Evleneli 2 ay oldu ve hala birlikte olmadik.

Bana kimse boyle birsey dememişti, korkmuyordum da, hevesliydim ama gerçekten çok acıdı, acıdıysa acıdı yani serçe parmağımı sehpaya çarpmak kadar acımadı sonuçta. 6. denemede oldu da bitti.

Alkışlıyorum. :128::129:

Ayrıca acıdı diyenler önsevişmede kasmışsınızdır, ondan acımıştır. Yoksa imkanı yok.
Rahat bir kadın, kendini o ana teslim eden biri acı çekmez. Bunun açıklaması budur.
Yoksa tabi ki vücut sıvısı gelmediği için acıyacaktır.
Daha açık yazamıyorum ama bunları bilmeyen insanlarımız çok malesef.

şimdi bana belki kızacaksınız yada yargılayacaksınız ama bayanın sölediği şey bana nerdeyse imkansız geliyo bu 1 ay değil 2 ay değil 5 ay değil yahu 1 sene... 1 sene birlikte olamamak ne demek insan inanmakta zorluk çekiyo eğer gerçekten kocanı seviyosan mutlaka çözüm yolları arardın ben olsam adam beni bırakmasın die her yolu denerdim ki çok sabırlı bi eşin varmış maşallah benim eşim olsa çoktan sepetlemişti beni tabi hastalık yoksa yanlış anlaşılmasın sadece korku farklı şey vajinusmus yada herhangi hastalık farklı şey... kardeş bence artık kendine gel eşini kaybetmek istemiyosan acil çözüm bul bu duruma nereye kadar katlanabilirki eşin bi yerde patlak verir artık bak bi sürü arkadaşımız çözüm önermiş sana ama sen deneme lütfunda bile bulunmamışın yazık.....

Yani...
Bununla ilgili ben de konu açmıştım kedicik
Eşime tartışmalarda sık sık bizim ilişkimizin anlamı ne, ev arkadaşından ne farkımız var diye soruyorum
Hiç cevap vermiyor
Sanırım o da senin gibi aseksüel
Dayanılmaz bir durum bu
2 senede bittim, enerjim kalmadı hayata karşı
Sen hak ediyorsan tabi böyle yaşa, evlilikte cinselliği sapıklık olarak görüyorsan ve eşinle de beraber olmuyorsanız, e o zaman sana göre ortada bir sorun yok ki! Bir derdim var köşesi burası, sanırım yanlış yerdesin

tüm mesajlari okumadim ama 1 senedir korkudan iliskiye giremiyorsa belli ki vajinismus. bende ayni sorunu yasiyorum 3 aydir. ama isteksizlik olmasi kötü. bunun sorunuda korku. ama korku neyden dogdu? onu anlamadim. ben mesela ilk denedigimizde ucunu almistim ve cok acimisti. ondan beri cesaretim kirildi ve korku basladi. o yuzden iliski olmuyor. siz daha önce deneme yaptiniz mi? aci mi oldu da korkuyorsunuz? yoksa genel olarak isteksizlik mi söz konusu?

ilk evlendigimzde bir hafta sonra denedik ama kendimi o kadar kastimki cok acidi daha birsey olmadan bacaklarima kramp girdi, ondan sonra korku basladi iste.butun vucudum kitleniyor

kedicik neden yazılan mesajlara cevap vermiyorsun
işine mi gelmiyor?
sürekli aynı şeyleri yazıp duruyorsun
yakınıp duracağına doktora gitsene
doktor seni ne yapman konusunda yönlendirecektir
farkında değilsin ama bu çok büyük bir sorun

konuyu açmış ama kimseyi ciddiye aldığı yok kocasını cezalandırmaya devam ediyor sanırım

ilk evlendigimiz de bir hafta sonra denedik ama kendimi o kadar kastimki cok acidi daha birsey olmadan bacaklarima kramp girdi, ondan sonra korku basladi iste.butun vucudum kitleniyor
kendini kasma aksine serbest bırak anlıyorum canım acıyacak korkusuyla yapıyosun ama kendine de eşine de eziyet etme hem anlaşılan bunun çözümünü burda bulacak gibi görünmüyorsun en iyisi uzmana gitmek. 1 sene içinde 1 kez deneme az canım bu bi iş değil hem o gözle de bakma ayrıca birleşme olmasa da sevişin ki hem alışırsın hem de biraz ön yargın kırılır belki

Bana kimse boyle birsey dememişti, korkmuyordum da, hevesliydim ama gerçekten çok acıdı, acıdıysa acıdı yani serçe parmağımı sehpaya çarpmak kadar acımadı sonuçta. 6. denemede oldu da bitti.

Bizim bir arkadaş vardı hevesli, o doğuştan hevesliydi ama, zaten en fazla 22'sine kadar sabredebildi sonra evlendi.
Eşi ondan fena çıktı iyimi, bu sefer de şikayet etmeye başladı..
Bu arada işretlediğim kısma istinaden.
:26:

ilk evlendigimzde bir hafta sonra denedik ama kendimi o kadar kastimki cok acidi daha birsey olmadan bacaklarima kramp girdi, ondan sonra korku basladi iste.butun vucudum kitleniyor

canım bende 13 ay sonra yendim sen diğer sayfaya devam et vajinismusu yenenmeye çalışanların sayfasına..ben 13 ay neler çektim ama çözümü egzersiz ve inan bana ben 5 egzersiz günüyle yendim...osayfa ve arkadaşlar sayesinde ekim 14 geliniyim...inş. sende yenersin ama senin ilacın o sayfa ben dahil herkes yardıma hazır...

bende 6 ay uğraştım ama şimdi herşeyi halletim şükürler olsun. herşey sende ve eşinde bitiyor.

koskoca 1 yıl nasıl istemezsin ihityac duymazsın. cumartesi günü evleniyorum kısmetse bende o duyguyu hiç yaşamadım ama o gün gelsin diye dört gözle bekliyoruz ikimizde

düğünden önce bunu dedim ama o kadar kolay değilmiş heralde korku yok bende ama yapamadık bi türlü 3 gündür

En sinir oldugum seylerden biride konu acip önerilerinizi bekliyorum diyip birsey yapmamak vede yardim edenler israr edince dikkat böyle olabilir diyince az sert cikisinca su kisilere cevap vermicem hic beklemiyordum
yok su bu.. Bazi sapik erkekler derken de ne ima ediyorsun anlamadim., bide bir kac ay önce kardes kardese yatiyoruz diyerek gülüyorsun oysaki esin herseferinde küserek yatiyor ona günah degilmi peki? Evliligin ilk
gecesinde olacak birsey i kac aylar beklemesini istiyorsun güveniyor olabilirisn aldatmiyabilir düzgün biri olabilir ama bu senin onu bekletebilirsin nezaman rahatlarsam yanascagim anlamina gelmez senin haklarin oldugu gibi
onun da haklari var diye düsünüyorum.. Vede dis ülkede böyle seylerle ugrasilmiyor diyede avutma kendini sanki sadece Türkiyede yasaniyor bu durumlar..
Konu yu acmissin ama kimseyi CIDDI YE ALDIGIN YOK !

iyide burada bizim yaptığımız yorumların bununla hiç alakası yokki...sapık kelimesinin anlamını herkes bilir ama buradaki konumuz "erkek karısını isterse sapıktır değil..."

O kadarda kolay degilmis dimi :)

Bende su anda regl oldum, bu bitsin insallah denemelere baslamayi dusunuyorum yazik esime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…