Evlenemediğim için çok mutsuzum.

E nasıl buldu nasibin seni anlatsana :)
Bende hayatımdan memnunum, birileri ile görüşüyorum ama olmadıkça da pöf diyorum hep yalnız mı kalacağım, ilgi sevgi ihtiyacını nasıl gidereceğim sonuçta sevilmek istiyor insan falan karışık duygular :)

Ben nasip ve kısmete çok inanıyorum. Bazen ne kadar gayret göstersen de olmuyor ama olacağı varsa da şayet sen çaba göstermesen de oluyor. Elbette gayret, emek, çaba önemli ancak tüm bunlara rağmen olmadıysa vardır bunda da bir hayır deyin. Üzülmeniz, hayatı kendinize zehir etmeniz ancak sizi yıpratır. Elinize fazlası geçmez. O yüzden en güzeli niyet edip, dileğinizi dileyip gerisini ilahi akışa bırakmanız.

Burdaki konuları okuyunca evlilikten iyice soğuyorum.Ama haklısınız insanın sevgiye de ihtiyacı var.Allah karşınıza hayırlı birisini çıkarsın inşallah.

36 yaşındayım, evlendim de ne oldu 6 ay evli kaldım boşanıyorum şimdi. Keşke evlenmeseymişim diyorum :) Daha çıkar karşına biri, 34 yaş geç değil.

Bekarlık sultanlık sözüne inanmıyorum. İyi bir evliliğe ve ruh eşine ihtiyacı vardır herkesin.

kesinlikle katılıyorum
çocuk konusu farklı, ilaki herkes anne-baba olmak zorunda değil ama hayat arkadaşı şart bencede
gençlikte aileydi, arkadadaşlardı vs günler geçiyor ama yaş ilerledikçe eşimin kıymetini daha iyi anliyorum (oda benim anliyordur umarım)

Ya arkadaşlar sizin kötü evlilik tecrübeleriniz konu sahibinin sevmek sevilmek yuva kurmak isteğini, özlemini azaltmaz ki. Ohoo siz sabahtan akşama kadar evlilik şöyle kotu böyle kötü diyin durun, boş.

Konu sahibi ne zaman evlenirse, o zaman bu hasreti sona erer ve işte o zaman evliliğine göre bir karar verir, pişman olur ya da olmaz. Herkesin evliliği kendine. Herkesin evliliği farklıdır. Tıpkı sizin gibi yaşayıp görmesi lazim. Konu sahibine hayırlı kismetler dikiyorum.

Yurtdışı turları, fotoğrafçılık kulubü gibi etkinlikler denediniz mi?
Genelde böyle yerlerden çıkabilir.
Benim bir arkadaşım turdan tanıştı evlendi.
Diyaloga açık olmak önemli.

Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de 36 yaşındayım. Ben de isterdim tabi anne olmayı. Ama artık hemen hemen hiç umudum kalmadı. Ne bileyim nasip bu işler. Hayırlısı.

deme öyle ben de36 yaşındayım nasıl umudun yok? Bak Demet Akalın doğurdu 41'de.

Bekarlık sultanlık sözüne inanmıyorum. İyi bir evliliğe ve ruh eşine ihtiyacı vardır herkesin.
evet senin de dediğin gibi "iyi bir eş" onun için ille de olsun diye değil hayılısı ise olsun diye dua etmek lazım.
evlat edinmeyi düşünmedin mi hiç?
yada internetten birileri ile tanışmayı denesen mağdem çevren sınırlı?

Ben de evlilikten korkuyorum valla. Bence sırf evlenmek icin evlenme her gün böyle konuları okuyoruz. Bence sosyallesin bakiminizi da arttirin. İyi bir eş bulun sırf bulmak icin bulmayın

20 yasinsa evlenmis biri olarak ; bu kulturdu evliligin butun sorumlulugu kadindaylen evlenemek en guzeli. Ailenizi sevin. Bi evcil hayvan edinin ona bakin. Mesala ben suan iste calisiyorum evde temizlik yemek ve ders calisiyorum. Ve henuz 23 yasinsayim

Bence ayrı bir eve çık.Yavaş yavaş hayatında bir şeyleri değiştir. Allah karşına iyi insanlar çıkarsın.

bayıldım bu hikayeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…