Yani ne demek istiyorsun ki anlamadim.aslında onu açıkladım kaç kez.40 yıl hayırlı kısmet bekleyen kişi bilirim.kötü bir kocası oldu.böle örnek çok.bende bu yüzden öle dedim
Kufretmedim ki,gayet tabii bir istek. Ille de kocam olsun,her musibetle basa cikarim demistiniz. Olsun ha olsun demek sevismeye cikar. Bunda bir kotuluk yokhayır. düzgün konuşun
sayılırYani ne demek istiyorsun ki anlamadim.
Hayirlisini beklemek nafile mi diyorsun.
Karsima ne cikarsa bahtima diyip cekerim cilemi mi diyorsun.?
beddua değil ki.hem zaten kadrimde birinin olduğunuda sanmıyorumÇok yanlış bir dua yaptığın. Daha doğrusu beddua bu yaptığın kendine.
Bence hemen tövbe et ve hayırlı olanı iste Allah'tan.
kötülük değilde.yalnızlıkta zor yaniKendine bu kötülüğü etme. Doğru şekilde iste, doğru dua et, doğru inan.
İğrenç hayırsız birinin sevgisine ne ihtiyacın olabilir ki senin. Hem gerçek sever mi öylesi?
Doğru kişinin kalbini, kalbime düşür diye dua et. Allahın razı gelmediği bir yuvayı kurmanın ahiretinde sana fayda veremez. ( Tabii inanıyorsan, inanmıyorsan sıkıntı yok bulman çok zor değil öyle birini)
Ek olarak bazılarının evliliklerine bakarak hayırsıza da razı olma eğilimine girmişsin. Dünyada milyarca insan ve milyarlarca evlilik var. Sadece kısıtlı olan çevrene bakarak kendine eziyet etme. Çok sıkıntı çekersin.
Gercekten urkutucu.sayılır
Canim inan seni o kadar iyi anliyorum ki hem maddi hem manevi cok buyuk sıkintıdayimkötülük değilde.yalnızlıkta zor yani
Ben uyarımı yapayım da gerisi senin bileceğin bir iş. İnsan mutlu, huzurlu olamadıktan sonra o evlilikten nasıl tat alır.beddua değil ki.hem zaten kadrimde birinin olduğunuda sanmıyorum
inşallah teşekkürler cevap içinCanim inan seni o kadar iyi anliyorum ki hem maddi hem manevi cok buyuk sıkintıdayim
Her anlamda cok iyi anliyorum kaoisink calabilecegim neredeysr bi arkadasim bile yok ama yinede o kadar olumsuz dusunme Allahin bizim icin ne yazdigini bilemeyiz
Sabir et dua et insallah cok mutlu olursun
aileme diyorum olumlu bakmıyorlar.sosyalleşmekte kolay olmuyor.Hemen başlamış herkes konu sahibine ayar verme yarışına. Ne var kadıncağız sevilmedim, yaşamak istiyorum diyor en doğal hakkı bu. Herkes aynı şeyleri istemez. Sen gezmek istersin o eşiyle tv izleyip meyve yemek ister. Sevgili konu sahibi, ya sosyalleşeceksin ya da utanma sıkılma olmadan ben evlenmek istiyorum soran olursa tanıştırın beni diyeceksin. Öyle oturduğun yerde olmaz. Silkelen kendine gel. Arkadaş edin gerekirse onlara da evlenmek istediğini çevrelerinde münasip bir aday olup olmadığını sor. Söyle yani ne var bunda . Evlenmek istemek ayıp değil günah değil.
Nasıl olumlu bakmıyorlar? Daha yaşın küçük mü diyorlar?aileme diyorum olumlu bakmıyorlar.sosyalleşmekte kolay olmuyor.
yok.evlenen mutlu olmaz diyorlarNasıl olumlu bakmıyorlar? Daha yaşın küçük mü diyorlar?
Saçmalardan seçmeler. Belki talibiniz oldu aileniz size söylemedi? Ailenize siz mi bakıyorsunuz yani ev işi , yemek falan?yok.evlenen mutlu olmaz diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?