Tabi ki sevmek sevilmek istiyorum.
Ama benim aslında temel sorunlarımdan biri de dışarıdan farklı biri olarak gözükmem. Mesela ben evlilik oncesi bazi seyleri yasamak istemiyorum ama bu acidan disaridan cok farkli gozukuyor gibiyim bi de universitem de vakıftı oradaki erkekler de farklı hayat tarzları olan kişilerdi.
O yuzden bana sanki evlilik erkeklerin tekelinde gibi geliyor ve beni uzuyor.
Evet tek cocugum.
Taşıma suyla değirmen dönmediğinin ve herkesin yine kendi bildiğini okuyacağının farkındayım.
Ancak neden tek odağınız evlilik diye sormadan edemiyorum ?
Okulunuz yeni bitti , pandemi ve yasaklar derken okulu belki de online eğitimle bitirdiniz. Üniversite hayatının size katabileceği farklı çevrelerden insanlarla kaynaşma ve değişik görüşleri gözlemleme imkanını bulamadığınızı düşünüyorum.
Konularınızı okurken sizden çok , size iyilik ettiğini düşünerek tüm imkanlarını ayağınıza seren babanıza kızıyorum.
Babanız maddi açıdan ne seviyede bilmiyorum ancak siz babanızın sağlığında evliliğe odaklanmak yerine tek başınıza bir birey olarak ayakta kalmaya odaklanmalısınız.
Şayet zengin kategorisinde iseniz , mevcut durumunuzla aile büyüklerinizin koruması olmadan maddi açıdan hedef haline gelebilirsiniz.
Bundan sonra yazacaklarım foruma yazdığınız gerçekleriniz. Amacım sizi kırmak değil.
Özel Üniversite mezunusunuz.
Puanınız dahilinde meslek olarak Diyetisyenlik seçtiniz.
Mevcut işiniz babanızın bağlantıları sayesinde size sunuldu. Güzellik merkezi olan bir tanıdığınızın, merkezindeki diyetisyeni ayrılınca yerine geçtiniz.
Babanız size Bmw aldı.
Babanız çok genç ve sağlık timsali bir adamdır umarım. Size herşeyi altın tepside sunarken , bu yaptığının size iyilik olmadığını düşünüyorum.
Size Bmw alana kadar araç bedeli ve 1 yıllık genel giderleri ( kasko, sigorta,benzin,araç muayene, bakım,otopark bedelleri..vs) nin toplamı kadar sizin adınıza yatırım yapsaydı keşke.
Toplumun gerçeklerinden çok uzaksınız. Umarım babanız ve aileniz size ne yaptıklarını çok geç olmadan fark ederler.