• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceginiz kisiyle karsilasinca hissettiniz mi?

22 yaş erkek kahrını çekmek için çok erken. Acele etmemelisin ilk olarak arkadaşlarınla gezip tozup eglenip doyuma ulaşınca evliliği düşünmen daha mantıklı canım benim ❤

Haklısınız ama duygusal boşluk yaşıyorum malesef bu sekilde

Belki çoğu insana saçma gelebilir ama ben eşimi ilk gördüğümde onunla evlencegimi anladim..allah'ıma şükür evlendik

Daha önceki 9 yıllık çocukluktan gençliğe kadar beraber olduğum insana bile hissetmedim böle bisey

Ben öyle ilk görüşte bağlandım hissettim vs gibi şeylere pek inanmıyorum.
Zamanla oluşuyor bence sevgi
İlk görüşte beğeniyorsan devamı geliyor ama çok tipini beğendim devam edeyim gibi değil de hal ve hareketlerini iyi gözlemlemek gerek
Tip Hersey demek değil zaten sevince o da güzel geliyor.

Ancak 22 yas evlenmek için çok küçük değil mi

Ben evlenmiş olmak için evlenmezdim. Benim için evlilik aşık olduğum adamla yaşayabilmek için olmalıydı öyle de oldu. Aşık oldum ve onunla beraber yaşayabilmek için evlendim. 23 yaşındaydım. Hiç evlenmek aklımın ucundan geçmezken tanıştık ve 6 ay sonra evlendim. Tavsiyem ise evlenme fikrinin üstünde çok durmayın. Karşınıza çıkınca hem duygu hem mantık birlikte yürürse doğru insandır.

Ben evlenmiş olmak için evlenmezdim. Benim için evlilik aşık olduğum adamla yaşayabilmek için olmalıydı öyle de oldu. Aşık oldum ve onunla beraber yaşayabilmek için evlendim. 23 yaşındaydım. Hiç evlenmek aklımın ucundan geçmezken tanıştık ve 6 ay sonra evlendim. Tavsiyem ise evlenme fikrinin üstünde çok durmayın. Karşınıza çıkınca hem duygu hem mantık birlikte yürürse doğru insandır.

Peki 23 yaş erken diye dusunup pisman oldunuz mu hic?

22 yasındayım ve evlilige yonelik benimle tanısmak isteyenler oluyor ama şu ana kadar hicbirine içim ısınmadı.karakter en onemlisi tabi ama dış görünüsten hoslanmak da onemli bence.sonucta o kisiyle yeni bir hayat kuruluyor.Sizce dış görünüse bu sekilde önem verip de konusmayı devam ettirmemem dogru mu?Yani şans vermeli miyim hoslanmasam da?ve dogru kisiyle karsılasınca hisseder miyim işte bu diye.Cünku konusmak isteyenlerde olumsuz hissettim hep
Ben 19 yaşındayken üniversitede üst dönenimdi eşim ve evet ben ilk tanıştığımızda hissetmiştim. Yani uzun yıllardır tanıyormuş gibi ve onsuz devamı olmayacakmış gibi bir his 5 yıl sevgiliydik 6 yıllık evliyiz şimdi.

Ay ben gördüğümde filmlerdeki gibi gözüm gönlüm açılmıştı valla. Ama hiç ne yakışıklı benim sevgilim olsun diye düşünmedim. Gayet temiz duygularla ‘Allah sahibine bağışlasın’ Diye dua etmiştim. Sahibi benmişim meğersem 😍😍😍 gördüğüm anı hiç unutmuyorum. Hatırladıkça da hala ilk günkü gibi kalbim ısınıyor. 7 yıl 2 aydır evliyiz, 3 yaşında oğlumuz var, 7 yıl 10 aydır da tanışıyoruz. Çok çabuk evlendik ama çok şükür hiç pişman olmadım. Rabbim pişman etmesin inşallah. :nazar::nazar:

Ay ben gördüğümde filmlerdeki gibi gözüm gönlüm açılmıştı valla. Ama hiç ne yakışıklı benim sevgilim olsun diye düşünmedim. Gayet temiz duygularla ‘Allah sahibine bağışlasın’ Diye dua etmiştim. Sahibi benmişim meğersem 😍😍😍 gördüğüm anı hiç unutmuyorum. Hatırladıkça da hala ilk günkü gibi kalbim ısınıyor. 7 yıl 2 aydır evliyiz, 3 yaşında oğlumuz var, 7 yıl 10 aydır da tanışıyoruz. Çok çabuk evlendik ama çok şükür hiç pişman olmadım. Rabbim pişman etmesin inşallah. :nazar::nazar:

Yaa ben de boyle olsun istiyorum ilk goruste hoslanmak filan.Allah mutlulugunuzu daim etsin.benim de o sekil baslangic olur umarım ki

Ben eşimi ortaokul dönemlerinde tanıyordum ondan nefret ederdim o kadar çok teklif etti ki hiç kabul etmemistim aradan yillar yillar geçti 8 senelik bI ilişkim olmuştu onu bitirdim 1 sene sonra eşim gene yazdı bende ben sevgili olmak istemiyirum ama ark oluruz demistim 3 ay içinde bana olan sevgisini hissettim ve bu dedim evleneceğim adam sonra istemeye geldiler ve 1 yıldır evliyiz zaman ver bence sevmek bi anda olmaz

22 yasindasin daha ya. Gencecik. Ve tek hayalin evlenmek. Meslek edinmek istemezmisin? Okumak? Ufkunu genisletmek? Onu geçtim sadece sevgili olmak? Evlilik çok agir bir sorumluluktur. Senin yasinda, gelecek 60 yilini geçirecegin birini bulman imkansiz.

Su an partner yada esten beklentilerine, 5 yil sonra gülersin. Büyüdükçe olgunlasirsin ve önceliklerin degisir.

22 yasındayım ve evlilige yonelik benimle tanısmak isteyenler oluyor ama şu ana kadar hicbirine içim ısınmadı.karakter en onemlisi tabi ama dış görünüsten hoslanmak da onemli bence.sonucta o kisiyle yeni bir hayat kuruluyor.Sizce dış görünüse bu sekilde önem verip de konusmayı devam ettirmemem dogru mu?Yani şans vermeli miyim hoslanmasam da?ve dogru kisiyle karsılasınca hisseder miyim işte bu diye.Cünku konusmak isteyenlerde olumsuz hissettim hep
Ben ilk gördüğüm an bununla evlenirim demiştim.Esim beni görmemişti.Sonra 2.karsilasmamizda o da beni beğenmiş haberim yoktu.Nasip oldu bir şekil evlendik

Peki 23 yaş erken diye dusunup pisman oldunuz mu hic?
Yok hiç pişmanlık duymadım. Fakat 30 a kadar daha kolay evlilik kararı veriliyor sonrasında çok daha zor oluyor diye düşünüyorum. Çünkü genellikle 30 öncesi çok daha cesaretli olunup sonrasında ise ince elenip sık dokunuyor BENCE.

Back
X