- Konu Sahibi pippi_langstrumpf
lmaz:hayatının hatasını yaparsın diğer arkadaşında dediği gibi sanma seni dürüstlük abidesi yapar huzurun bozulur erkek arkadaşın belki seni oltaya getirip kendi yaptıklarını anlatıp sana da sorar sende o anki düşünceyle sölrsin ondan sonra olcakları hayal bile edemessin kendi yaptıklarını hiçe sayıp senin geçmişine takılır unutma sana huzur vermez bunu hiçbir zaman unutma öle bi hata yapıyım demeL
lmaz:
lmaz:
lmaz:
Kesinlikle
Sorarsa ya niye soruyor ki yattık mı diye bakire değiliz mi merak ediyorlar acaba yada ilişkiyi nasıl yaşadık, nereye kadar ileri gidildi bunu mu öğrenmek istiyorlar. Bu kadar da ayrıntısını da kimse söylemez zaten. Şu an bir kız evlenmeden önce en az bir erkekle çıkmıştır, gayet de normal şimdi sen bu adamı bilsen ne bilmesen ne. E adam da anlatsa ne değişecek benden önce bir sürü kadınla yatmış veya bir sürü kadınla çıkmıştır bilsem ne bilmesem ne. Ha kadınları tanıyayım yarın birgün adamın karşısına çıkar, face e ekler mantığı varsa valla adam aklına koyduysa öyle bir yapar ki ruhunuz duymaz. Ben de zaten kendimi biliyorum, pişman olacağım, beni zorda bırakacak şeyler yapmadım. Alnım ak.
Ki zaten soran, didik didik eden adamdan ben soğurum, istemem öyle birisini. Güvensiz, bana karşı şüpheyle bakıyor çünkü, meraklı melahat gibi geçmişimi öğrenmek istiyor.
Ha ama çaktırmadan daha baştan adamın geçmişini araştırır, sorar soruştururum serseri mi değil mi diye..
Son düzenleme: