Kamyon süpermiş yawww,
bence kardeşte isteksizlik var.
Kamyon süpermiş yawww,
bence kardeşte isteksizlik var.
Bunun adı isteksizlik olamaz.
Konu sahibi bence kadın olduğunun yani bir cinsiyeti olduğunun farkında değil, doğa döngüsüne karşı tutum sergiliyor.
Kk da duymadığım bir bu kalmıştı 'acıyacak, kamyon çarpacak' korkusu, ne kıymetli canlar varmış dünyada maşallah.
Bir de söylemeyim diyip durdum ama şurama geldi, arkadaş belki esnek zara sahip de böyle şiddetli bir şeyle karşılaşmayacak.
Doktora da gitmemiş bunu bile bilmiyor, yıl 2012.
Maya takvimi dünyanın sonu diyor, biz daha neler duyuyoruz, hey yarabbim ya...
millet birbirine anlatıyo işte şöyle oluyo böyle oluyo canından can gidiyo öldürüyolar kesiyolar oluk oluk kan geliyo diye. Sonra adama kamyonda çarpar dozer de. Oysaki en fazla sinek ısırığı belki o bile yok.
ya kızlar bende transvajinal ultrasonda kendimi kasıyorum sanki canım acıyacak gibi geliyor ve acıyorda arkadaş hep bu his içerisinde sanırım
ya kızlar bende transvajinal ultrasonda kendimi kasıyorum sanki canım acıyacak gibi geliyor ve acıyorda arkadaş hep bu his içerisinde sanırım
İşte buna daha çok kızıyorum ya...
İnsanlar bir günde evlenmiyor sonuçta, herkesin okuması yazması var.
Bu konuda bilim adamlarının yazdığı makaleler, jinekologların tavsiyeleri, yapılması gereken ve hazırlık süreci maddeleri her yerde yayımlanıyor.
İnternette bile en az binlerce bu konuda doğru yöntemlere ulaşırsınız, 'eğer sorunu çözmek' isterseniz...
Eşler bu konuda yardımcı değilse (kadın psikolojisinden anlamıyorsa) bile kadınların kullanacağı ürünler, ağrı kesici ve gevşeticiler mevcut.
Uzun zamandır bir konuya bu kadar sinirlenmemiştim, kendim yaşamış gibi düşünüyorum da...
Acıdım beyefendiye hakikaten, ki biz kadınların tüy işlemleriyle çektiğimiz acılar varken bunlar hakikaten komik.
1 yıl kardeş kardeş yatmak ne demek, ne kendime saygım kalır ne de kocam dediğim adamı erkek olarak görebilirim...
Ha evli miyim hayır değilim, ilişkim oldu mu olmadı.
Ama bu durum benim başıma gelse 1 ay geçti 2 ay geçti bayılt ulan beni ne yapıyorsan yap kurtulayım şundan derim.
Böyle ömür mü geçer, bana da karşımdakine de yazık...
kendini kasarsan canin acir,aci degilde kendini kasmandan kaynaklanan zorlama diyebilirim,dr un surdugu jel ise yariyor...ne kadar rahat olursan o kadar hemen ve cabuk oluyor:S 3 kezde ben yaptirdim,rahat olmaya calis derin derin nefes al...
İşte buna daha çok kızıyorum ya...
İnsanlar bir günde evlenmiyor sonuçta, herkesin okuması yazması var.
Bu konuda bilim adamlarının yazdığı makaleler, jinekologların tavsiyeleri, yapılması gereken ve hazırlık süreci maddeleri her yerde yayımlanıyor.
İnternette bile en az binlerce bu konuda doğru yöntemlere ulaşırsınız, 'eğer sorunu çözmek' isterseniz...
Eşler bu konuda yardımcı değilse (kadın psikolojisinden anlamıyorsa) bile kadınların kullanacağı ürünler, ağrı kesici ve gevşeticiler mevcut.
Uzun zamandır bir konuya bu kadar sinirlenmemiştim, kendim yaşamış gibi düşünüyorum da...
Acıdım beyefendiye hakikaten, ki biz kadınların tüy işlemleriyle çektiğimiz acılar varken bunlar hakikaten komik.
1 yıl kardeş kardeş yatmak ne demek, ne kendime saygım kalır ne de kocam dediğim adamı erkek olarak görebilirim...
Ha evli miyim hayır değilim, ilişkim oldu mu olmadı.
Ama bu durum benim başıma gelse 1 ay geçti 2 ay geçti bayılt ulan beni ne yapıyorsan yap kurtulayım şundan derim.
