Evleneceğiniz kişiyi hissettiniz mi?

1 aylık sevgiliyken evlenelim dedi hemen topukladim daha 25 yaşında ne evlenmesi ya dedim . Sonra yeniden sevgili olduk 4 sene görüştükten sonra evlendim. Ben değil ama eşim hissetmiş sanki :D

Neye ikna için kul köle olmuşlar? Kürtaj için mi?

Daha sevgilisi yerine koymayan adamın yakasına sırf doktor diye yapışan bir kadını kim ne yapsın da evlilik teklifi etsin ya. Güldürmeyin.
Ne biliyorsunuz ya.yalan borcum mu var? Asıl siz bu şekilde herkesin evlenmek istediğini düşünerek toplumsal baskı oluşturuyorsunuz insanlara. Sizin gibiler olmasa kadınlar bu şekilde üzülüp başlık açmaz.

Ne biliyorsunuz ya.yalan borcum mu var? Asıl siz bu şekilde herkesin evlenmek istediğini düşünerek toplumsal baskı oluşturuyorsunuz insanlara. Sizin gibiler olmasa kadınlar bu şekilde üzülüp başlık açmaz.

Yoo evlenmek istemeyen birsürü kadın var ve gayet normal bir durum. Ama sizin evlenmek için hamile kalıp sonra numara tutmayınca kürtaj olduğunuzu bilmeyen üye yok. O yüzden kedi-ciğer hesabı evliliği kötüleyip durmayın.

at yalanını, seveyim inananı

Ay sen değil misin adam seninle evlensin diye hamile kalan. sonra adamı ikna edemeyince çocuğu aldıran.

Yoo evlenmek istemeyen birsürü kadın var ve gayet normal bir durum. Ama sizin evlenmek için hamile kalıp sonra numara tutmayınca kürtaj olduğunuzu bilmeyen üye yok. O yüzden kedi-ciğer hesabı evliliği kötüleyip durmayın.
Ben bunları niye bilmiyorum ya

Ne seviyesiz ortam olmuş, şaşırdım eleştirmelerinize.Gayet normal bir soru sormuş.
İçten içe zenginliğini arabasını falan kıskanmışsınız gibi duruyor açıkçası, orta gelirli olsa saldırmazdınız.
Ben de memur kızıyım ve aynı sorulara sahibim çünkü sevgililik güven vermiyor bu devirde.Cinsellik yaşamak istiyorum ve bu evlilikte olsun istiyorum.Hem dini olarak hem kadın olarak güvende hissetmek için.

Kızlar selam,
Nasılsınız? Ben bazen hayatım bitmiş gibi hissediyorum. 27 yaşındayım 28 olacağım hayatımda kimse yok. Calismaya yeni basladim danisanlarim genelde kadin ya da evli barkli erkekler oluyor.
Sanki duzgun erkek kalmamış gibi hissediyorum. Yani böyle evlilik isteği sanki artık erkeklerin tekelinde kalmış gibi :(
Bayramda akraba baskılarından çok etkileniyorum.
Siz nasıl tanıştınız? O an hissetiniz mi? Kişiyle tanışmak kader ama kalanı sizin çabanız diye bir yazı okumuştum. Ne düşünüyorsunuz? Tecrübelerinizi anlatır mısınız çok teşekkürler
Evlenmek için evlenirsen hiç mutlu olamazsın yaşını düşünme gerçekten sevdiğin biri çıkacaktır o zaman anlayacaksın

Issız adada yetişmemiş , özel üniversitede okumuş , ehliyet almış , altına babası tarafından Bmw 116 çekilmiş kadının gözü açıktır ( çoğumuzdan daha açıktır hem de ) bence.

Sorun şu ki ; sene 2022 , bu oyunculuğu yutacak adamı bulması mümkün mü , bilmiyorum.

İşte tam da bu yüzden ; dengine denk gelmesini diliyorum.
Oyunculuk ne alaka ya fazla abartmışsınız. Kadın altı üstü evlenmek istiyorum demiş. 28 yaş da küçük değil. Maddi imkanı varsa bmw’de alır villa da alır. Kendine denk bir eş istemesini de abes bulamadım. Konu sahibinin konusu saçmadır mantıklıdır bilemem ama sizin cümlelerinizdeki alt metin garip geldi bana.

