- 7 Mayıs 2020
- 287
- 568
- 23
Gelmesinde zaten. Derdini anlat açık açık. Eğer adamla kafan uyuşursa devam et. Olmazsa bırak git.Devir değişti kafalaar değişti artık naza niyaza gelemiyor kimse
Yazmışlar ya nazlı olmasaydin evlenmezdim diye iki tarafta gelemiyor bunaGelmesinde zaten. Derdini anlat açık açık. Eğer adamla kafan uyuşursa devam et. Olmazsa bırak git.
Ahahah ne eğlenceli konuymuş bu. Kusura bakma konu sahibisi çatır çatır yiyoruz biz o mirasları kötü kadınlar olarak. Bu dünyada iyilere yer yok
aynn oyle aslinda ben burdan kızlara da tavsiye vermek istedim. Biz kizlar gezip tozucaz diye bu erkeklere istediklerini vermemeliyiz ki sonra da niye bizimle evlenmiyorlar dememek icin. Adam senden herseyi aldıktan sonra neden evinin hanımı yapip mirasini yedirsin hayatina ortak etsin ki. o yuzden her sekilde sınır koymalıyız ki kiymet bilinsin. Cunku yasakladığınız hersey tatlidir ilgi ceker mutlaka istediginizi de almak için kosarsiniz
iyi kızlar cennete
kötü kızlar heryere
peki çıtır kızlar nereye :)
Tövbe tövbe:))) peki kadın adamdan önce ölürse miras yiyen erkek olursa, bu modele ne deniyor? Bizim bir komşu amca vardı, 3 defa evlendi, evlendiği her kadın öldü, adam hep dul kaldı, rahmetli çok da pişkin bir adamdı, her evlilik düşündüğünde bu sefer daha güzel bir kadınla evleneceğim diyordu, evlendiği kadınlarda Allah için hem fiziken hem ruhen iyilerdi, artık o evleneceğim dediğinde korkuyorduk bu sefer kimin eceli olacak diye, son eşi dayanıklı çıktı, adam öldü kadın kaldıKocişkoların evine miras yemeyeay yok o kötü kızlardı. Bilemedim bak şimdi.
Ay tövbe tövbeTövbe tövbe:))) peki kadın adamdan önce ölürse miras yiyen erkek olursa, bu modele ne deniyor? Bizim bir komşu amca vardı, 3 defa evlendi, evlendiği her kadın öldü, adam hep dul kaldı, rahmetli çok da pişkin bir adamdı, her evlilik düşündüğünde bu sefer daha güzel bir kadınla evleneceğim diyordu, evlendiği kadınlarda Allah için hem fiziken hem ruhen iyilerdi, artık o evleneceğim dediğinde korkuyorduk bu sefer kimin eceli olacak diye, son eşi dayanıklı çıktı, adam öldü kadın kaldı
Ben erkek olsam bende evlenmemmerhabalar , piyasada erkekler neden evliligi düşünmüyor evlilik ciddiyet kelimesini duyan direk kaçıyor.. Sorsan düzgün kiz yok derler. Ama bulsalarda istemezler akıllari gonul eğlendirmek te ve 35 40 yas arasındaki insanlardan bahsediyorum. Sebebi ne cidden ya ? Nerde bulucaz artik ? evlenecek duzgun birini bulamadim. Evlenmeyi düşünen maddi manevi iyi durumda olan tanıdığınız varsa yazin kizlar "))))) ben 1.67 boy 51 kilo dış ticaretteyim
Tövbe tövbe:))) peki kadın adamdan önce ölürse miras yiyen erkek olursa, bu modele ne deniyor? Bizim bir komşu amca vardı, 3 defa evlendi, evlendiği her kadın öldü, adam hep dul kaldı, rahmetli çok da pişkin bir adamdı, her evlilik düşündüğünde bu sefer daha güzel bir kadınla evleneceğim diyordu, evlendiği kadınlarda Allah için hem fiziken hem ruhen iyilerdi, artık o evleneceğim dediğinde korkuyorduk bu sefer kimin eceli olacak diye, son eşi dayanıklı çıktı, adam öldü kadın kaldı
Neden?Ben erkek olsam bende evlenmem
Detaylı yazamadım şimdi rahmetlinin ardından ayıp olmasın diye :)) evlere şenlik bir adamdı, hem güzelliğini hem parasını yerim diyen bir tipti, melek gibi kadınlarla evleniyordu, acayip bir komşu amcaydı işte, son eşi sağolsun başka kadınların başı yanmadı sayesinde, ay tövbe tövbe :)Ay tövbe tövbekatıldım gülmekten
Evlilik sorumluluk demek zor bir olay ben kadın iken çok zor geliyor erkek olsam hiç evlenmem peki siz erkek olsanız neden evlenirsibiz? Erkek olsanız evliliğin neyi cazip gelir?Neden?
Hahahahahahahahahaha hayat kısa kuslar ucuyor evlenmeye adam lazım dıyosun hıBu arada kendileri her turlu halt ederler erkeklerin, evlenmeye gelince de namuslu kiz olsun ayaklari var. Sonra onlarla evlenirler. Esleri cocuklarini dogurur evde kalir , kendileri de bosanmaz ama surekli disarda baska kadinlara devam. yani cok duydum gordum sahit oldum ozellikle Istanbulda cok var. Secenek ve maddiyat ne kadar coksa evlilik orani düşük oluyor. Ayrica zengin yakisiklilarda ya kendi kulvarinda birini ya da gider afedersiniz cok tecrube gecirmis kizlari secerler evlilik icin. Hayat ne garip :)))
O kadar güzel kadını nereden buluyordu peki?Detaylı yazamadım şimdi rahmetlinin ardından ayıp olmasın diye :)) evlere şenlik bir adamdı, hem güzelliğini hem parasını yerim diyen bir tipti, melek gibi kadınlarla evleniyordu, acayip bir komşu amcaydı işte, son eşi sağolsun başka kadınların başı yanmadı sayesinde, ay tövbe tövbe :)
Baba olmakEvlilik sorumluluk demek zor bir olay ben kadın iken çok zor geliyor erkek olsam hiç evlenmem peki siz erkek olsanız neden evlenirsibiz? Erkek olsanız evliliğin neyi cazip gelir?
++++++ sonsuz kere katılıyorum.E öyle adamla evlenip ne yapacaksın? Ben eşimle evlendiğimde bakire değildim. Eğer eşim buna takacak bir Ortadoğu hanzosu olsaydı tekmeleyip çöpe atardım herhalde. Ha eğer evlenmek için evleniyorsanız siz bilirsiniz ama evlilikte cinsellik çok önemli. Ten uyumunuz olmazsa ne olacak? Tam anlamıyla bir adamı tanımadan evlenmek ne demek? Cafe de ne kadar tanıyıp ne bileceksiniz? Bir de 35 yaşına gelmişsiniz ya! Hayret yani
Bana bir koca lazım,o da bu gece lazımmerhabalar , piyasada erkekler neden evliligi düşünmüyor evlilik ciddiyet kelimesini duyan direk kaçıyor.. Sorsan düzgün kiz yok derler. Ama bulsalarda istemezler akıllari gonul eğlendirmek te ve 35 40 yas arasındaki insanlardan bahsediyorum. Sebebi ne cidden ya ? Nerde bulucaz artik ? evlenecek duzgun birini bulamadim. Evlenmeyi düşünen maddi manevi iyi durumda olan tanıdığınız varsa yazin kizlar "))))) ben 1.67 boy 51 kilo dış ticaretteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?