Evleneceğiniz kişiye geçmişinizden bahseder miydiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kesinlikle

Sorarsa ya niye soruyor ki yattık mı diye bakire değiliz mi merak ediyorlar acaba yada ilişkiyi nasıl yaşadık, nereye kadar ileri gidildi bunu mu öğrenmek istiyorlar. Bu kadar da ayrıntısını da kimse söylemez zaten. Şu an bir kız evlenmeden önce en az bir erkekle çıkmıştır, gayet de normal şimdi sen bu adamı bilsen ne bilmesen ne. E adam da anlatsa ne değişecek benden önce bir sürü kadınla yatmış veya bir sürü kadınla çıkmıştır bilsem ne bilmesem ne. Ha kadınları tanıyayım yarın birgün adamın karşısına çıkar, face e ekler mantığı varsa valla adam aklına koyduysa öyle bir yapar ki ruhunuz duymaz. Ben de zaten kendimi biliyorum, pişman olacağım, beni zorda bırakacak şeyler yapmadım. Alnım ak.

Ki zaten soran, didik didik eden adamdan ben soğurum, istemem öyle birisini. Güvensiz, bana karşı şüpheyle bakıyor çünkü, meraklı melahat gibi geçmişimi öğrenmek istiyor.

Ha ama çaktırmadan daha baştan adamın geçmişini araştırır, sorar soruştururum serseri mi değil mi diye..

Son düzenleme:
kadınlar erkeklerinin son kadını, erkekler kadınalrının ilk erkeği olmak isterler diye bir söz vardı.

öyle mi acaba?:uhm:

eğer bilmesi gereken bişi varsa söylerdim tabi

kadınlar erkeklerinin son kadını, erkekler kadınalrının ilk erkeği olmak isterler diye bir söz vardı.

öyle mi acaba?:uhm:

bende cok duydum bu sozu ve dogru sanirim
yani bi kadina ilk mi son mu olmak istersin dediginde son diyo
ama bi erkege ilk mi son mu dediginde ilk diyebiliyo...

Bende söylerim tabi sorarsa!! durup dururken ben şunla ,şu kadar çıktım gibi bir şey çocukluk olur...

arkadaşlar iyi akşmlar... benim ilişkim çok kısa süreli oldu başlayalı ama ben erkek arkadaşıma geçmişte yaşadığım bütün herşeyi anlattım.iyi olosun kötü olsun..yanlışmı yaptım sizce nedersiniz...
bugün tam 1107 gün oldu arkadaşlığımızın başladığı,ve biz 38 günden beri görüşemiyouz nedersiniz kızlar onun benimle gerçekten olduğunu nasıl anlıyabilirim yardım edermisiniz bana lütfen

evet aynen. CADIARZU

kızlar benim yazdığımı okuyan lütfen cvp versin benim kafam çok karışık çünkü son günlerde!onun benden uzaklaştığını hissediyorum e bide arada mesafe olunca kuruntularım dahada artıyor...

daha once birlikte oldugum insanları soylerim..ama onlarla ne yasadıgımı oturupda anlatmam bence dogru duzgun erkekde sormaz zaten..kız arkadasının eski erkek arkadasıyla yaptıklarını dinlemek istemiyorsa tabi..

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş geçmişte kalmıştır.
Ben yaşarken o geçmişi, yanımda olmadığına göre iyi de olsa kötü de olsa onu ilgilendirmeyecek konular olduğu düşüncesindeyim.
Kısacası ne geçmişimle övünürüm, ne de yerinirim.
Ayrıca benim geçmişte bir insanla geçirdiğim günler o insanla olan anılarımdır.
Her ayrıntıyı, o anılarla alakası olmayan birine her ne kadar yakının olursa olsun anlatmak; o anılara, o yaşanmışlıklara ve o dönemki hayatınızdaki insana saygısızlıktır.
Siz ister miydiniz eski erkek arkadaşınızın sizinle yaşadığı herşeyi hayatındaki yeni kişiye rapor olarak sunmasını?
Özgüveni ve karşısındaki insanın benliğne saygısı olan hiçkimse, böyle sorularla had alanı dışına çıkmaya kalkışmaz bence.
Her insanın kişisel yaşam sınırları olmalıdır, evleniyorsun diye aynı bünyede aynı ruhta yaşamıyorsun ki.
Bir insanın başka bir insanı geçmişteki iyi yada kötü tecrübeleriyle değerlendirmesi objektifliğe de aykırıdır bence.
İsterim ki beni kendi çözsün, nasıl biri olduğumu düşüncelerine kendi cümleleriyle yazsın.opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
ben anlatmam ama sorarsada saklamam kı gecmısım sadece acıdan ıbaret oldugu ıcın sorunda yok

