- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi pippi_langstrumpf
-
Arkadaşlar diyelim ki biriyle evleneceksiniz.O kişiye daha öncesinde biriyle çıktığınızı söylermiydiniz? Söylediniz diyelim ilişkinin boytunu da söylermiydiniz? Yani onunla öpüştüğünüzü falan filanYani bunları saklamalı mı yoksa söylemeli mi?
öğrenmek istiyorsa anlatırım...ha ilerde kafana vurduğunda sana anlattım bunu bile bile aldın başına silahmı dayadım iye oturtursunuz..bi de ekonomik gücünüz oldumu adam sesini çıkaramaz..
eşim benım gecmısımı bılıyor ,bende esımın gecmısını bılıyorum.. sonucta ikimizde gecmıste olan flörtlerimizde yuz kızartıcı bişey yapmadım / yapmadı..
ama soyle bişey var.. eşimin ailesi benı isteme geldıklerınde,nişanımda,nikahımda .. eşim bunu sureklı dile getirdi... işte X olsaydı burda yanımızada.. X seni istemeyi bırak koluna bi altın takamaz..X senı tasıyamazdıkı bırak nikah olsun gibi.. (sureklı X hakkında laf sokmalar filan bana karsı)
sacmasapan bi konuda kıskanclık yaptı yani.. haa bu arada daha önce X i ne gormuslugu nede tanısmıslıgı var sadece isim olarak bılıyordu..
(ayrıntı olarak ona Xten ayrıldıktan sonra peşimi bırakmadı 2yıl boyunca benı çok rahatsız ettı,savcı-polis kardes olduk gibi anlatmıstım.. yarın birgun savcılıktan bilgilerim çıkarsa sasırmasın die)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?