Çok güzel. Ben de eşimin kaderim olduguna inanmistim.Evet ben de kaderim olduğuna inandım.Eşimin internette resmini görmüştüm ortak arkadaslardan ve kankamın ilkokul arkadaşıymış meğer.Resimlerine baktım Facebook'tan ve keşke eşim olsa diye geçirdim içimden.Eşim de aynı şekilde kız arkadaşımla olan resimlerde beni beğenmiş ve ben bu kızı alıcam demiş :) Ve sonrasında bana ulaştı şaşırdım tabi ki ikimiz de anne babalarımızın ayrı oldugunu gizledik birbirimizden ve sonra açıkladık aynı şeyleri düşünerek.Ve ikimizin ismide KurAnda en önemli isimlerden biri.Kaderimizin bir oldugunu anladık ve şükür her zorluğa rağmen evlendik.Bazı işaretler yol gösterici olabiliyor inanıyorum.
Allah mutluluğunuzu daim etsin sizin de :)Çok güzel. Ben de eşimin kaderim olduguna inanmistim.
malesef bende taa ilk gordugum gun bu kaderim dedim uc yil oldu ne sevgiliyiz ne degiliz ama hic kimseye karsi boyle kaderim bu seklinde yorum yapmamistim bazen ruyamda cocuklarimizi bile gordugum oluyordu..sonuc kopamiyozda kavusamiyoruzda boyle karmasik bi iliski...bunun nedeni bnm israrla AA KADERIMDEKI KISI dememdir...siz siz olun baslamadan demeyin...bakın ben ayrilmak istiyorum ayrilamiyorum...
Kaderimsin olayına hiç girmedim de ilk gördüğüm gün ben bu adamla evlenirim demiştim. :)
inan ki bende sırf inandığım için başkasına bile bakamıyorum kimseye şans vermiyorum gözüm sadece onda 1.5 yıldır tanıyoruz birbirimizi ama toplasan 1 ay adam gibi anlaşamadık ben hala inanıyorum çünkü rüyalarımdan hiç çıkmıyor ve gerçekten etkileniyorum rüyalarımdan
Yani ben onu bıraksam arayıp sormasam o zırt diye çıkıyo ortaya tam vazgeçtim derken bişey oluyo bi bakıyorum ben yine ondayim valla sonumuzu çok merak ediyorum artik
kızz benim ki çapkın azcuk olabiliraa ayniibenm durumum kizz yoksa sevgilimiz ayni kisi mi ....4ay once onsuz mutluydm tak geldi simdi gene sardim ona..
kızz benim ki çapkın azcuk olabiliryedi ömrümü ya afedersin resmen her gelişinde ağzıma ediyor ben tamam bitti diyorum daha inanmicam asla ona diyorum 10 gün sonra öfkem sönüyo eşşek gibi özlüyorum onu bi arasa yelkenleri suya bırakırım şu an yine öyleyim
Şu an kıskandırma ve umursamama olayına geçiş yaptım ise yararsa görüşelim bi senle o zamnaa ayniibenm durumum kizz yoksa sevgilimiz ayni kisi mi ....4ay once onsuz mutluydm tak geldi simdi gene sardim ona..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?