- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Kendi aklı bile kendine yetmezken bir de tavsiye veriyor hey allam ya
Birileri bir yerlerde evlenir diye ödü kopuyor
Ne biliyorsunuz ya.yalan borcum mu var? Asıl siz bu şekilde herkesin evlenmek istediğini düşünerek toplumsal baskı oluşturuyorsunuz insanlara. Sizin gibiler olmasa kadınlar bu şekilde üzülüp başlık açmaz.Neye ikna için kul köle olmuşlar? Kürtaj için mi?
Daha sevgilisi yerine koymayan adamın yakasına sırf doktor diye yapışan bir kadını kim ne yapsın da evlilik teklifi etsin ya. Güldürmeyin.
Ne biliyorsunuz ya.yalan borcum mu var? Asıl siz bu şekilde herkesin evlenmek istediğini düşünerek toplumsal baskı oluşturuyorsunuz insanlara. Sizin gibiler olmasa kadınlar bu şekilde üzülüp başlık açmaz.
at yalanını, seveyim inananıNe biliyorsunuz ya.yalan borcum mu var? Asıl siz bu şekilde herkesin evlenmek istediğini düşünerek toplumsal baskı oluşturuyorsunuz insanlara. Sizin gibiler olmasa kadınlar bu şekilde üzülüp başlık açmaz.
Allah allah. Sitede tonla abuk sabuk işler yapan kadın var.bir bana mı takıldınız ?at yalanını, seveyim inananı
Ay sen değil misin adam seninle evlensin diye hamile kalan. sonra adamı ikna edemeyince çocuğu aldıran.
Ben bunları niye bilmiyorum yaYoo evlenmek istemeyen birsürü kadın var ve gayet normal bir durum. Ama sizin evlenmek için hamile kalıp sonra numara tutmayınca kürtaj olduğunuzu bilmeyen üye yok. O yüzden kedi-ciğer hesabı evliliği kötüleyip durmayın.
Evlenmek için evlenirsen hiç mutlu olamazsın yaşını düşünme gerçekten sevdiğin biri çıkacaktır o zaman anlayacaksınKızlar selam,
Nasılsınız? Ben bazen hayatım bitmiş gibi hissediyorum. 27 yaşındayım 28 olacağım hayatımda kimse yok. Calismaya yeni basladim danisanlarim genelde kadin ya da evli barkli erkekler oluyor.
Sanki duzgun erkek kalmamış gibi hissediyorum. Yani böyle evlilik isteği sanki artık erkeklerin tekelinde kalmış gibi
Bayramda akraba baskılarından çok etkileniyorum.
Siz nasıl tanıştınız? O an hissetiniz mi? Kişiyle tanışmak kader ama kalanı sizin çabanız diye bir yazı okumuştum. Ne düşünüyorsunuz? Tecrübelerinizi anlatır mısınız çok teşekkürler
Oyunculuk ne alaka ya fazla abartmışsınız. Kadın altı üstü evlenmek istiyorum demiş. 28 yaş da küçük değil. Maddi imkanı varsa bmw’de alır villa da alır. Kendine denk bir eş istemesini de abes bulamadım. Konu sahibinin konusu saçmadır mantıklıdır bilemem ama sizin cümlelerinizdeki alt metin garip geldi bana.Issız adada yetişmemiş , özel üniversitede okumuş , ehliyet almış , altına babası tarafından Bmw 116 çekilmiş kadının gözü açıktır ( çoğumuzdan daha açıktır hem de ) bence.
Sorun şu ki ; sene 2022 , bu oyunculuğu yutacak adamı bulması mümkün mü , bilmiyorum.
İşte tam da bu yüzden ; dengine denk gelmesini diliyorum.
Oyunculuk ne alaka ya fazla abartmışsınız. Kadın altı üstü evlenmek istiyorum demiş. 28 yaş da küçük değil. Maddi imkanı varsa bmw’de alır villa da alır. Kendine denk bir eş istemesini de abes bulamadım. Konu sahibinin konusu saçmadır mantıklıdır bilemem ama sizin cümlelerinizdeki alt metin garip geldi bana.
Aday olabilecek bir insana şans vermekten geçiyor her şey. Ben ilk görüşte aşka inanmam, eşim de ilk gördüğümde görüntü bakımından hoşuma gitmeyen biriydi. İlk görüşmeden onu eleseydim şu an evli olmazdım. Etrafınızda sizi birileriyle tanıştırmak isteyen insanlar varsa direkt fotoğrafından falan elemeyin bi şans verin oturup konuşmak içinKızlar selam,
Nasılsınız? Ben bazen hayatım bitmiş gibi hissediyorum. 27 yaşındayım 28 olacağım hayatımda kimse yok. Calismaya yeni basladim danisanlarim genelde kadin ya da evli barkli erkekler oluyor.
Sanki duzgun erkek kalmamış gibi hissediyorum. Yani böyle evlilik isteği sanki artık erkeklerin tekelinde kalmış gibi
Siz nasıl tanıştınız? O an hissetiniz mi? Kişiyle tanışmak kader ama kalanı sizin çabanız diye bir yazı okumuştum. Ne düşünüyorsunuz? Tecrübelerinizi anlatır mısınız çok teşekkürler
Evlendiginizde de o baskılar bitmeyecek ki. Hiç duymadım konuşanları yanımda ettiklerinde dedim düğün hediyesi evimi arabamı al düğünümü yap o zaman hallederiz koca adayını da. Ama anladığım kadarıyla evlenmek istiyorsunuz. Bunun için sosyallesebilirsiniz.Kızlar selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?