıcam nazar değiyor:KK70: burada bahsettim bikaç kez hemen ardından sıkıntı yaşadık artık cıkks :eek:

iyi geceler kizlar gecenin bu saatin de olsa da aklima takilan soruyu sizlere sormak istedim.sorum su ki evlenmeden once esinizle evleneceginizi hissettiniz mi?
hayatim da birisi var onunla ciddi olarak gorusuyoruz ve ramazan sonu ciddi adimlar atmayi dusunuyoruz ama ben hani hic ruya felan gormuyorum.hani ruyalar habercidir yada insan hisseder sanki ama icimde bir bilinmemezlik var.daha once boyle bir olayda icim hep huzursuzdu simdi kestiremiyorum.
sizler bu karari almadan evvel neler yasadiniz neler hissettiniz?bunlari merak ediyorum.ben hep olumsuz bir kiz oldugum icin mi bu vesveseler bilmiyorum.

valla tereddutun varsa ertele o zaman sirf karsindaki ramazandan sonra ciddi adim atmak istiyor diye emin olmadigin birsey yapma yani ne acelen var. Biriyle gercekten evlenmeyi dusundugunde evlenmek istediginde inan bana hic boyle sorular sormazsin kendine acaba dogru kisimi degilmi bilmem ne diye.

Ben anlatimm :)))) 15 yaşındaydım ve çok kısmetli bi donemimdi çok erken diceksiniz gerçekten de öyle. O yaşta istemeye geliyorlardı ya da bahsediliyodum. büyük gosteriyodum yeni yeni kapanmıştım.

Esim ve iki arkadaşı bir birinden habersiz teklif gönderdiler eşimi dahil hepsini red ettim. Sonra aralarında biri çok yakışıklı öz güveni tavan pesimi bırakmadı yengeleri aradı falan ben de etkilendim tam evet dicekken gece rüya gordum (aşırı şimşek cakiyodu ama yağmur yok her taraf karanlik çok korkuyodum kimsem yok diyodum çığlık atıyordum) rüyamda çok etkilendim sabah tekrar aradılar hayır ben istemiyorum kesinlikle dedim aradan bir hafta geçti eşimin ablası kız kardeşi aradı bak işte kardeşimiz okula gidiyor sadece bir kere konuşun ilk defa bir kıza teklif etti bütün aile istiyo dedi sadece bir konusun dedi. O kadar bir baskı vardı ki üstelik ben eşimi begenmiyodum 9 sene once sap sarı saçlar yanaklar kırmızı ve tombis hayatta istemem diyodum.

Neyse ailesinin aradığı gece ben dusunmek istemediğimi kesin karar verdiğini söyledim :) gece yine rüya gordum ve asla unutmam Allah sahittir eşimle beraber yem yeşil dağda bayırda koşup egleniyoduk meyve yiyoduk sebze yiyoduk çok eğlendi eğleniyoduk ne bilim sabah kalktim ablama anlattım ruyami bir dene çok iyi diyolar dedi çok etkilendim icimde bir boşluk hissi vardı ben de esmin ablasına abla deniyebolirz diye mesaj attım. Mesajı gorur gormez beni aradılar eşimde yanındaymış tlfnu eşime verdi bi SELAMUN ALEYKUM dedi yemin ederim o hissettiğim boşluk bir anda doldu hayat durdu sanki :)) 4 yıl sonra da evlendik :)) şuan 5 yıllık tapulu malimmm :)))))

Çok uzun ama okumanızı isterim M montesorri
eşiniz okulu bitirir bitirmez iş bulabildi mi? ne güzel evlenmişsiniz mezun olunca:)

Esimi gorunce bambaska bir cins, baska bir irk bulmus, bir kita kesfetmis gibi heyecanlandim.
Lan dedim bu insan mi ışık hüzmesi mi, azcik sarilsam ya buna dedim.
Nirvanaya ulastim saydim.

Bana oyle bir bakti oyle bir bakti ki goz degil alev topuydu sanki.
Sanki bin yillik uykumdan uyandim.

Ogrenciydik, bir bardak cay icsek ikincisine para bulamazdik.
Ama o yoklukta dahi esim bir kez olsun cebinden gulunu eksik etmedi.
Kah ucuz bulur alirdi kah yurdunun bahcesinden koparirdi :)
Ama her gorusmemizde mutlaka bir gul ve sevdigim bir cikolata, sevdigim bir icecek vs o gun aklina ne gelirse, yaninda getirirdi.

Kendi dogum gununde dahi bana hediye alirdi.
Hala daha eve kenardan koseden yoldugu :) cicekleri getirir, ben cicege para verme, dedigim icin sanirim :)
Hala daha, once elimi tutar sonra bir hizla cebinden cikarir.
Yani eve her gelisini bayrammis gibi hissettirir benim gibi ruhsuz bir insana bile.
Kapi onunde baslar senligi.

Ki ben dedigim gibi gicik bir insanim.
Aksiyim, huysuzum.
Etrafimdaki bircok insanin mini minnacik huylarini dunyanin en bedbaht olayina maruz kalmisim gibi lanse ederim.
Esimi de hep boyle didiklemisimdir.
Bir gun burnumdan kil aldirmayan ben "bana nasil katlaniyorsun" dedim.
" Katlansaydim adina ask demezdim, asiklikta katlanma yoktur, nazin da kaprisin de cefan da sefan da hostur, derim" dedi.
Hala da hep bunu der.
Cunku ben tartisirken kiskirtmaya calisirim, kantarin topuzunu kacirirsam da pisman olurum.
Sirnastigimda ayni seyi der hala.
Etkilendigimi biliyor galiba :)

Neysecigime,
Gel zaman git zaman evlenelim, dedik.
Ama birtakim engeller vardi.
Iste o zaman fedakarlik boyutunu da gordum esimin.
Once cok sevdigi isinden vazgecti, birkac kademe dusuk bir mevkiye atamasini aldirdi.
Bu arada simdi bahsedemeyecegim birkac onemli saydigi seyden de fedakarlik etti.
Biz evlendik nihayetinde.
Simdi calisti, cabaladi eski isine geri dondu.
Ama bu arada bir gun senin yuzunden demedi.
Bir gun yuksunmedi.
Is stresiymis vay efendim sinav telasesiymis, bir gun bana yansitmadi.
Ben calismazken benim aileme de babam calismazken esim bakti.

