Evleneceğiniz kişiyi hissettiniz mi?

Balliciklokma1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
1.658
605
123
Kızlar selam,
Nasılsınız? Ben bazen hayatım bitmiş gibi hissediyorum. 27 yaşındayım 28 olacağım hayatımda kimse yok. Calismaya yeni basladim danisanlarim genelde kadin ya da evli barkli erkekler oluyor.
Sanki duzgun erkek kalmamış gibi hissediyorum. Yani böyle evlilik isteği sanki artık erkeklerin tekelinde kalmış gibi :(
Bayramda akraba baskılarından çok etkileniyorum.
Siz nasıl tanıştınız? O an hissetiniz mi? Kişiyle tanışmak kader ama kalanı sizin çabanız diye bir yazı okumuştum. Ne düşünüyorsunuz? Tecrübelerinizi anlatır mısınız çok teşekkürler

kendinizi bu kadar baskı altında bırakmayın hem çevre hem de kendiniz üst üste gelmiş kendinizi biraz rahatlayın 28 yaş hiç geç değil sadece kendinizi bakılamayın elbet birisiyle uyuşacaksınız ve evet onunla evleneceğinizi hissedeceksiniz ayrıca çevrenin baskısına sessiz kalmayıp karşı çıkın

Bekar hayatı kötü evlilikten iyidir.
Çevre baskısı olan insanlar genelde yanlış seçimler yapıyorlar ve düzgün bir yuva kuramıyorlar. İlla herkes evlenecek diye bir kural mı var?

Evleneceğin kişiyi hissedemezsin, seçersin. Yoksa herkes ilk aşkıyla evlenirdi 🙄

Kızlar selam,
Nasılsınız? Ben bazen hayatım bitmiş gibi hissediyorum. 27 yaşındayım 28 olacağım hayatımda kimse yok. Calismaya yeni basladim danisanlarim genelde kadin ya da evli barkli erkekler oluyor.
Sanki duzgun erkek kalmamış gibi hissediyorum. Yani böyle evlilik isteği sanki artık erkeklerin tekelinde kalmış gibi :KK43:
Siz nasıl tanıştınız? O an hissetiniz mi? Kişiyle tanışmak kader ama kalanı sizin çabanız diye bir yazı okumuştum. Ne düşünüyorsunuz? Tecrübelerinizi anlatır mısınız çok teşekkürler
Ben erkek arkadaşımla ilk tanıştığımda ben sonuna kadar giderim bununla demiştim 😂
Ama o zaman ilk gördüğümde çok etkilenmiştim. 3. senenin sonunda da evlendik. Bize kalsa evlenmezdik ama 2 mizinde geleneksel ailesi olduğu için bi adı konsun artık dediler evlendik
Herkes böyle mi tabiki de değil. Herkesin hikayesi farklıdır.
Akrabaların daha evlenmedin mi sen diye sorarlarsa evlendim ama sizi davet etmedim düğüne de gül geç
Yaşın daha küçük 30unda da 35inde de evlenebilirsin
Ne zaman evleneceğini bilemezsin ki

kendinizi bu kadar baskı altında bırakmayın hem çevre hem de kendiniz üst üste gelmiş kendinizi biraz rahatlayın 28 yaş hiç geç değil sadece kendinizi bakılamayın elbet birisiyle uyuşacaksınız ve evet onunla evleneceğinizi hissedeceksiniz ayrıca çevrenin baskısına sessiz kalmayıp karşı çıkın
Karsi cikabilen bi yapim yok malesef icime atiyorum :(

Bekar hayatı kötü evlilikten iyidir.
Çevre baskısı olan insanlar genelde yanlış seçimler yapıyorlar ve düzgün bir yuva kuramıyorlar. İlla herkes evlenecek diye bir kural mı var?

Evleneceğin kişiyi hissedemezsin, seçersin. Yoksa herkes ilk aşkıyla evlenirdi 🙄
Haklisiniz ama boyle sosyal medyada falan da gorunce etkileniyorum :((

Ben erkek arkadaşımla ilk tanıştığımda ben sonuna kadar giderim bununla demiştim 😂
Ama o zaman ilk gördüğümde çok etkilenmiştim. 3. senenin sonunda da evlendik. Bize kalsa evlenmezdik ama 2 mizinde geleneksel ailesi olduğu için bi adı konsun artık dediler evlendik
Herkes böyle mi tabiki de değil. Herkesin hikayesi farklıdır.
Akrabaların daha evlenmedin mi sen diye sorarlarsa evlendim ama sizi davet etmedim düğüne de gül geç
Yaşın daha küçük 30unda da 35inde de evlenebilirsin
Ne zaman evleneceğini bilemezsin ki
Kac yasinda tanismistiniz acaba? İnsanlarin surekli yas sormasi da sinirimi bozuyor sanki yas gectikce degerimiz azaliyor mu? :(

