Evleneceğiniz kişinin kaderiniz olduğunu nasıl anlarsiniz

horoncu61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
55
15
88
Ben bişey danışmak istiyorum sizlere eslerinizin kaderiniz olduğunu ilk görüşte anladınız mı ya da yeni tanıştığınız biri hakkında bu benim kaderim dediniz mi hiç? ben birini çok seviyorum ama bi araya gelemiyoruz 3 gün sevgili olsakardeşim 1 ay küs kalıyoruz dengesiz birisi ama ben onun benim kaderim olduğuna çok inanıyorum nedense..

Evet ben de kaderim olduğuna inandım.Eşimin internette resmini görmüştüm ortak arkadaslardan ve kankamın ilkokul arkadaşıymış meğer.Resimlerine baktım Facebook'tan ve keşke eşim olsa diye geçirdim içimden.Eşim de aynı şekilde kız arkadaşımla olan resimlerde beni beğenmiş ve ben bu kızı alıcam demiş :) Ve sonrasında bana ulaştı şaşırdım tabi ki ikimiz de anne babalarımızın ayrı oldugunu gizledik birbirimizden ve sonra açıkladık aynı şeyleri düşünerek.Ve ikimizin ismide KurAnda en önemli isimlerden biri.Kaderimizin bir oldugunu anladık ve şükür her zorluğa rağmen evlendik.Bazı işaretler yol gösterici olabiliyor inanıyorum.

Çok güzel. Ben de eşimin kaderim olduguna inanmistim.

Ben tanışmadan önce bir fotograf bulup eşime hayran kalmıştım, bakışları gülüşü.
Sonra görüştük, daha sesini duymadan karşıdan görürken hissetmiştim.
O his daha önce hiç hissettiğim bişey değildi.
13. ayda evlendik, birinci ayımız dolmak üzere. sanki yıllardır birlikteyiz gibiyiz.

aslında biz de anne tarafından akrabaymışız ama haberim yoktu geçen sene dayımın düğününde gördüm ilk görüşte çarpıldım düğünden sonra kendi kendimi yedim o bana hiç bakmadı diye. sonra face hesabını karıştırayım derken bi baktım o beni eklemiş hiç bildirim gelmedi eklediğine dair. Ben onun hesabına girince gördüm. Ama işte biz bununla sevgili olsak da olmuyo ayrı da olmuyo ve ben deli gibi onun kaderim olduğuna inaniyorum hala

Kaderimsin olayına hiç girmedim de ilk gördüğüm gün ben bu adamla evlenirim demiştim. :)

malesef bende taa ilk gordugum gun bu kaderim dedim uc yil oldu ne sevgiliyiz ne degiliz ama hic kimseye karsi boyle kaderim bu seklinde yorum yapmamistim bazen ruyamda cocuklarimizi bile gordugum oluyordu..sonuc kopamiyozda kavusamiyoruzda boyle karmasik bi iliski...bunun nedeni bnm israrla AA KADERIMDEKI KISI dememdir...siz siz olun baslamadan demeyin...bakın ben ayrilmak istiyorum ayrilamiyorum...

inan ki bende sırf inandığım için başkasına bile bakamıyorum kimseye şans vermiyorum gözüm sadece onda 1.5 yıldır tanıyoruz birbirimizi ama toplasan 1 ay adam gibi anlaşamadık ben hala inanıyorum çünkü rüyalarımdan hiç çıkmıyor ve gerçekten etkileniyorum rüyalarımdan

ayy cnm ayni durum bende o kadar sacma huyuna ragmen sırf kaderim dedigim icin birakamadim bnm iki yil bitti birakmk istiyorum olmuyor..zihnimizi sartlandirmisiz bir kere

Yani ben onu bıraksam arayıp sormasam o zırt diye çıkıyo ortaya tam vazgeçtim derken bişey oluyo bi bakıyorum ben yine ondayim valla sonumuzu çok merak ediyorum artik

aa ayniibenm durumum kizz yoksa sevgilimiz ayni kisi mi ....4ay once onsuz mutluydm tak geldi simdi gene sardim ona..
kızz benim ki çapkın azcuk olabiliryedi ömrümü ya afedersin resmen her gelişinde ağzıma ediyor ben tamam bitti diyorum daha inanmicam asla ona diyorum 10 gün sonra öfkem sönüyo eşşek gibi özlüyorum onu bi arasa yelkenleri suya bırakırım şu an yine öyleyim

o değil de onla beraberken mutluyum ama beni bırakınca yemeden içmeden kesiliyorum hayattan soğuyorum kilo vermeler başlıyor herif Canan Karaty gibi tam kilo alıyorum gelip beni dağıtıp gidiyor :)

yok kizz benimki capkin deil o deilmis bak
valla buda canu skilnca ariyo bende sen gibi yelkenleri suya indiriyorum...napcaz bulursan caresini banada yazarsin kiz..

Kız ben ilk onu gördüğümde böyle kalbime birşey oldu nefes alamadım bi kaç saniye.
Önemli olan ömür boyu o hissin sürmesi Rabbim bu hissi yakalayan herkesin bu duygusunu ömürlük kılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…