Evlenecek adam lazım

valla herşeylerini verdikleri adamların evinin kadını, çocuğunun anası, malının ortağı yaptığı çok arkadaşım var. gayet mutlular.
demek ki adamlar vücutlarından ziyade akıllarına bakmış :)
var öylesi de yani.

Kocişkoların evine miras yemeye ay yok o kötü kızlardı. Bilemedim bak şimdi.
Tövbe tövbe:))) peki kadın adamdan önce ölürse miras yiyen erkek olursa, bu modele ne deniyor? Bizim bir komşu amca vardı, 3 defa evlendi, evlendiği her kadın öldü, adam hep dul kaldı, rahmetli çok da pişkin bir adamdı, her evlilik düşündüğünde bu sefer daha güzel bir kadınla evleneceğim diyordu, evlendiği kadınlarda Allah için hem fiziken hem ruhen iyilerdi, artık o evleneceğim dediğinde korkuyorduk bu sefer kimin eceli olacak diye, son eşi dayanıklı çıktı, adam öldü kadın kaldı

Ay tövbe tövbe katıldım gülmekten

Ben erkek olsam bende evlenmem

Ahaha amca bildiğin karadulmuş.

Son teyzeyi üstün başarısından ötürü çok tebrik ediyoruz.

Ay tövbe tövbe katıldım gülmekten
Detaylı yazamadım şimdi rahmetlinin ardından ayıp olmasın diye :)) evlere şenlik bir adamdı, hem güzelliğini hem parasını yerim diyen bir tipti, melek gibi kadınlarla evleniyordu, acayip bir komşu amcaydı işte, son eşi sağolsun başka kadınların başı yanmadı sayesinde, ay tövbe tövbe :)

Hahahahahahahahahaha hayat kısa kuslar ucuyor evlenmeye adam lazım dıyosun hı
Allah gonlune gore versın ınsallah

O kadar güzel kadını nereden buluyordu peki?

++++++ sonsuz kere katılıyorum.
Erkek arkadaşımla 1.5 senedir birlikteyiz. İlk 1 senemiz dışarda görüşmeler buluşmalarla geçti. (Ayda iki defa evde takılıyorduk sadece) Son yarım yılımız ise hep evde. O kadar o kadar farklı ki aynı ev mevzusu. 10 gün aynı yatağa girip iş yorgunlugundan sevişemediğimiz oldu ben iki güne bir finfün peşindeyim genelde ama gerçekten gerçek hayat çok farklı. İki insanın aynı evde olması çok farklı. O tabağı niye kaldırmadın diye saatlerce carlamışlığım var. Cafe sevgililerinin evlendiğini görmek bana çok çok çok uç geliyor cesaret işi.

Bana bir koca lazım,o da bu gece lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…