Evleneceğiniz kişiye geçmişinizden bahseder miydiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Madem öylesine "takılmak" değil söz konusu olan, anlatılmasından yanayım. Madem evlenecek kadar güvendiğiniz birisi, bunu ayrılık olsa bile yüzünüze vurmaz, helal süt emmiş, "adam gibi adam" ise...

Ben bilmesi gereken ne varsa anlattım ve ondan sonra aramızda daha da bir bağlılık, daha da bir samimiyet oldu. Kendisi de diyor zaten, "Anlatmasaydın sürekli bu tarz şeyler düşünüp, kendi kendimi yer, dayanamazdım, iyi ki her şeyini açık yüreklilikle anlattın" diye. Ve hatta yıllar içinde aklına geldikçe de der bunu "O gün yaptığımız konuşma, ne olursa olsun beni kaybedebilme ihtimalin bile vardı belki sana göre ama sen benden hiçbir şeyini gizlemedin, cesaretli ve açık sözlü oldun, her aklıma gelişinde sana daha da aşık oluyorum bu yüzden" diye...

karşımdaki kişinin nereye kadar bilmek istediğine göre değişir bu durum.
sorar cvbım da evet ya da hayır olur.
yok elini tuttum, sonra böyle sarıldım, şöyle öptüm demek hoş değil bence.
hem onu ilgilendirmez zaten geçmişim.

yaşayan biri olarak arkaşım anlatılması gereken şeyleri anlat fazla detaya girme sonradan hayatı cehenneme çeviriyorlar benden sana tavsiye sakın anlatarak hata yapma sen doğruyu anlatırsın sonradan kimbilir gizlediğin neler var olur karar senin fakat anlattığın şeylerin içine yalan katma çünkü yıllar sonra aynı soru sorulduğunda farklı cevap alırlarsa işte ozaman olacakalrı düşün ....

Biz eşimle flört dönemimin başlarında herşeyi konuştuk.Konuştuk ve kapattık bütün hepsini.Eşimle 4 yıl flörtüm 2 senelik evliliğim var suan, hiç birzaman konusunu dahi açmadı.Herzaman benle olduktan sonrası onemli benim için,benden öncesi değil der.Oda bana herşeyi anlattıgı için,bende ona geçmişe dair birşey sormam.Bence sizde başta konusun, ikinizinde geçmişle ilgili kafasında acaba öylemiydi,böylemiydiler olmasın

benim gelmişim de geçmişim de o , o yüzden öle bir şeyle karşılaşmadık

Eğer merak ederse sorar geçmişimde sıkılıp ,utanıp anlatamayacağım bişey yok ne öğrenmek isterse anlatırım . . .

ben söylenmesinden yanayım, dahası evleneceğim insanın da bana karşı dürüst olmasını ve daha önce yaşadıklarını dürüstçe anlatabilmesini isterim.

evet bende sölenmesinden yanayım.geçmişim kimseyi ilgilendirmez.düne değil bugüne bakılmalı.ban ona dürüst olduktan sonra.hiç bi problem olmaz bence.evlenmeden önce erkek arkadaşım da oldu.ben eşime bunların hepsini anlattım flört dönemımızde.oda saygı duyup kendiside anlattı.ilerde bi sorun yaratılacagına erkenden sölerim işimi sağlama alırıma.s

ben de senin gibi düşünüyordum evlenmeye karar verdim ama bir sorun vardı eski erkek arkadaşımı gördü biliyyordu herşeyi sordu öğrenmek istedi kızdım benim geçmişim dedim geçmiş bitmiş artık bana özel dedim kabullenmedi ben evlenmek istediğim kızın herşeyini bilmeliyim dedi ya bilince benden uzaklaşır soğursan dedim hayır bilmezsem soğurum asıl dedi evlendikten sonra değil önce duymalıyım dedi ve tüm özel hayatımı sordu bende açık açık anlattım hatta bir erkeğe anlatılamıcak özel konuları bile anlattım çünkü sordu yalan söylemeden çekinerek anllattım ve aylar sonra konuyu hiç açmadı öğrendim bu konu burda kapandı dedi bende eğer bir imada bulunur beni anlattığıma pişman edersen herşey biter dedim oda zaten ben öyle biri olssam şu duyduklarımdan sonra bitirirdim ama sadece öğrendim ve herşey geride kaldı dedi veee şimdi çok mutluyum işallah yakın zamanda da evleniyoruz yani karşındaki insanın nabzına göre hareket edeceksin her zamn dürüstlük işe yaramayabilir :)