Haklisiniz ama boyle sosyal medyada falan da gorunce etkileniyorum :KK43:(
Sosyal medyada herkes göstermelik yaşıyor, etkilenecek bir şey yok. Kimsenin kapalı kapılar ardında neler yaşadığını bilemeyiz.
İnsanlara imrendiğiniz için değil veya insanlar evde kaldı diyor diye değil, mutlu olmak için yaşayın. Bu fikirde olmaya devam ederseniz yanlış bir evlilik yapabilirsiniz. Allah en iyisini çıkarsın karşınıza ❣️

Kac yasinda tanismistiniz acaba? İnsanlarin surekli yas sormasi da sinirimi bozuyor sanki yas gectikce degerimiz azaliyor mu? :KK43:
24 yaşında tanıştık 27sinde evlendik.
Evleneceğimi ofisteki arkadaşlarıma söylediğimde oha saçmalama daha küçüksün laflarını duydum
Ama mesela başkasına sorsan da geç kalmışsın der
O yüzden çevre önemlii bence seni üzen insanları hayatından çıkar

Sosyal medyada herkes göstermelik yaşıyor, etkilenecek bir şey yok. Kimsenin kapalı kapılar ardında neler yaşadığını bilemeyiz.
İnsanlara imrendiğiniz için değil veya insanlar evde kaldı diyor diye değil, mutlu olmak için yaşayın. Bu fikirde olmaya devam ederseniz yanlış bir evlilik yapabilirsiniz. Allah en iyisini çıkarsın karşınıza ❣️
Çok çok teşekkür ederim amiin 🙏🏻🙏🏻

24 yaşında tanıştık 27sinde evlendik.
Evleneceğimi ofisteki arkadaşlarıma söylediğimde oha saçmalama daha küçüksün laflarını duydum
Ama mesela başkasına sorsan da geç kalmışsın der
O yüzden çevre önemlii bence seni üzen insanları hayatından çıkar
Allah mutluluğunuzu daim etsin🙏🏻🙏🏻
Akrabayı çıkaramıyoruz malesef :(

Allah mutluluğunuzu daim etsin🙏🏻🙏🏻
Akrabayı çıkaramıyoruz malesef :KK43:
Çok teşekkür ederim . Ama rica ediyorum sen de kendini üzme bu konu için.
Bazı insanlar kendi mutsuzluğunsan dolayı etrafındaki insanları da mutsuz etmek için elinden geleni yapar .
Herkesin çevresinde enerji düşüren insanlar vardır.
Bunları çıkar hayatından çıkaramıyorsan eğer fazla muhabbet etme
Hatta sana sorduklarında sadece yüzlerine boş boş bak hiçbir şey deme ya da başkasıyla muhabbete geç onlar yokmuş gibi
Kimse senden değerli değil

Kızlar selam,
Sanki duzgun erkek kalmamış gibi hissediyorum. Yani böyle evlilik isteği sanki artık erkeklerin tekelinde kalmış gibi :KK43:

Karsi cikabilen bi yapim yok malesef icime atiyorum :KK43:

Haklisiniz ama boyle sosyal medyada falan da gorunce etkileniyorum :KK43:(

Kac yasinda tanismistiniz acaba? İnsanlarin surekli yas sormasi da sinirimi bozuyor sanki yas gectikce degerimiz azaliyor mu? :KK43:

İnsanların değerini yaşları değil nasıl bir insan oldukları belirler olsa olsa.

Siz en son Mercedes CLA ve Clio lu 2 aday arasında kararsız kalmıştınız.

Sizin de Bmw 116 nız vardı , sağ olsun babanız almıştı.

Mercedesle Clio arasındaki kıyaslama sonucunuz ne oldu ?

Dip not : Diyetisyen olduğunuzu belirtmez sadece danışan tabirini kullanırsanız ; psikolog veya psikoterapist sanılırsınız.

Kızlar selam,
Yoo hissetmedim,çokta önemli mi hissetmeniz ?

Dip not : Diyetisyen olduğunuzu belirtmez sadece danışan tabirini kullanırsanız ; psikolog veya psikoterapist sanılırsınız.
Merhaba ben o konuları çevremde kimseye soramadığım için burada konu açmıştım ama yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. O yüzden o konuları rafa kaldırdım. Lütfen sadece buradaki konuyla ilgilenirseniz cok sevinirim.
Zaten bayram sonrası bunlardan dolayı yorgun ve üzgün hissediyorum.
Teşekkürler

Vurdu gol oldu 😂😂😂

Back
X