Incelemiyorum.acil tavsiyelerinize ihtiyacim var

Bende m giymeye başladim kilom 71 73 arası gidip geliyor aç kalma gel spor yap diyom sana :27:
Aç kalmıyorum ki :D Maşallah mantıdan burger kinge, pizzadan kızartmaya her şeyi gömüyorum :D

Spor hiç benlik değil. Dediğim gibi çok şükür sarkmam falan olmadı. Spor yapacak iradem ve sabrım olsa ameliyat olmazdım, spor yapmamak için ameliyat oldum resmen ahshf

Aç kalmıyorum ki :D Maşallah mantıdan burger kinge, pizzadan kızartmaya her şeyi gömüyorum :D

Spor hiç benlik değil. Dediğim gibi çok şükür sarkmam falan olmadı. Spor yapacak iradem ve sabrım olsa ameliyat olmazdım, spor yapmamak için ameliyat oldum resmen ahshf
Benim sarkmalarda var birini kestirip aldirdim :27: ama ben tabi 120 kiloydum hep çok kiloluydum bide 38 de oldum daha genç olsaydim belki daha farkli olurdu neyse yeniden yapiyorum ficudumu 0 ficut :27:

Benim sarkmalarda var birini kestirip aldirdim :27: ama ben tabi 120 kiloydum hep çok kiloluydum bide 38 de oldum daha genç olsaydim belki daha farkli olurdu neyse yeniden yapiyorum ficudumu 0 ficut :27:
Ben hala aynaya bakıp "zayıf görünüyorum la" diyorum, annem "zayıf olduğun için olabilir mi!!" diyor ahsfh

Ben hep ince yapılıydım, kısa sürede çok kilo alıp veremedim, veremedikçe üstüne ekledim. O yüzden şimdi eski zayıf halime dönmüş olmak çok hoşuma gidiyor.

Ay neyse konuyu çok dağıttık, özür dilerim konu sahibi.

Benimde boyum 167 kilo 88 idi 2 ayda 81 e düştüm. 1 yaşında da bebeğim var yeni dogum yapmış sayılır mıyım bilmiyorum siz karar verin :) akşam ki son öğünüm 5 tedir. 5 ten sonra ağzıma sıvıdan başka bişey sürmem. Normalde de çok su içerim ama bu süreçte 4itreye çıkarttım su oranini. Ve çocuğumun peşinden koşmak spor sayılır mı bilmiyorum ama günlük onu dışarı çıkartmak da bana 6 7 bin adıma mal oluyor. Ayni 3 gün üst üste her sabah maydanoz limon salatalık keten tohumu kürü yapıp içiyorum 1 saat sonra kahvaltı yapıyorum. Hiçbir malzeme yoksa sadece maydanozu kaynatıp suyunu içiyorum ve her öğünde protein ağırlıklı besleniyorum sabah 3 yumurta akşam 5 köfte yanında sulu yemek yada varsa pilav. Porsiyon kısın ve asla bu diyeti bozar demeyin canınız ne istiyorsa yiyin ki diyetten tiksinmeyin. Ama yediğiniz şeyleri de abartmayın ve unutmayın akşam 5 ten sonra sadece Sıvı tüketin

Iyi aksamlar hanimlar
Danisacagim iki sorum var.Bir aydir yuruyorum asla incelmedim
1)Lcw uygulamasindaki adimsayarina bakiyorum gunluk 20 bin adim diyo ama o.kadar yurudugumu sanmiyorm cunku daha once adini hatirlayamadigim adimsayar uygulamasini kullandigimda 10 bin attigimda asiri yorgun olurdum simdi 20 bin gozukuyo ama.oyle asiri yorgun degilim ustelik fazla kilom oldugu halde sorum su ki guvenilir adimsayar uygulama tavsiyesi verir misiniz
2)Kilo verme surecim cok yavas ilerliyr ustelik midem cok sis goren dogum ne zaman diye soruyo bunun icin ne yapmam gerekir?Detoks vs onerilerinize.acigim
Bir soru daha bir beden incelmek icin kac kg vermemiz gerekir
Tavsiyelerinz icin simdiden tsk ederim
Ben bir dönem tutturmuştum kilo vereceğim kilo vereceğim diye.aylarca debelendim çok az birşey kilo verdiğimi sandım o da açlık etkisiymiş. Normal yemeye başlayınca bir baktım yine aynı.yürümenin kadınlara etki ettiğini de düşünmüyorum.metebolizmamız çok yavaş çalışıyor.benim normalim zaten 10 bin adımdır.biraz daha çoğaltayım dedim bir b.k olmadı.kadınlara daha etkisi sporlar gerekiyor.demem o ki benden bir b.k olmadı.en sonunda pes ettim gitti.büyün kıyafetleri değiştirdim gitti.😁 şimdi bir sürü beğenmedim gelecek ama kadınlar kilo vermeye uygun değil bence.survivorda bile erkekler 15, 20 kilo verirken kadınlar 1 kilo bile veremiyor.baştan almayacağız.haa bu durum aşırı kilo fazlası olmayanlar için geçerli olabilir.şöyle 100 kilo falan üstüyle kilo verilir sanırım.ben 62 den kaça kadar düşersem artık demiştim.amacım eski pantolonlara sığabilmekti olmadı.şimi tek bacağım girmiyor kalçalardan.ama ben yaşla ilgisi olduğunu düşünüyorum daha çok benimkinin.beden inceltmek için 2,3 kilo yetiyor.farklılıklar oluyor tabi.

Son düzenleme:
Back
X