Evleneli 2 ay oldu ve hala birlikte olmadik.

eşinizle sevişiyormusunuz yada öpüşüyormusunuz merak ettim belki bu şekilde biraz ön yargıların yıkılır istek duyarsın

Jaccuzi derken ??????????????????

Dün o kadar öneri verdik hepimiz daha başka ne söyleyebiliriz ki acaba?

Gerisi size kalmış artık...

Kedicikk ilk önce kafandan şu buldozeri yürüyememeyi filan at bunlar palavra sadece seni kafanı doldurmuşlar korkutmuşlar..

Sonrada atacağın ilk adım yardım almak olsun,ilk önce kendine güven devamı gelir bunun..

Korkulacak hiç birşey olmadığını zaten yaşayacaksın ve göreceksin..

Böyle ürküntücü birşey olsa bu kadar kadın vajinismus olurdu inan...

korku olayını abartmışsın ve bunu da eşine yaklaşmamak için bahane olarak kullanıyosun bence bilinçli değilse de bilinçaltında. eğer yterli iletişim ve yakınlık olmazsa sevginiz azalır ilerde de aldatmaya kadar gidebilir bu bir gerçek dost acı söyler

Ben bi soru sormustum cevabini alamadim,
Esinden igreniyormusun ?? Yani sevmiyormusun onu ??

Eger sevmiyorum dersen, igreniyorum dersen, ozaman onunla birlikte olmak istemememi cok cok iyi anliyabilirim,
cünkü bu durumda bende igrenirdim ve istemezdim

Ha yok seviyorum diyorsan, ozaman kadin doktorundan randevu almani öneririm hemen,
almanyadamisin bilmiyorum ama frauenarzti kastediyorum, git bi görüs yani ne diyecek, sana kesin yardimi dokunur

kesinlikle yanıt vermiyor bi arkadaş jakuzi demiş soru işareti koymuş tek o na yanıt verdi. arkadaş 1 sene daha durur böyle emin olun sonra da buraya başka tarz bi konu açar daha acıklı....

Cok seviyorum, asigim yoksa evlenmezdim. Ama o is korkutuyor beni anlamak zormu bunu..

korkunuzu anlıyorum ama bu korkuyu yenmek için birşey yapmamamınızı anlayamıyorum.
1 senedir hiç deneme yapmamamınıza ya da birbirinizle öpüşmekten öteye gitmememinizi anlayamıyorum.
en güzel zamanları hem kendinize hem eşinize zehir ediyorsunuz.
dünden beri bir sürü öneri yapan oldu bunlardan birini ciddiye alıp denediniz mi ya da denemek istediniz mi

Cok seviyorum, asigim yoksa evlenmezdim. Ama o is korkutuyor beni anlamak zormu bunu..

hanımefendi herkes sizi anlıyor.o konuda hiç şüpheniz olmasın.

ama size diyorlarki -dolaylı ya da direk olarak- çözüm burada değil.çözüm tıpta.profesyonel bir yardım almanız şart.1 yıl çok uzun bir süre çünkü.

ama sanırım siz anlamak istemiyorsunuz.umarım en kısa zamanda istediğiniz sonuca ulaşırsınız..

Biz nasıl bir milletiz anlamıyorum ki? Çok acıyacak, 1 hafta oturamayacaksın, her yer kan gölüne dönecek demişlerdi bana da eskiden.. :18:
Ne var saptıracak, saçma sapan şeyler anlatacak bilmem ki?

Yani bu önemli bir sorun, beynine acı olacak diye kodlamışsın bilinç altında yer yapmış bu düşünce, 1 yıl gerçekten çok uzun bir süre, eğer kendi başına aşamıyorsan, ki öyle görünüyor acilen bir uzmandan yardım almalısın..

benim değişik bi önerim var. sarılıp uyumaya devam edin

kedicik, kk yanılmaz. o öneriler saçma değil

hani eeskiden gelin damat gerdekteyken kapı önünde yenge kaynana bekliyomuş ya kanlı bez görmek için , o ortalığın kan gölü olması yerinde oturamam falan o zaman oluyomuştur sıkıntıdan gerginlikten bence

Ben korkan bayanları hiç anlamıyorum :) Yahu kim nerden uyduruyor bu acıyacak şöyle olacak böyle olacak gibi şeyleri.Çok komik ya Ben hiç anlamamıştım bile zaten hiçte korkmuyordum.Erkekte biraz işini bilecek.

Gerçekten anlamak çok zor... 1gün korkarsın 2gün olur ama 1 yıl olmaz canım yaa...

"o iş" dediğin sevdiğinle tek vücut olman.. mutluluğu paylaşman.. Bunu neden inatla işkence gibi görüyorsun anlamıyorum.. anlamıyoruz

korkanları yadırgamayın büyük konuşmayın bak başınıza gelir :)) ben de 6 ay birlikte olamadım. jinekoloji bölümünde vajinismus başlığı var sabit. oraya bak kedicik yardım al. arkadaşlar doktor gibiler :) zaten doktora gitmiş olanlar falan var aralarında. o egzersizleri yap yeneceksin. ben orası sayesinde yendim. Allah hepsinden razı olsun :))

Bosuna konusuyoruz, arkadasin ugrasmayi cani istemiyorki, halinden memnun,
kocasina gercekten üzüldüm, En güzel günleri heba oldu/oluyor,
cok seviyorum asigim diyor ama ben buna asla asla inanmiyorum !!!
Insan sevdigini arzular, adam yaninda otururken bile insan öpüsür koklasir, geriside zaten gelir,
1 yildir sevismiyoruz bile diyor, bu cok korkunc bana göre, imkansiz yani.

Böyle devam etsin konu sahibi, bakalim kocasi nezamana kadar devam etcek, patlar zaten yakinda,
ben olsam coktan resti cekmistim doktora gideceksin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…