Ben de 35 yaşındayım. Hiç evlenmedim. Ben o kadar kafama takmıyorum. Çalışıyorum, kendim yaşıyorum. Ailemle aram iyi. Ama ayrı yaşıyorum. Türkiye yi ve yurt dışını geziyorum. Benim en büyük sorunum ilişkilerde eşitliği savunmam ve haksızlığa uğradığımda sessiz kalmamam. Klasik Türk geleneklerine bağlı değilim bu yüzden ilişkilerim yürümüyor.örneğin, erkek herzaman bir adım önde olmalıdır yada evde temizlik kadına aittir gibi düşünceler yok bende.kurallar iki taraf içinde geçerlidir bana göre. Bu yüzden olmuyor yürümüyor.Bir de şunu farketttim, 30 lu yaşlardan sonra çok nadir kendi yaşınıza yakın insan çıkıyor karşınıza, örneğin 40 lı yaşlardaki erkekler 20 li yaşlarda ki kızlara aşık oluyor 25,26 vs. 50 küsur yaşında erkekler 30 lu yaşlardakini kendine münasip görüyor. Elbette sevgi saygı olunca önemi yok yaşın ama, erkeklerde ki bu egoyu sevmiyorum ben. İnşallah demek istediğimi anlamışsınızdır. Yani kendi hayatınızı yaşayın herşeyin hayırlısı olsun. Allah herkesin kalbine göre versin.