- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.271
- 448
- Konu Sahibi yemyesilyesim
-
Kısmet derken evet erkek arkadaşım var. Ama evli değilim:)Ben de öyle oldu derken, sanırım siz kısmetinizi bulmuşsunuz :)
Bende 32 yaşındayım. Ailemleyim.
Bunun olumlu yönlerini görmeye çalışın..
Mesela aileniz yanınızda vs..
Nasipte varsa olur. Umutsuz olmayın.
Bir de çevrenize evlenmek istediğinizi söyleyin. Talip çıkabilir belki..
Kendi evinizi alın, aile yanında çok güzel para biriktirilir.
Bir de kısmet olayları hiç düşünmezken çıkar. Bende öyle oldu.
Hayırlısını isteyin.
Sonuçta eşin de çocuğun da hayırsızı olacaksa gerek yok..
Buradaki çoğu konuları evli ve çocuklular açıyor..
Umutsuz olmayın..
Ve en büyük tavsiyem kıyas yapmayın..
... arkadaşım evlendi 2 çocuğu var, ... kuzenim evli, o evli bu evli demeyin.
Herkesin kısmeti farklı..
Olur inşallah..
Anne olmayı isterdim ne demek ya?? Lütfen di li geçmiş zamanı atın aklınızdan.benim amca kızlarım biri 35 biri 37 yasında evlendi evlendiklerinin ertesi senesi ikisininde çocukları oldu.hemde o kadar tatlılarkiiii.Siz içinizi ferah tutun Allah evlatta verir eşte.ama olumsuz düşünürseniz olmaz.burda erkenden evlenip 10 yıl sonra cocuk yapamda var yine sizin yaşlarınızda.ve bir arkadas demiş kimseyle kendinizi kıyaslamayın.ben 26 yasında evlendim.ama benim yasımdaki arkadaslarımın iki tane cocugu oldu.bırakın ben cocuk yapmayı 8 aydır vajinusmus hastasıyım.hayat bize neler getiriyor bilmiyoruz..Lütfen içinizi karartmayın pozitif olun.bu yaşınıza gelip 2 3 kez bosanmısta olabilirdiniz.geciktiriyorsa güzelleştiriyordur unutmayınSizi çok iyi anlıyorum. Ben de 36 yaşındayım. Ben de isterdim tabi anne olmayı. Ama artık hemen hemen hiç umudum kalmadı. Ne bileyim nasip bu işler. Hayırlısı.
bu isler ismarlama olmuyor iste..Ben aslında 30 yaşımdan sonra ne istediğini anlamış biriyim. Şu an kafamda nasıl biri istediğimi çok iyi biliyorum. Kişiliğim oturmuş durumda. Bunda önce benimle görüşmek isteyenlerden ben hoşlanmamıştım. Benim hoşlandığım bir bey de beni istemedi. Yanlış yer ve yanlış kişiler.
Teşekkürler yorumunuz için. Valla pek umudum kalmadı benim. Çevrem belli. Zaten öyle evlenmek istiyorum falan diyemem. Oturup durumla dalga geçecek çok insan var. Böyle iyi deyip geçiyorum. Nasip tabi. Keşke herkes sizin gibi iyi kalpli düşünse. Ama moral oldu teşekkür ederim.Anne olmayı isterdim ne demek ya?? Lütfen di li geçmiş zamanı atın aklınızdan.benim amca kızlarım biri 35 biri 37 yasında evlendi evlendiklerinin ertesi senesi ikisininde çocukları oldu.hemde o kadar tatlılarkiiii.Siz içinizi ferah tutun Allah evlatta verir eşte.ama olumsuz düşünürseniz olmaz.burda erkenden evlenip 10 yıl sonra cocuk yapamda var yine sizin yaşlarınızda.ve bir arkadas demiş kimseyle kendinizi kıyaslamayın.ben 26 yasında evlendim.ama benim yasımdaki arkadaslarımın iki tane cocugu oldu.bırakın ben cocuk yapmayı 8 aydır vajinusmus hastasıyım.hayat bize neler getiriyor bilmiyoruz..Lütfen içinizi karartmayın pozitif olun.bu yaşınıza gelip 2 3 kez bosanmısta olabilirdiniz.geciktiriyorsa güzelleştiriyordur unutmayın
En yakın arkadaşım 32 yaşında. Matematik öğretmeni. Üniversiteden arkadaşımdır.
Çok naif, hanımefendi, kibar... uzun boylu. Manken gibi incecik. yüzünün güzelliği ile de her ortamda dikkat çeker.
Zekasını anlatamiyorum bile.
Her sene üniversite sınavına girer. Ve derece yapar. Bu sene de girdi. Istanbul hukuk kazandı. Onu da okuyor bir taraftan.
Görüp de beğenmeyen yoktur. Insan onu görünce çok güzel bir çiçeğe bakar gibi hisseder. Arkadaşım olduğu icin demiyorum. Gerçekten herkes bunu söyler.
Kendi parasını kazanıyor. Çalıştığı özel okulun ortağı. Ayrica özel derslerden çılgın para kazanıyor. Yasadıgı yerde marka bir isim.
Altında arabası... müthiş bir hayat.
Ama o da sizin gibi. Eğlenmek istiyor. Ama yok. Gerçekten dengi adam yok. Karşısına çıkmıyor.
1 kere bir adamla nişanlandı. Adam ağır arıza. Nişan attı. Babasi da kızının arkasında.
Bakıyorum. Gerçekten temiz kalbi ile her şeyin en güzelini hak ediyor. Ama yok işte
O kadar üzülüyorum ki.
Mesele evlenmemiş olması değil. Onun üzülüyor olmasına çok üzülüyorum.
Demek ki bunun nasiple alakası var. Olmayınca olmuyor. Ama zamani gelince de hiçbir şey engel olamıyor.
29 yaşında arkadaşım 1 çocuğu ile boşandı eşinden.
Çünkü iyice düşünüp taşınmadan evlenmişti. Küçük yasta evlilikler çoğu zaman böyle oluyor.
Gerçekten teselli etmeye filan çalışmıyorum. Ama artık evlenme yaşı 24 26 filan değil.
En iyi ihtimalle 30.
Yani sizin icin vaktidir. Geç değildir.
Üzülmeyin.
Normalde bu konuyu 25 yaşında bir kız açsa bir güzel giydirirdim ona. Ama sizin vaktiniz geldi. O sebeple istemeniz pek tabi.
Ama geç değil.
Vakti gelince yazılan sizi bulacak. Siz umutsuz olmayin.
Bi de çokça dua edin.
Evet maalesef belli bir yaştan sonra aile ile zor oluyor ben 20 yaşında atandım ve ayrı eve çıktım muhteşem bisey ve gençliğimi doya doya yaşadım size de tavsiye ederim
aslında güzel bir işiniz var sanırım seyahatlerde, çalıştığınız yerlerde karşınıza birileri çıkmıyor muBen işim gereği anadoluyu dolaşıyorum. İstediğim gibi her an her yere tayin durumum olmuyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?