- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
Biz nasıl bir milletiz anlamıyorum ki? Çok acıyacak, 1 hafta oturamayacaksın, her yer kan gölüne dönecek demişlerdi bana da eskiden.. :18:
Ne var saptıracak, saçma sapan şeyler anlatacak bilmem ki?
Yani bu önemli bir sorun, beynine acı olacak diye kodlamışsın bilinç altında yer yapmış bu düşünce, 1 yıl gerçekten çok uzun bir süre, eğer kendi başına aşamıyorsan, ki öyle görünüyor acilen bir uzmandan yardım almalısın..
Bosuna konusuyoruz, arkadasin ugrasmayi cani istemiyorki, halinden memnun,
kocasina gercekten üzüldüm, En güzel günleri heba oldu/oluyor,
cok seviyorum asigim diyor ama ben buna asla asla inanmiyorum !!!
Insan sevdigini arzular, adam yaninda otururken bile insan öpüsür koklasir, geriside zaten gelir,
1 yildir sevismiyoruz bile diyor, bu cok korkunc bana göre, imkansiz yani.
Böyle devam etsin konu sahibi, bakalim kocasi nezamana kadar devam etcek, patlar zaten yakinda,
ben olsam coktan resti cekmistim doktora gideceksin diye
Sapıklık ve cinselliğin dahası evliliğin ne alakası var?
Sizin evliliğiniz ev arkadaşlığına dönmüş farkında mısınız?
Birbirinize ne işve ne cilve yapıyorsunuz.
Yatıyorsunuz kalkıyorsunuz işe gidiyorsunuz.
E hani nerede bu evlilikteki heyecan? Yok...
Dahası siz o heyecana sapıklık diyorsunuz.:44: Sanırım önce kafanızdaki düşünceleri değişmelisiniz...
konuyu açmış ama kimseyi ciddiye aldığı yok kocasını cezalandırmaya devam ediyor sanırımkedicik neden yazılan mesajlara cevap vermiyorsun
işine mi gelmiyor?
sürekli aynı şeyleri yazıp duruyorsun
yakınıp duracağına doktora gitsene
doktor seni ne yapman konusunda yönlendirecektir
farkında değilsin ama bu çok büyük bir sorun
kendini kasma aksine serbest bırak anlıyorum canım acıyacak korkusuyla yapıyosun ama kendine de eşine de eziyet etme hem anlaşılan bunun çözümünü burda bulacak gibi görünmüyorsun en iyisi uzmana gitmek. 1 sene içinde 1 kez deneme az canım bu bi iş değil hem o gözle de bakma ayrıca birleşme olmasa da sevişin ki hem alışırsın hem de biraz ön yargın kırılır belkiilk evlendigimiz de bir hafta sonra denedik ama kendimi o kadar kastimki cok acidi daha birsey olmadan bacaklarima kramp girdi, ondan sonra korku basladi iste.butun vucudum kitleniyor
ilk evlendigimzde bir hafta sonra denedik ama kendimi o kadar kastimki cok acidi daha birsey olmadan bacaklarima kramp girdi, ondan sonra korku basladi iste.butun vucudum kitleniyor
Bana kimse boyle birsey dememişti, korkmuyordum da, hevesliydimama gerçekten çok acıdı, acıdıysa acıdı yani serçe parmağımı sehpaya çarpmak kadar acımadı sonuçta. 6. denemede oldu da bitti.
ilk evlendigimzde bir hafta sonra denedik ama kendimi o kadar kastimki cok acidi daha birsey olmadan bacaklarima kramp girdi, ondan sonra korku basladi iste.butun vucudum kitleniyor
canım bende 13 ay sonra yendim sen diğer sayfaya devam et vajinismusu yenenmeye çalışanların sayfasına..ben 13 ay neler çektim ama çözümü egzersiz ve inan bana ben 5 egzersiz günüyle yendim...osayfa ve arkadaşlar sayesinde ekim 14 geliniyim...inş. sende yenersin ama senin ilacın o sayfa ben dahil herkes yardıma hazır...
koskoca 1 yıl nasıl istemezsin ihityac duymazsın. cumartesi günü evleniyorum kısmetse bende o duyguyu hiç yaşamadım ama o gün gelsin diye dört gözle bekliyoruz ikimizde
Ben senin ne demek istediğini anladım Kedicikkk, yani kocanın o sapık ruhlu adamlardan olmadığını söylemek istemişsin, hani eve gelir gelmez karısının üzerine atlayan, istemeyen kadına neredeyse bir eş olarak tecavüz eden, kadın istemeyince döven, işten çıkınca başka kadınlarla birlikte olduktan sonra eve gelen, yani bu cinselliğe bağımlı, her dakika cinsellik düşünen hatta çalışırken bile, başka kadınlarla internet üzerinden sanal cinsel muhabbet yapan erkeklerden bahsediyorsun...
Umarım doğru anlamışımdır
umarım yapabilmişsindir:)düğünden önce bunu dedim ama o kadar kolay değilmiş heraldekorku yok bende ama yapamadık bi türlü 3 gündür
umarım yapabilmişsindir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?