Evlenemediğim için çok mutsuzum.

Ben de öyle oldu derken, sanırım siz kısmetinizi bulmuşsunuz :)
Kısmet derken evet erkek arkadaşım var. Ama evli değilim:)
Hiç aklımda yoktu, beklentim sıfırdı. Ve bu konuyu çok düşünmüyordum. Kabule geçmiştim.
Aman olmasa da hayat akıyor diyordum ki erkek arkadaşımla tanıştım.
Bir şeyin olacağı varsa olur..
Zorlamasanız da oluyor..
Bu sürede evlenmem lazım diye kendinizi şartlamayın.
O zaman önünüze ilk çıkan kişiyle size uymasa da evlenirsiniz.
Bir de sırf çocuk için evlenmeyin. Ben onun için evlenenleri hiç anlayamıyorum.
Sonuçta bir erkeği sırf çocuk için istemek bana çok bencilce geliyor.

Umarım karşınıza istediğiniz gibi biri çıkar..

Yaaa senin konunu hatirliyorum, buldun mu O'nu? Hayirli olsun.

Konu sahibi ayri eve cikin elbette her insan iyi bir evlilik eş ister yalniz da biyere kadar ama bu "iyi evlilik" dur evleneyim sıkıldım diyerek yapilmiyor. Kismet nasip beklemek lazim ve insallah pisman olmayacagin biriyle olur olacaksa obur turlu anlami yok.

Çok gençsiniz evlenmiş olmak için evlenmeyin sevdiğiniz hoşlandığınız birisi mutlaka çıkacaktır.Kaynanam evlenecem de evlenecem vermezlerse kaçacam diyerek 60 yaşında evlendi.Sizde karamsarlığa kapılmayın sevdiğim bir insanla evleneceğim diye düşünün.Pozitif olun full enerji gezin dolaşın.((bu arada kaynanam evlendiğine çok pişman))

Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de 36 yaşındayım. Ben de isterdim tabi anne olmayı. Ama artık hemen hemen hiç umudum kalmadı. Ne bileyim nasip bu işler. Hayırlısı.
Anne olmayı isterdim ne demek ya?? Lütfen di li geçmiş zamanı atın aklınızdan.benim amca kızlarım biri 35 biri 37 yasında evlendi evlendiklerinin ertesi senesi ikisininde çocukları oldu.hemde o kadar tatlılarkiiii.Siz içinizi ferah tutun Allah evlatta verir eşte.ama olumsuz düşünürseniz olmaz.burda erkenden evlenip 10 yıl sonra cocuk yapamda var yine sizin yaşlarınızda.ve bir arkadas demiş kimseyle kendinizi kıyaslamayın.ben 26 yasında evlendim.ama benim yasımdaki arkadaslarımın iki tane cocugu oldu.bırakın ben cocuk yapmayı 8 aydır vajinusmus hastasıyım.hayat bize neler getiriyor bilmiyoruz..Lütfen içinizi karartmayın pozitif olun.bu yaşınıza gelip 2 3 kez bosanmısta olabilirdiniz.geciktiriyorsa güzelleştiriyordur unutmayın

Aynı durumu ben teyzemde yaşıyor teyzem 31 yaşında evlenmedi yada evlenemedi sonuç olarak bekar oda sizin gibi düşünüyor ama onun durumu bi tıkndaha iyi onun şehir merkezinde bekar evi var arkadaşlarıyla umarım karşınıza geç olmasına degecek çok iyi biri çıkar

yas buyudukce zorlasiyor es secimi. daha secici oluyorsun. valla zor bu isler..bulamiyorsun buluncada dogruyu mu buluyorsun muamma..

bu isler ismarlama olmuyor iste..

Teyzem geldi aklıma.
küçük bir köyde ailesiyle yaşıyordu.
tabi daha önce evlilik yapmıştı ama 24 yaşında ayrılmıştı.
34 yaşına kadar bekar gezdi.
hep çok ağladı bulamam artık olmaz diyordu.
zor bela açık öğretime yönlendirdim.
arkadaş gibiyizdir.
ortaokul ve liseyi açıktan bitirdi.
evlilik,aşk umudu kalmamış,artık bunu düşünen biri değildi.
1.5 sene önce aşkını buldu.
yaklaşık 1 yıldır evli. Çok mutlu.
yani beklenen,hiç beklenmedik anda geliyormuş.
teyzem öyle söylüyor. :)

Umursama takma diyeceğim ama kolay olmaz, ben bu aralar surekli hastanedeyim. Sağlık sorunlarımdan dolayı.
İnan herşey olacağına varır. Ben hiç evlilik delisi olmadım. Kafamda mesleğim olsun eşim olur fikri vardı. Eski esimle hic aklımda yokken tanısip evlendim. Bu isler plana göre olsaydı benim aileme göre ben çok geç bile kaldım. Cevremde 40 yasında evlenip hamile kalan var.
Yada 20 de evlenip 40 da anca tedavi ile anne olan var.
Bugün doktorda kadın menepoza girmiş hamile olmak istiyorum dedi, doktor da onu allah bilir ama zor bu şartlar altında dedi. İnan sağlıkmış en önemlisi gerisi teferruatı.
Yasa güzelim ya hayat gecici.
Bir de simdi bazı kadınlar gerçekten karşı cinsle konuşmayı bilmiyor ya hemen kanka modu, ya da erkeksi tavırlar. 35 yasında mühendis bir arkadaşım var tipsiz erkekleri küçümsüyor daha tanımadan kendisi de çok güzel degil. Önyargı gütmeyin tanıyın insanları seveceksiniz belki.

