Evlenecek adam lazım

Başta da belirttiğim gibi yermek, ukalalık vb sebeplerle yazmadım, bende dahil bazen çelişkiye düşüyoruz en azından ben öyle düşünüyorum, sonuçta her ne kadar kendimizi geliştirsek de genetik kodlarımız var, her ne kadar farklı yaşam biçimlerini görüp kabullensek de bulunduğumuz coğrafyaya göre şekilleniyoruz, velhasıl bir şekilde gelenekçi izler taşıyoruz sanki.

Boldladığım kısım için yazmam gerekirse hamam olayı erkeğin beğendiği kıza da uygulanıyormuş, annem de hamama götürülmüş çünkü, karar merci eskiden de değişkenlik gösteriyormuş şimdi de gösteriyor, bu evlenmek isteyen kadın veya erkeğin karakteriyle alakalı bana kalırsa, evleneceğim kişiyi ben bulurum diyebilen biriyseniz aile şu kızı beğendim, şu delikanlı sana uygun diyemiyor, katalog olayında da karar merci değişir, artık anne babaların da Facebook kullanıcısı olduğunu düşünürsek, komşunun eltisinin kızının fotoğrafını oğluna gösteren anneler Facebook'tan profil gösteriyor :))

Benim kızım var ama kriterlerinize uymuyo, zaten bende vermiyom kimseye alan veren çıkar belki başka beklemede kalın

Evet işte genlerimiz, yaradılışımız ve dürtülerimiz aynı olduğu için çiftleşme, eş arama gibi konularda hep geçmişle benzer yollardan gitmeye devam edicez fakat dediğim gibi bu yollar hep daha çok gelişeceği için kendimize "Hamam mantığını eleştiriyorum ama şuanda hamama benzer şeyler yapıyoruz." eleştirisi yaparsak haksızlık etmiş oluruz çünkü genlerimiz, dna'mız biz istemesek dahi bizi bu benzer yollardan götürücek sonuca...

Şöyle düşün Munecim misal Iphone 4 model bir telefonu eleştiren bir insan Iphone 5 çıktığında gidip onu alamaz, kullanamaz mı? Alabilir değil mi? çünkü aynı firmaya ait olsa dahi Yepyeni özellikler, yenilikler, gelişmişlikler barındıracağı için "ıphone4 ü eleştirip eleştirip gidip Iphone 5 satın alıyor eleştirisini haketmicektir. Aynı markaya ait olmasına rağmen yeni ve farklı yaklaşımlar barındıran bir model olacaktır. İşte Hamam ve katalog olaylarını aynı firmaya ait ama birbirinden daha üst modeller olarak düşünmeliyiz ve eski modeli(hamam) beğenmedik diye benzer özellikler taşıyor diye yepyeni ve günümüze uygun bir modeli kabul etmemezlik veya düz mantıkla onu eleştirip bunu yapıyoruz diye kendimize haksızlık yapmamalıyız bence...

Ayrıca koca arayan ben değildim bu konuda Ben satıcıydım elimde kelepir 90 Model erkek var diye tezgah açmıştım. O yüzden sorularının aslında direkt muhatabı ben değildim ama düşüncelerimi anlattım bu konu hakkında ki...

Emin olun sizinle ayni fikirdeyim zaten o yuzden kimse olmadi hayatimda.Ama mutlaka gonlumuze gore kisi olacaktır.

Ben ortaya sordum aslında ama sizi alıntılanmıştım sanırım, o yüzden oldu her şey
Maksat beyin fırtınası yoksa teeee en başında bende kendi içimde zaman zaman çelişiyorum dedim, apple alınmaz mı yahu eleştirsem de alırım eleştirmesem de :)))))

Allah Allah bana hep ciddi düşünenler denk geliyor

Vay vaay .. araba işinde falan mı çalışıosun?
Tampon niye çizilmiş acaba arkadan mı vurmuşlar?

Ben de çok kuralcıydım o konuda, sonra adam dedi ki, kusura bakma sen çok muhafazakarsın ama, ben benimle yakın olacak birini arıyorum. Ben de tamam o zaman güle güle dedim.
Sonra ayrılmıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…