Ben her sabah gozumu actigimda "gunaydin, gun simdi aydinlandi iste" diye sevgiyle sarilir.
Simdi bir de kizimiz var, esimi her sabah ya beni uyandirmadan kizimizi sallarken bulurum, ya da kahvaltimizi hazirlarken.
Geceleri ben emzirirsem o da gazini cikartmak icin uyanir.
Kizimizin emzirmek haric butun ihtiyaclarini giderir, ben biraz daha uyuyayim diye.
"Canlariimm" diyerek masaya cagirir.
Sofrayi da toplar gider.

Hasili kelam
Iste boyle bir adama her gun asik olunur.

Konu sahibi bu konuyu acman iyi oldu. Ne güzel evliliklerde varmış. Yoksa ben iyice korkacaktim evlilikten.

resimlerine baktım maşallah çook güzelsin rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin size inşallahh :)

Ay tesekkur ederim Rabbim Razı olsun inşallah Rabbim isteyen bekleyen herkese de bana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin insallah. Rabbim sizin de ne isteğiniz ne beklediğiniz varsa hayirlisiyla ömrünüze nasip eylesin ♥♥♥♥ :-*

Evlenecegim adam bu diye düşünmedim tek istedigim hemen şu imzayi atayim da ayni evde yaşayalim oldu :) sonra evlenince bi baktım demek evleneceğim adam buymuş dedim. Çocugum bile var ama arada düşünüp evlendiğime inanamiyorum

Esimi gorunce bambaska bir cins, baska bir irk bulmus, bir kita kesfetmis gibi heyecanlandim.
Lan dedim bu insan mi ışık hüzmesi mi, azcik sarilsam ya buna dedim.
Nirvanaya ulastim saydim.

Bana oyle bir bakti oyle bir bakti ki goz degil alev topuydu sanki.
Sanki bin yillik uykumdan uyandim.

Ogrenciydik, bir bardak cay icsek ikincisine para bulamazdik.
Ama o yoklukta dahi esim bir kez olsun cebinden gulunu eksik etmedi.
Kah ucuz bulur alirdi kah yurdunun bahcesinden koparirdi :)
Ama her gorusmemizde mutlaka bir gul ve sevdigim bir cikolata, sevdigim bir icecek vs o gun aklina ne gelirse, yaninda getirirdi.

Kendi dogum gununde dahi bana hediye alirdi.
Hala daha eve kenardan koseden yoldugu :) cicekleri getirir, ben cicege para verme, dedigim icin sanirim :)
Hala daha, once elimi tutar sonra bir hizla cebinden cikarir.
Yani eve her gelisini bayrammis gibi hissettirir benim gibi ruhsuz bir insana bile.
Kapi onunde baslar senligi.

Ki ben dedigim gibi gicik bir insanim.
Aksiyim, huysuzum.
Etrafimdaki bircok insanin mini minnacik huylarini dunyanin en bedbaht olayina maruz kalmisim gibi lanse ederim.
Esimi de hep boyle didiklemisimdir.
Bir gun burnumdan kil aldirmayan ben "bana nasil katlaniyorsun" dedim.
" Katlansaydim adina ask demezdim, asiklikta katlanma yoktur, nazin da kaprisin de cefan da sefan da hostur, derim" dedi.
Hala da hep bunu der.
Cunku ben tartisirken kiskirtmaya calisirim, kantarin topuzunu kacirirsam da pisman olurum.
Sirnastigimda ayni seyi der hala.
Etkilendigimi biliyor galiba :)

Neysecigime,
Gel zaman git zaman evlenelim, dedik.
Ama birtakim engeller vardi.
Iste o zaman fedakarlik boyutunu da gordum esimin.
Once cok sevdigi isinden vazgecti, birkac kademe dusuk bir mevkiye atamasini aldirdi.
Bu arada simdi bahsedemeyecegim birkac onemli saydigi seyden de fedakarlik etti.
Biz evlendik nihayetinde.
Simdi calisti, cabaladi eski isine geri dondu.
Ama bu arada bir gun senin yuzunden demedi.
Bir gun yuksunmedi.
Is stresiymis vay efendim sinav telasesiymis, bir gun bana yansitmadi.
Ben calismazken benim aileme de babam calismazken esim bakti.

Ben her sabah gozumu actigimda "gunaydin, gun simdi aydinlandi iste" diye sevgiyle sarilir.
Simdi bir de kizimiz var, esimi her sabah ya beni uyandirmadan kizimizi sallarken bulurum, ya da kahvaltimizi hazirlarken.
Geceleri ben emzirirsem o da gazini cikartmak icin uyanir.
Kizimizin emzirmek haric butun ihtiyaclarini giderir, ben biraz daha uyuyayim diye.
"Canlariimm" diyerek masaya cagirir.
Sofrayi da toplar gider.

Hasili kelam
Iste boyle bir adama her gun asik olunur.
ne gadaaar gozel bi evlilik cok sevindim

Back
X