• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceginiz kisiyle karsilasinca hissettiniz mi?

ben değilde eşim hissetmiş.tanışırken birbirimize telefon numaralarımızı falan verdik.tabi m.ö. oluyo bunlar :KK45:
tel rehberini çıkardı cebinden,ismimi biliyor da soyismimi sordu kaydetmek için.söyledim,yazarken "iyi çok birşey değişmeyecek çoğu harf aynı" dedi
aa manyak bu çocuk dedim,22 yıllık kocam oluyo kendileri :confused:

22 yasindasin daha ya. Gencecik. Ve tek hayalin evlenmek. Meslek edinmek istemezmisin? Okumak? Ufkunu genisletmek? Onu geçtim sadece sevgili olmak? Evlilik çok agir bir sorumluluktur. Senin yasinda, gelecek 60 yilini geçirecegin birini bulman imkansiz.

Su an partner yada esten beklentilerine, 5 yil sonra gülersin. Büyüdükçe olgunlasirsin ve önceliklerin degisir.

Meslek edinmedigin fikrine nereden vardınız ki?
Mimarım.Yeni mezun oldum

22 yasindasin daha ya. Gencecik. Ve tek hayalin evlenmek. Meslek edinmek istemezmisin? Okumak? Ufkunu genisletmek? Onu geçtim sadece sevgili olmak? Evlilik çok agir bir sorumluluktur. Senin yasinda, gelecek 60 yilini geçirecegin birini bulman imkansiz.

Su an partner yada esten beklentilerine, 5 yil sonra gülersin. Büyüdükçe olgunlasirsin ve önceliklerin degisir.

Evet buyudükce olgunlasma fikrine katiliyorum

15 yaşında tanıştık hiçbir şey hissetmedim normal arkadaşım gibiydin zaten sevgili olmayı kabul etmedim. 7 ay peşimden koştu uğraştı bir şans verip tanımak istedim. Yıllar önce tanımaya başladım ve tanıdıkça her gün daha çok sevdim. 8,5 yıl sürdü bu ilişkimiz ve en sonunda evlendik. Şimdi 1 yıldır evliyiz ve onunla evlendiği için kendimi dünyanın en şanslı kadını hissediyorum. Bir gün bile pişmanlık duymadım. Ve ilk günden çok daha fazla seviyorum. Ki eşimin tipi de baya iyi uzun boylu sarışın mavi gözlü ama ilk başta öyle bambaşka duygulara kapılmasın. Demem o ki tanımadan bilemezsin. Ve sevdikten sonra ne kaşı ne gözü umrunda olmuyor. Bir sabah uyandığımda eşim zenci de olsa yine severim çünkü tipini değil ruhunu görüyorsun

Ben eşimle 18 yaşında karşılaştım. Annemin çalıştığı yere yemek götürmüştüm, o da üniversiteyi bitirmiş, o firmada staj yapıyormuş, 28 yaşında bir avusturyaliydi. Sarı saçlı, uzun boylu ve koyu mavi gözlü, bizde ilk görüşte aşk oldu. İkimizde heyecandan sade kekeledik. Kalbim ağzımdan çıkıp gidecek sandım. Hertarafim titredi ve o günden sonra, hergün anneme yemek götürdüm 😂. Sonra annemin şefi bana sordu, haftada 10 saat çalışabilirmiyim diye ve ben hemen evet dedim. Daha 2. Günü beni akşama davet etti yemek yemeğe ve o akşamdan sonra,, ikimiz de biz beraber kalacağımız anladık. Nişanlandı, evlendik ve 2 çocuğumuz oldu. Ne yazikki, cok erken vefaat etti. Ama şimdiki arkadaşım da aynı öyle oldu. 3 yıl sonra onunla ilk görüşte aşkla, daha hala beraberiz. Ama ben evlenmek istemiyorum. Sevmediğim bir insana ne elleyebilirim, ne öperim ne de kendime dokundururum. Deli gibi sevdiğin birisiyle bütün yaşam daha da güzel ve zevkli oluyor. Senelerden sonra daha hala, o bana gelecegi zaman heyecana kapılıyorum ve kalbim akord vuruyor. Sesini, gülüşünü, konuşmasını, hareketlerini çok seviyorum. Ben onun için hep ve herzaman birinciyim. Hicbir sey ve hicbir kimse benden önemli değil. Herzaman bana bunu hissettiriyor. Aşk yüzünden çok şanslıyım.

22 yasındayım ve evlilige yonelik benimle tanısmak isteyenler oluyor ama şu ana kadar hicbirine içim ısınmadı.karakter en onemlisi tabi ama dış görünüsten hoslanmak da onemli bence.sonucta o kisiyle yeni bir hayat kuruluyor.Sizce dış görünüse bu sekilde önem verip de konusmayı devam ettirmemem dogru mu?Yani şans vermeli miyim hoslanmasam da?ve dogru kisiyle karsılasınca hisseder miyim işte bu diye.Cünku konusmak isteyenlerde olumsuz hissettim hep
Eşimi ilk gördüğümde tarzım Olmamasına rağmen beğenmiştim ve hala yakışıklı bulurum

Meslek edinmedigin fikrine nereden vardınız ki?
Mimarım.Yeni mezun oldum

O halde önce is bul, eline biraz para geçsin. Istedigin seylere harca. Bu covid olayi bitince biraz dünyayi gez. Sonra para biriktir,..

