evlenememe korkusu

aslında onu açıkladım kaç kez.40 yıl hayırlı kısmet bekleyen kişi bilirim.kötü bir kocası oldu.böle örnek çok.bende bu yüzden öle dedim
Yani ne demek istiyorsun ki anlamadim.
Hayirlisini beklemek nafile mi diyorsun.
Karsima ne cikarsa bahtima diyip cekerim cilemi mi diyorsun.?

Kendine bu kötülüğü etme. Doğru şekilde iste, doğru dua et, doğru inan.
İğrenç hayırsız birinin sevgisine ne ihtiyacın olabilir ki senin. Hem gerçek sever mi öylesi?
Doğru kişinin kalbini, kalbime düşür diye dua et. Allahın razı gelmediği bir yuvayı kurmanın ahiretinde sana fayda veremez. ( Tabii inanıyorsan, inanmıyorsan sıkıntı yok bulman çok zor değil öyle birini)

Ek olarak bazılarının evliliklerine bakarak hayırsıza da razı olma eğilimine girmişsin. Dünyada milyarca insan ve milyarlarca evlilik var. Sadece kısıtlı olan çevrene bakarak kendine eziyet etme. Çok sıkıntı çekersin.

Çok yanlış bir dua yaptığın. Daha doğrusu beddua bu yaptığın kendine.

Bence hemen tövbe et ve hayırlı olanı iste Allah'tan.

kötülük değilde.yalnızlıkta zor yani

30 yasına kadar hiç sevgilin olmadığı.çokmu asosyalsin acaba.yani böyle şeyler için ortamda yaratmak gerekir bi şekilde.umarım gönlüne göre birini bulursun

kötülük değilde.yalnızlıkta zor yani
Canim inan seni o kadar iyi anliyorum ki hem maddi hem manevi cok buyuk sıkintıdayim

Her anlamda cok iyi anliyorum kaoisink calabilecegim neredeysr bi arkadasim bile yok ama yinede o kadar olumsuz dusunme Allahin bizim icin ne yazdigini bilemeyiz

Sabir et dua et insallah cok mutlu olursun

beddua değil ki.hem zaten kadrimde birinin olduğunuda sanmıyorum
Ben uyarımı yapayım da gerisi senin bileceğin bir iş. İnsan mutlu, huzurlu olamadıktan sonra o evlilikten nasıl tat alır.

Allah'tan hayırlısını istersen de sana dilerse verir. Bu kadar belayı kendine çağırmak neden.. Allah'ın gücü her şeye yeter.. İstediğine istediğini dilerse verir. O, merhametlidir, lütufkardır, cömerttir. Allah her şeye kadirdir. Umarım hatanın farkına varırsın. Bu kötü duayı kendine etmeyi tez zamanda bırakırsın inşaAllah başına bir bela, musibet gelmeden.

İnşaAllah sana ve tüm isteyen bekarlara haklarında hayırlı olacak olan bir eş, bir yuva, evlat(lar) nasip eder yüce Allah..

inşallah teşekkürler cevap için

Rabbim gönlünüze göre versin. siz istemeseniz de hayırlısından versin.

Hemen başlamış herkes konu sahibine ayar verme yarışına. Ne var kadıncağız sevilmedim, yaşamak istiyorum diyor en doğal hakkı bu. Herkes aynı şeyleri istemez. Sen gezmek istersin o eşiyle tv izleyip meyve yemek ister. Sevgili konu sahibi, ya sosyalleşeceksin ya da utanma sıkılma olmadan ben evlenmek istiyorum soran olursa tanıştırın beni diyeceksin. Öyle oturduğun yerde olmaz. Silkelen kendine gel. Arkadaş edin gerekirse onlara da evlenmek istediğini çevrelerinde münasip bir aday olup olmadığını sor. Söyle yani ne var bunda . Evlenmek istemek ayıp değil günah değil.

aileme diyorum olumlu bakmıyorlar.sosyalleşmekte kolay olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…