- 19 Nisan 2019
- 1.445
- 1.318
- 48
- 37
- Konu Sahibi yemyesilyesim
-
bende 32 yaşındayım 2. evliliğim ve 2 yaşında çocuğum var34 yaşındayım. Bu ikinci evliliğim ve galiba 2 yaşında cocugumla bosanacagim bu sefer. Bekarlık sultanliktir, ailenizin kıymetini bilin. Ha beraber yaşamak istemiyorsanız hemen ayrılın, beraber yaşamak sizi kaçış psikolojisine sokar, yanlış kararlar aldirir
Çok teşekkür ederim..Yaaa senin konunu hatirliyorum, buldun mu O'nu?Hayirli olsun.
Konu sahibi ayri eve cikin elbette her insan iyi bir evlilik eş ister yalniz da biyere kadar ama bu "iyi evlilik" dur evleneyim sıkıldım diyerek yapilmiyor. Kismet nasip beklemek lazim ve insallah pisman olmayacagin biriyle olur olacaksa obur turlu anlami yok.
Sizin kattiginizdan daha çok şey kattığına emin im.Baya zorunuza gitmiş mesajım belliAmacınız ne? Ahahhsjj. Konu sahibine ne kattınız şimdi?
Yalnız kalkmaktan korktgnuzu söyluyorsunuz ama bu sekılde dusunmeye devam ediyorsunuz. Herşey den önce bu karamsarlıktan çıkmanız lazım.. Hayatın bize ne getireceğini bilemeyiz ki.. yalnız kalmaktan korkuyorsanz bi şekilde asılmanız lazım tutulmanz lazım ve bunu böyle oturarak yapamazsınız. ben sizin için diyorum seyahate çıkın diye kendnize ii gelmelisiniz.. Silkelenin lütfen yada kendnize aynanın karşısında bi tokat atın...Yorumlarınız için teşekkür ederim. Aile kavramı benim için önemli bir kavram. İlerde yalnız kalmaktan çok korkuyorum. Ve yıllardır dua ediyorum, pozitif düşünmeye çalışıyorum. Ama pek bir değişiklik olmuyor. Ondan dolayı umudum kalmadı. Üzgünüm ve hayatımın sonuna kadar böyle yaşayacağımı düşünüyorum.
Öncellikle olumlu düşünün ve dua edin. Rabbimin haznesi geniştir. Her şeye gücü yeter. INSAALLAH tez zamanda gönlüne göre bir evlilik yaparsın. Ben boşanma aşamasındayim. O yuzden her şeyin hayırlısını dileyin RabbimdenMerhabalar. Ben 34 yaşında ailemle yaşayan biriyim. Belli bir yaştan sonra aile ile yaşamak zor oluyor. Ailem öyle zor insanlar değiller ama ben kendi evim olsun kendi ailem olsun isterdim. Anne olayım isterdim. Aslında hala istiyorum ama bir yandan d içimde umut da kalmadı. Küçük bir yerde yaşıyorum. Burada tanışabileceğim kimse de yok. Evden işe, işten eve. Mutsuzum. Sevgiye çok ihtiyacım var. Dertleşmek istedim. Teşekkürler.
Evet kendisi de kıyas yapmamalı ama bir de evli olup bak şu yaşa geldik ben şu kadar yıldır evliyim şu kadar çocuğum var ne zaman bana yetişeceksin diyen iyi niyetlileri de duydu bu kulaklar.Böyle insanları umursamamak evlenme isteği olmayan biri için bile zor eğer böyle insanlar varsa çevresinde Allah yardımcısı olsun.Anne olmayı isterdim ne demek ya?? Lütfen di li geçmiş zamanı atın aklınızdan.benim amca kızlarım biri 35 biri 37 yasında evlendi evlendiklerinin ertesi senesi ikisininde çocukları oldu.hemde o kadar tatlılarkiiii.Siz içinizi ferah tutun Allah evlatta verir eşte.ama olumsuz düşünürseniz olmaz.burda erkenden evlenip 10 yıl sonra cocuk yapamda var yine sizin yaşlarınızda.ve bir arkadas demiş kimseyle kendinizi kıyaslamayın.ben 26 yasında evlendim.ama benim yasımdaki arkadaslarımın iki tane cocugu oldu.bırakın ben cocuk yapmayı 8 aydır vajinusmus hastasıyım.hayat bize neler getiriyor bilmiyoruz..Lütfen içinizi karartmayın pozitif olun.bu yaşınıza gelip 2 3 kez bosanmısta olabilirdiniz.geciktiriyorsa güzelleştiriyordur unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?