• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneli 1 yıl bile olmadı ama..

Ya babamı göndersem ağzına mçar biliyorum. A dan z ye herşeyi toplamak istiyorum anası mı kullansın benim emegimle aldıgımm eşyalarıı
Eşyalarını alma veya anası mı kullansın dedik?
Anne olur, baba olur, kardeş olur, kuzen veya arkadaş olur; onun olmadığına emin olduğun zaman diliminde gidip her şeyi alıp çıkacaksın, en mantıklısı budur. Tabii kesinkes ayrılmak istiyorsan.

Eşyalarını alma veya anası mı kullansın dedik?
Anne olur, baba olur, kardeş olur, kuzen veya arkadaş olur; onun olmadığına emin olduğun zaman diliminde gidip her şeyi alıp çıkacaksın, en mantıklısı budur. Tabii kesinkes ayrılmak istiyorsan.
Kesinlikle ayrılmak istiyorum fakat asla yanasmıyor yazmıyor aramıyor artık fakat boşanmaya adım atmıyor uğraşamam dedi

Kesinlikle ayrılmak istiyorum fakat asla yanasmıyor yazmıyor aramıyor artık fakat boşanmaya adım atmıyor uğraşamam dedi
ortada çocuk yok yeni evlilik bölüşülecek mal da yoksa boşanmaktan kaçışı yok. evine tebligat yolla da sürecin başladığını anlasın

Siz sanki yanaşıyorsunuz.
Evden ayrılan, evliliğinde sıkıntı yaşayan da boşanma için adım atması gereksen sizsiniz. Eşiniz şuan kendi kendine boşanmaya neden yanaşsın, adım atsın?
Ben de hazır değilim dava açmaya falan diyebilirsiniz ama eşim yanaşmıyor diye bu durumu bahane etmeyin. Gerçekten isteyen gider açar davasını.

Niyeyse hep böyle oluyor biz alışkınız.
Usulca ne zaman hamileyim diyecek diye bekleyen onlarca kadın vardı burda eminim😄 Çünkü buranın olayı bu konu sahipleri tam boşanma aşamasında hamile olduğunu öğrenir sonra çocuk için bir şans verir sonra çocuğum çok küçük boşanamıyorum diye konu açar vs.

Usulca ne zaman hamileyim diyecek diye bekleyen onlarca kadın vardı burda eminim😄 Çünkü buranın olayı bu konu sahipleri tam boşanma aşamasında hamile olduğunu öğrenir sonra çocuk için bir şans verir sonra çocuğum çok küçük boşanamıyorum diye konu açar vs.
Ve ne hikmetse o kötü kocalar şahane baba oldukları için çocukları aşırı düşkündür. Ondan boşanamaz.
Bir ömür boyu mutsuz kalmaya razı kadınlar topluluğu var sanki yeter ki boşanmasın. Evli kalsın da mutsuzluk içinde yaşasınlar yeter

Valla diyecek bir şey bulamadım. Hep aynı döngü.

Ve ne hikmetse o kötü kocalar şahane baba oldukları için çocukları aşırı düşkündür. Ondan boşanamaz.
Bir ömür boyu mutsuz kalmaya razı kadınlar topluluğu var sanki yeter ki boşanmasın. Evli kalsın da mutsuzluk içinde yaşasınlar yeter
Evli kalmayı mutlu olmaktan daha çok önemseyen insanlara hayret ediyorum. Mutlu olmadığım yerde nasıl mutlu çocuk büyütebilirim ki. Aşık olmadığım sevilmediğim kocayı ne yapayım ben diyemiyor hiç biri şaka gibi

Back
X