- Konu Sahibi mechulegiden
Ben size soru sordum siz bana manifesto döşemişsiniz ama cevap vereyim sorun değil.Bunun sizi ilgilendirdiğini sanmıyorum.
Bu haddi ve hakkı da size vermiyorum.
Evet bazıları evlenir, ürer ama herkes evlenmek yada üremek zorunda değil.
Kimisi evlenir kimisi çok büyük işler basararak güzel işlere imza atar.
Nasıl ki herkes anne olmak zorunda değilse,
Herkes benim sevdiğimi sevmek zorunda değilse,
Ben sizin fikrini nasıl benimsemek zorunda değilsem.
Sizin tabirinizle ozaman herkes evlensin ve evlenemeyen herkes gitsin karalar bağlasın?
Öyle mi söyleseydim yani, ah vah bir an önce birini bul falan desem alkış mı tutacaktınız?
Savunduğunuz tutumu bir kez daha gözden geçirin derim.
Bu yanlış düşünceyi hayat amacı hâline getirip üzülmesine karşı uyarıda bulundum orda. Eminim psikolog da benim söylediğimin aynısını soylecektir
Mümkünse ona da ulaşıp bu soruyu sorunuz.
Cevabi sabırsızlıkla beklerim.
Konuya İlk yorumunuz bu
Biyoloik olarak evrenin başından beri her canlı genotipini aktarabilmek için evet biyoloik bir bozukluk yoksa üremelidir. Yaradılışı da bu şekildedir.Ne alaka?
Karşınıza hayatınızı geçireceğiniz insan çıkmamış evlenmemişsiniz.
Bundan sonra çıkmayacağı ne malum?
Çıkmasa kaç yazar?
Her canlı üremek zorunda mı?
Veya aile kurmak zorunda mı?
Hayatınız buna mı bağlı gerçekten?
İnsan sosyal bir canlıdır evet ailesi kurmalıdır. Bu ister kök aile ister sonradan edinilen aile olabilir farketmez insan yalnız yaşamak için varolmadı.
En önemli konu ise evlenmek isteyen ve bu konuda kendi iç sıkıntıları olan bir insana yazdığınız şu yoruma bakın.
Yorumu yapan siz çocuğunuzun kakası ile ilgili konularda bile fikir almak için bdv iseniz bir zahmet konu sahibi de aile olma kaygıları ile ilgili konu açabilsin burda. Ve ona herkes üremek zorunda mı diyen bir insanın iki çocuğu varken bu yersiz yorumları yapmasın lütfen. Üremek sizin olduğu kadar konu sahibininde hakkı...