ben her zaman doğruluktan ve dürüstlükten yanayım. geçmişini öğrenirim ve bir daha açmamak üzere kapatarımı ama türk erkekleri geçmişi kabul etmez ve yüzüne vurur. ben kendim kocama eski erkek arkadaşlarımı anlatayım aramızda gizli saklı olmasın demiştim evlenmeden önce duymak bilmek istemedi.ve hiç böyle bir konuyu bir daha açmadı.

Bende söylerşm ki öylede yaptım...
Detay anlatmaya gerek yok tabıkı sadece hayatında daha once bırı olduysa bunu soylemen gereklı aynı seyı karsı taraftanda bekelerım.... Olması gerekenın bu olduguna inanlardanım ben :)

Söylerim, başkasından duyacağına benden duysun.
Hm ben ona geeceğimi veriyorum geçmişimi bilse ne kaybederim ki.
Söylerim yani söyledimde...

öpüştüğünü falan bunlar bence söylenmez. benim eşimde eski nişanlımla aramda ne geçtiğini sürekli sormuştu. öpüşme falan olmamıştı ama elimi falan tutmuştu. sadece elimi tuttu dedim ona bile dünyanın lafını saydı. öpüşme falan olsa heralde almazdı beni. erkekler kıskanç olur böyle şeyler söylenir mi

söyledim :)
zaten adam akıllı diyebileceğim ilk ilişkimdi nişanlımla olan ilişkim..
önceki lisenin ilk yıllarında olmuş ve 1 ay bile sürmemiş ilişkimsi bir şeydi..
herşeyi bilir tek tek anlatmıştım..
içim rahat :)

tepkisi ne oldu ben söylemesemde içim rahat o bana kendi yaptıklarını anlatsa heralde kitap olur

ilişkimizin boyutunu sordu ben de sadece bir kez el ele tutuştuk dedim..
bozuldu tabi ama zamanla kapandı gitti..
bundan 4-5 sene önce anlattım zaten..
üztelik onun o kadar çok kız arkadaşı olmuş ki off off :))

erkek milleti işte kendilerine her yol mübah. ama nedense evleneckleri kadınlar hiç el değmemiş olacak

Kendisi bir sürü kızla birlikte oluyor, sorun etmemişsin ama o senin elele tutuşmana bozuluyor, ne kadar süre çıktınız ki bir kere el ele tutuşmuşsunuz :) Hiç dışarda dolaşmadınız sanırım, yada sarılarak film izledeniz mi, yada sımsıcak,özlemle, aşkla sarılmadınız mı:))

Ki ben olsam bir kere el ele tutuşmaya, hiç sarılıp öpüşülmediğine inanmazdım :)))

Ayrıca erkekleri geçmişi bu kadar sorgulamasını ve bozulmasını normal karşıladıkça bence bu erkekler böyle olmaya devam eder. Bir erkek benim oturmamdan, kalkmadan, hanımlığımdan ne olduğumu anlayamıyor, tanıyamıyor, şu anki halimle nasıl biri olduğumu az çok çıkaramıyorsa da geçmiş diyorsa benden puan kaybeder. Bizim için meraktır ama erkek için geçmiş şüphedir, öğrenilip içindeki şüpheler giderilir. Bana güvenmeyen bendne şüphelenen bir erkeği kabul etmem çok zor.

Erkeğe herşeyi mübah gören önce kadınlar maalesef, annelerin çoğunun yetiştirme tarzı...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…