Yani daha gençsin. O kadar seçeneklerin var ki. Yapilcak o kadar sey var ki. Evlilik ne ya. Isten sonra eve yorgun gel, sonra yemek fasli, çamasir, bulasik,.. Hani evde is bölümü olsa dahi, yetiskin olunca mecburen kendi evini temizlemek zorundasin tabi. Bu zamanlarin kiymetini bil. Anne evinin kiymetini bil.

Eşimi ilk gördüğüm de `` ıyy tam kro şuna bak sirtttt erkeeekkkmişmiş '' demiştim sonra o görüntülerin ne kadar yanlış olduğunu anladım ön yargılı davranmışım 12 yıldır hayatımda yanlışları olsa da ara ara ona kızsam da güzel adam.

ben değilde eşim hissetmiş.tanışırken birbirimize telefon numaralarımızı falan verdik.tabi m.ö. oluyo bunlar :KK45:
tel rehberini çıkardı cebinden,ismimi biliyor da soyismimi sordu kaydetmek için.söyledim,yazarken "iyi çok birşey değişmeyecek çoğu harf aynı" dedi
aa manyak bu çocuk dedim,22 yıllık kocam oluyo kendileri :confused:
Yaa bence en tatlı hikaye bu:KK200:
Böyle kafaları çok severim, bakınız ben :KK70:
Eşimle tanıştığımızda o kadar eveleyip geveledi ki, biliyorum görüşelim diyecek ama asla konuya giremiyor. Benim de acelem vardı ordan bulduğum bir kağıda höffff al şu numaramı akşam ararsın demiştim:KK70::KK70:evlilikte 11. Yılımız doldu bizim de. Ona kalsa bir yemek yiyelim bile diyemeyecekti:confused:

Evet ben hissettim 🤭 Ben birini beğensem bile karşılık gördüğümde nefesim daralır mesajlaşmak dahi işkence gibi gelirdi. Resmen hiçbir zaman evlenmeyeceğim diye ağladığımı hatırlıyorum ki çok da istemememe rağmen ilerisini düşünüp üzülüyordum. Eşimle görüştüğümde resmen hissettim çok beğenmemiştim açıkçası ama o his geldi bana çok farklıydı sanki çocuk sevgisi gibi şefkat hissettiğimi farkettim. En önemlisi de nötr olmamdı. Baktım ki o bana adım attığında ben öncekiler gibi kötü hissetmiyorum çok iyi hissetmesem de en azından işkence gibi gelmiyor o zaman evleneceğimi anladım nitekim beni tanıyanları şok edecek bir hızda da evlendim 🤲🏻 Bence sorduğunuz sorunun cevabı kendini tanımaktan geçiyor ben ne istediğimi özellikle ne hissetmek istediğimi biliyordum ve nötr olmam bile yetti şans vermem için ❤️

Ayy ne güzel MAAŞALLAH. Flörtün müydü. Ya ben de çok isterdim flörtüm olmasını benim kız kardeşim erkek gibiydi. Bana çıkma teklif edenleri azarlar tehdit ederdi.
Kardeş terörü :KK70: Evet canım lise 1de aynı sınıftaydık lise 2 de sevgili olduk nasipmiş devam etti. 🤷🏻‍♀️

Birine hissetmiştim, gitmiş sevmediğim biriyle nişanlanmış. 8 yıldır da görmedim zaten kendisini :d

Türkiye'de kadın tarafında pek ilk görüşte aşk yaşanamıyor malesef. Erkeklerimiz kadınlarımıza göre bayağı tipsiz. Benim vurulduğum tipe de kızların %90'ı düşüyor zaten o kadar az yakışıklı erkek olunca.

tek gecelik ilişki diye başladım 12 yıla doğru gidiyoruz, evliliktede 9,5 yıl. aklımın ucundan bile geçen birşey değildi evlilik o yüzden öyle bir hisse kapılmadım. niyetle, istekle alakalı bir durum bence. bu arada 22 yaş evlilik niyetiyle görüşmek için epey erken bir yaş. biraz kendinizi, hayatınızı yaşayın. gezin, tozun. adamların biryere kaçtığı yok.

Ben eşimle ilk yüz yüze geldiğimde öyle aşık oldum, çok hoşlandım filan gibi şeyler hissetmemiştim hiç.. O benim gözümün içine bakıp durmuştu ben sürekli gözlerimi kaçırmıştım, ama yaklaşık 3 saat filan oturup muhabbet etmiştik.. Duygusal bi his oluşmamıştı, beni eve bıraktı sonra ben yavaş yavaş arayı açarım diye düşündüm ne oldu bilmem söyleyemedim hiç bişey.. 5 ay sonra nişanlandık, bir buçuk yıl sonra evlendik, üç buçuk yıldır evliyiz. 😄

İlk başta yazıştık sesini duymadan önce inşallah büyü bozulmaz diye dua ettim çünkü benim için konuşma tarzı ses tonu çok önemli.Konuşmaya başladık gördüğümde de inşallah büyü bozulmaz diye daha çok dua ettim.İlk gördüğümde işte tamam bu dedim 😊

Back
X