Böyle ömür mü geçer, bana da karşımdakine de yazık...
bu konu nerden açıldı bu tartışmalar neden yapılıyo anlamadım ama sizin şu yazdığınız bi bekar olarak çok abartılı bende vajinismusum eşimle birlikte olamıyoruz evet acımayaak belkide ama bilinçaltımızda herne varsa bunu engelliyo herşey çok güzel iken o an geldiğinde istemiyorum diye bağırabiliyosun çok istediğin bişeyi inşallah arkadaşım başına gelmez piskolojik olarak çöktüm piskoloğa gidicem eşimi çok seviyorum bende onun içinde herşeyi yaparım bu durumda olan bir çok kişi var hatta bu sitede çok üzüldüm gerçekten
bu konu nerden açıldı bu tartışmalar neden yapılıyo anlamadım ama sizin şu yazdığınız bi bekar olarak çok abartılı bende vajinismusum eşimle birlikte olamıyoruz evet acımayaak belkide ama bilinçaltımızda herne varsa bunu engelliyo herşey çok güzel iken o an geldiğinde istemiyorum diye bağırabiliyosun çok istediğin bişeyi inşallah arkadaşım başına gelmez piskolojik olarak çöktüm piskoloğa gidicem eşimi çok seviyorum bende onun içinde herşeyi yaparım bu durumda olan bir çok kişi var hatta bu sitede çok üzüldüm gerçekten
arkadaslar cok tskler msjlariniz icin bana destek oluyor, en azindan beni anliyorsunuz.
Ama bu sorunu asmak icin cozum yollarina basvurmadik, esim yanastimi, hastayim canim diyorum oda insan hepmi hasta olur diyor beni kandiriyorsun hep diyor kusup yatiyor arkasini donuk. Aklina seytan baska seyler sokmaz insallah, 1 sene oldu napicam, doktorada gidesim yok yurtdisinda yasiyorum burda bu isi pek anlamazlar napicagimi sasirdim, bide yataga bilerek oyle suslu cekici girmiyorum, kedi pyjamam sacim tepede giriyorumki esime cekici gelmiyiyim diye ama o halde bile bana yanasmak istiyor dusunun artik. ama artik bu korkumu yenmem lazim, cok korkuttular zamaninda beni yok etraf kan golu olcak, yok icine dozer girmis gibi olcak, yuruyemiyeceksin, normal hayatini surduremiyeceksin bunlarla zamaninda kafami doldurdular.
Bu kadar korkarsan vajinismus olursun.
Ama endişe etme senin gibi olan çok ben de senin gibiydim yeni çözdüm bu problemi. Hem de bu site sayesinde.
Ayrıca konusu açılmıyor diyorsun. Sen aç konuyu, neden eşinin açmasını bekliyorsun?
Tatlım ya, o sana söylenenlerin hepsi hurafe. Ben bir yıl ilişkiye giremedim eşimle, vajinismustum. Sonra bu sitede jinekoloji bölümünde vajinismus derdinden muzdarip kadınların toplandığı bir topik var. Orası sayesinde yendim. Ve yenen herkesin söylediği gibi ben de dedim ki bu muymuş? hiçbir acı hissetmiyorsun... tek hissettiğin biraz baskı... Kan falan da öyle ahım şahım gelmiyor, birkaç pembemsi damla kan geliyor o da parmağına toplu iğne batırmışsın da kanamış gibi. Acı hiç yok zaten. Çok da rahat yürüyorsun. Cahiller seni de korkutmuş
Bir de anlamadığım konu başlığında 2 aylık evli olduğunu yazmışsın, bir yıldır kardeş kardeş uyuyoruz demişsin. Öncesinde de istediniz sanırım olmadı?
Arkadaslar sacma sapan yorumlar yapan arkadaslara bisey yazmayacagim, yok kesin aldatiyormus yok kesin gecelik iliskiler fln, ne kadar cirkin seyler bunlar.
Esime kendimden cok guvenirim, cok sukur gozu disarda degil allah korusu olan bir insan, benim hastaligimdan istifade edipte hemen solugu baska birinde alicak kadar karaktersiz ve basit degil cok sukur.
Sorunuza gelince:
Ben 24 yasindayim esimde 28, tedavi olacagim insallah kafama koydum ama korkumu yenmem lazim kendimi cok kasiyorum esim yaklasmaya basladimi.Onerileriniz varmi baska?
Arkadaslar sacma sapan yorumlar yapan arkadaslara bisey yazmayacagim, yok kesin aldatiyormus yok kesin gecelik iliskiler fln, ne kadar cirkin seyler bunlar.
Esime kendimden cok guvenirim, cok sukur gozu disarda degil allah korusu olan bir insan, benim hastaligimdan istifade edipte hemen solugu baska birinde alicak kadar karaktersiz ve basit degil cok sukur.
Sorunuza gelince:
Ben 24 yasindayim esimde 28, tedavi olacagim insallah kafama koydum ama korkumu yenmem lazim kendimi cok kasiyorum esim yaklasmaya basladimi.Onerileriniz varmi baska?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?