karşılıklı bu işler ben sorarım ona o cevaplar o sorar ben cevaplarım tek taraflı aaaaaa biliyomusun ben senden once şunu şunu yaptım demem denilir mi bence 2tafarta anlatmalı eğer karar verilmiş ise geçmişten konuşmak

cok ayrıntıya gırmeden eskılerı anlatırım ama erkeklerın bazıları kafaya takıp bunun pesını hıc bırakmayanlar var. allah korusun eskı opusmelerımı, gezmelerımı tozmaları hep kıyaslar hale gelebılırı. onun ıcın terslemeden hepsınıde tam etaylı olarak anlatmadan saf taraflarını anlatabılırsın. ama evlenılecek bır erkege sununla opustum, bununla yattım dıye anlatılması bence dogru degıl.

benım kocam eskı kız arkadaslarıyla neler yaptıgını anlatsa kafamın ıcınden cıkmaz dı herhalde, valla gebertırdım kıskanclıktan klava:

Bahsetmemek daha doğru ama erkekler bu konuda bazen çok ısrarcı oluyor mecbur kalıyorsun

ben nişanlımdan ayrıldım,ilerde hayatıma biri girerse elbetteki söylerim,asla kaçınmam.benden duysun herşeyi.ama çok çok özel şeylerin anlatılması,fazla ayrı gereksiz olur.ben de onun kiminle ne yaşadığını sormam onun da sormasına imkan vermem.

ben anlattım. hatta söylediğim cümle de aklımdadır hala.
eline erkek eli değmemiş biri değilim, ama asla pişman olacağım, keşke diyeceğim hiçbir şey yaşamadım.
sanırım bu cümle eşimi gayet tatmin etti ki konusu bir daha hiç açılmadı. zaten geçmişe takılıp didik didik eden biriyle de hiç işim olmazdı benim.

eline erkek eli değmemiş biri değilim, ama asla pişman olacağım, keşke diyeceğim hiçbir şey yaşamadım

cümleni sevdim...ilerde kullanabilirim.

eline erkek eli değmemiş biri değilim, ama asla pişman olacağım, keşke diyeceğim hiçbir şey yaşamadım

cümleni sevdim...ilerde kullanabilirim.

yine de karşındaki kişiye göre kullanıp kullanmamaya karar ver şekerim sen kaydirigubbakcemile3

yine de karşındaki kişiye göre kullanıp kullanmamaya karar ver şekerim sen kaydirigubbakcemile3

zaten öyle psikopatın tekiyse o an bıraksın gitsin valla...ben bi tane psikopatla uğraştım ikincisini Allah çıkarmasın karşıma :)

Esıme gecmısımdekı herseyı anlattım.Hiç pişman olmadım.anlattıgıma hıc pısman etmedi beni.Sagolsun.

lmaz:hayatının hatasını yaparsın diğer arkadaşında dediği gibi sanma seni dürüstlük abidesi yapar huzurun bozulur erkek arkadaşın belki seni oltaya getirip kendi yaptıklarını anlatıp sana da sorar sende o anki düşünceyle sölrsin ondan sonra olcakları hayal bile edemessin kendi yaptıklarını hiçe sayıp senin geçmişine takılır unutma sana huzur vermez bunu hiçbir zaman unutma öle bi hata yapıyım demeLlmaz:lmaz:lmaz:

opusme fln soylemem sahsen
nisbet yapar gibi
ama daha once biriyle ciktiysam bunu kesinlikle soylerdim..
ayni seyi ondanda beklerim tabi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…