En yakın arkadaşım 32 yaşında. Matematik öğretmeni. Üniversiteden arkadaşımdır.

Çok naif, hanımefendi, kibar... uzun boylu. Manken gibi incecik. yüzünün güzelliği ile de her ortamda dikkat çeker.
Zekasını anlatamiyorum bile.

Her sene üniversite sınavına girer. Ve derece yapar. Bu sene de girdi. Istanbul hukuk kazandı. Onu da okuyor bir taraftan.

Görüp de beğenmeyen yoktur. Insan onu görünce çok güzel bir çiçeğe bakar gibi hisseder. Arkadaşım olduğu icin demiyorum. Gerçekten herkes bunu söyler.

Kendi parasını kazanıyor. Çalıştığı özel okulun ortağı. Ayrica özel derslerden çılgın para kazanıyor. Yasadıgı yerde marka bir isim.

Altında arabası... müthiş bir hayat.

Ama o da sizin gibi. Eğlenmek istiyor. Ama yok. Gerçekten dengi adam yok. Karşısına çıkmıyor.

1 kere bir adamla nişanlandı. Adam ağır arıza. Nişan attı. Babasi da kızının arkasında.

Bakıyorum. Gerçekten temiz kalbi ile her şeyin en güzelini hak ediyor. Ama yok işte

O kadar üzülüyorum ki.

Mesele evlenmemiş olması değil. Onun üzülüyor olmasına çok üzülüyorum.

Demek ki bunun nasiple alakası var. Olmayınca olmuyor. Ama zamani gelince de hiçbir şey engel olamıyor.

29 yaşında arkadaşım 1 çocuğu ile boşandı eşinden.

Çünkü iyice düşünüp taşınmadan evlenmişti. Küçük yasta evlilikler çoğu zaman böyle oluyor.

Gerçekten teselli etmeye filan çalışmıyorum. Ama artık evlenme yaşı 24 26 filan değil.

En iyi ihtimalle 30.

Yani sizin icin vaktidir. Geç değildir.

Üzülmeyin.

Normalde bu konuyu 25 yaşında bir kız açsa bir güzel giydirirdim ona. Ama sizin vaktiniz geldi. O sebeple istemeniz pek tabi.

Ama geç değil.

Vakti gelince yazılan sizi bulacak. Siz umutsuz olmayin.

Bi de çokça dua edin.

Çocuk 40-50 yaşında bile oluyor artık kafaya takmamaya çalışın.kısmet bu işler ne yazıkkı.

Teşekkürler yorumunuz için. Valla pek umudum kalmadı benim. Çevrem belli. Zaten öyle evlenmek istiyorum falan diyemem. Oturup durumla dalga geçecek çok insan var. Böyle iyi deyip geçiyorum. Nasip tabi. Keşke herkes sizin gibi iyi kalpli düşünse. Ama moral oldu teşekkür ederim. Rabbim size de her şeyin en güzelini nasip etsin.

Arkadaşınızı o kadar iyi anlıyorum ki.

Ben boşandım, zaten çoğu kişi konularımı biliyor.

Bakıyorum kendime; kariyerim var, (kendi övmek gibi olacak ama napayım böyleyim) güzel, kibar, fiziği düzgün, hani erkeklerin yok abi bu kız bana bakmaz dediği biriyim ve maalesef çoğu denk olmadığımızı anlayıp açılmıyor, farkındayım. Açılsa ne olacak cidden denk değiliz. Zeki biriyim, empatik biriyim, yönlendirilmeye gelemiyorum, dolayısıyla benimle olacak kişinin cidden hem zeki, hem akıllı, hem duygusal hem şu hem bu yani böyle biri var mı bilmiyorum

Amacım evlilik de değil, tanımak flört etmek istiyorum, o da yok. Kimle tanışsam direkt evlenelim moduna geçiyor, dur daha tanımıyoruz birbirimizi.

Arkadaşınızla dertleşmek isterdim

hiçbir şey için geç değil umut kırıcı bi durum yok. Öncelikle istemeyi bilin ve niyet edin o zaman kapılar açılır.

Evet maalesef belli bir yaştan sonra aile ile zor oluyor ben 20 yaşında atandım ve ayrı eve çıktım muhteşem bisey ve gençliğimi doya doya yaşadım size de tavsiye ederim

Amacınız ne? Ahahhsjj. Konu sahibine ne kattınız şimdi?

Ben işim gereği anadoluyu dolaşıyorum. İstediğim gibi her an her yere tayin durumum olmuyor maalesef.
aslında güzel bir işiniz var sanırım seyahatlerde, çalıştığınız yerlerde karşınıza birileri çıkmıyor mu
32 yaşında 2.evliliğim, bazen diyorum keşke hiç evlenmemiş olsaydım
arkadaşım 38'de evlendi 40'ta anne oldu gayet de mutlu
o yüzden kimin ne zaman ne olacağı belli olmaz
siz evlilik niyetine girin inşallah karşınıza hayırlı bir kısmet çıkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…