Oyunculuk ne alaka ya fazla abartmışsınız. Kadın altı üstü evlenmek istiyorum demiş. 28 yaş da küçük değil. Maddi imkanı varsa bmw’de alır villa da alır. Kendine denk bir eş istemesini de abes bulamadım. Konu sahibinin konusu saçmadır mantıklıdır bilemem ama sizin cümlelerinizdeki alt metin garip geldi bana.

Konu sahibinin diğer konularını ve yazdığı mesajları okumuş , hatta bir konusunda (o ana dek yazdıklarına bakarak) kendisinin üzerine fazla gidildiğini de yazmış üyelerden biriyim.

Tek mesaj üzerinden baktığınız için , mesaj içeriği size tuhaf gelmiş olabilir.

Artık evlenme yaşı arttı bunları kafaya takmayın.sosyalleşecek ortam ayarlayın arkadaş çevreniz varsa biriyle tanışmaya açık olduğunuzu falan söyleyin illaki biri çıkar.çocuk yapmanın 35’e kadar yolu var sonrası biraz sorun ama bunlar nasip.

Kızlar selam,
Nasılsınız? Ben bazen hayatım bitmiş gibi hissediyorum. 27 yaşındayım 28 olacağım hayatımda kimse yok. Calismaya yeni basladim danisanlarim genelde kadin ya da evli barkli erkekler oluyor.
Sanki duzgun erkek kalmamış gibi hissediyorum. Yani böyle evlilik isteği sanki artık erkeklerin tekelinde kalmış gibi :KK43:
Siz nasıl tanıştınız? O an hissetiniz mi? Kişiyle tanışmak kader ama kalanı sizin çabanız diye bir yazı okumuştum. Ne düşünüyorsunuz? Tecrübelerinizi anlatır mısınız çok teşekkürler
Aday olabilecek bir insana şans vermekten geçiyor her şey. Ben ilk görüşte aşka inanmam, eşim de ilk gördüğümde görüntü bakımından hoşuma gitmeyen biriydi. İlk görüşmeden onu eleseydim şu an evli olmazdım. Etrafınızda sizi birileriyle tanıştırmak isteyen insanlar varsa direkt fotoğrafından falan elemeyin bi şans verin oturup konuşmak için

32 yaşında eşimle internetten tanıştım hemde öyle Facebook İnstagram flnda değil bildiğin o zamanlar herkesin takıldığı o iğrenç sohbet sitelerinde. Bir o normal konuşuyordu 🤣 engelleye engelleye milleti sonra devam etti görüştük buluştuk fln . Şuan 37 yaşındayım ve ben o adama evliyim ☺️ 2. Yılımız. . Pazar günü evlilik yıldönümümüz 🙏 yani demem şu ki belli olmuyor kafaya takma .

bu çok değişkenli bi soru bence. herkes kaderine ne düşerse yaşıyor. bende herkes gibi sıradan bi karşılaşma ile tanısıp 3sene sonunda evlendik. ama şansıma sonradan değişen pislik bi herifte olabilirdi karşımda ki. zaten evliliklerin tamamı bu sebeple bitiyo. bunu kesinlikle çözmek çok zor. ne aşıklar gördüm evlenene kadar ölüp bitiyo ama imzadan sonra içine başka mahlukat kaçıyo :işsiz:

Hiç hissetmedim
Hatta evlenmeyiz diyordum
Bana biri sen günün birinde şunla evleneceksin dese Güler geçerdim.
Ama nasip diye bir olgu var
İstersen evden çıkma
İstersen hiç sosyal ortamın olmasın
O seni bulacaksa buluyor.
İyilere denk gelmek dileğiyle ❤️

Kızlar selam,
Sanki duzgun erkek kalmamış gibi hissediyorum. Yani böyle evlilik isteği sanki artık erkeklerin tekelinde kalmış gibi :KK43:
Evlendiginizde de o baskılar bitmeyecek ki. Hiç duymadım konuşanları yanımda ettiklerinde dedim düğün hediyesi evimi arabamı al düğünümü yap o zaman hallederiz koca adayını da. Ama anladığım kadarıyla evlenmek istiyorsunuz. Bunun için sosyallesebilirsiniz.

Back
X