evlenememe korkusu

kendine bak biraz, niye çirkin olasın. çirkin dediğimiz kızları afrodite dönmüş olarak bile görüyoruz. çalışıyor musun? ne yapar ne edersin? evlilik programında songüle bile talip çıkıyor

Tavsiye ile birileriyle görüşseniz, içiniz ısınmazsa görüşmezsiniz. Böyle tanışıp Mutlu olan çok arkadaşlarım var.

evlenmek neden bu kadar sorun? 27 yaşındayım zerre hevesim yok. bekarlık gibisi var mı ya? bence burdaki evli hikayelerini oku bidaha düşün :)

Tavsiye ile birileriyle görüşseniz, içiniz ısınmazsa görüşmezsiniz. Böyle tanışıp Mutlu olan çok arkadaşlarım var.
tavsiye edende yok malesef.sorsanız iyi insan derler benim için.ama aracı olmuyorlar kötü çıkarsa vebal almayalım diolar

kendine bak biraz, niye çirkin olasın. çirkin dediğimiz kızları afrodite dönmüş olarak bile görüyoruz. çalışıyor musun? ne yapar ne edersin? evlilik programında songüle bile talip çıkıyor
evlilik programı songül ne alaka anlamadım

tavsiye edende yok malesef.sorsanız iyi insan derler benim için.ama aracı olmuyorlar kötü çıkarsa vebal almayalım diolar
sen evdemisin sürekli peki?
sosyal ortamlara girmedikçe yeni insanlarla da tanışamazssın haliyle.
çalışmıyordun değil mi?

Bak herşeyin hayırlısı demen lazım. Bende zamanında çok çok önemli bir konuda hayırsız bile olsa olsun dedim. Benimle aynı durumda olanların halini gördükçe şükrediyorum.
28 yaşında bir arkadaşım da da aynı şekilde evlilik takıntısı oluşmuştu. Kız nikahlandı,2 hafta sonra düğünü olacaktı. O arada ayrıldılar. Şimdiyse boşanmaya çalışıyor. O yüzden herşeyin hayırlısı.
Ayrıca çalışıyor musun bilmiyorum ama özellikle çalışan kadınlar için 40a kadar normal görüyorum. Kendi kuzenim 38 yaşında dünya tatlısı bi adamla evlendi, maddi olarak o kadar rahata kavuştu ki, iyiki beklemişsin dedik.
Kendi annem bile 35 yaşında evlenmiş. Ki bundan en az 30 sene öncesi. Çok mutlu. İyiki sevmek için beklemişim diyor.
Bende örnek çok. Liseden bir arkadaşım meslek sahibi, aynı evde kaldım hiç sevgilim Yok havasındaydı. Gitti ilk isteyenle evlendi, denk değiller bir kere. Sırf heves yani.
Dengin olsun, iyi biri olsun, geç olsun. Hiç üzülme. Her nasip vaktine esirdir ayrıca. Zamanı var ki, bekliyorsun.
Şuandaki erkek arkadaşımla 5 ay önce tanıştım. Hale'n istemiyordum hayatımda birini. Çok sorunlu bir ilişki atlattım. Aniden oldu. Çok mutluyum, meslektaşım, huylarımız denk. İyi hayırlı biri olsun yani. Yarın hayatına birinin girmeyeceğini bilemezsin. Hatta bu yaz evlenmeyeceginin bile garantisi Yok. Oluruna bırak, evrene olumlu enerji yolla. Olsun dedikçe, aradıkça olmuyor çünkü.

ben bu tür insanları hiç anlayamıyorum hatta hayal bile edemiyorum.
30 yaşına kadar nası olur da insanın karşısına kimse çıkmaz yahu?
okul hayatınızda falan da mı bi kişi olmadı?
ne bilim bi kafeye gittiğiniz arkadaşınız falan da mı yoktu?
30 yaşına kadar bi tane bile ortama girmediniz mi girmediyseniz nası başardınız?
kınamak için değil gerçekten çok merak ediyorum bunu.
köylerde bile kadınlar birileriyle kırıştırabiliyoken şaşırıyorum bu duruma.

karamsar diyeceksiniz belkide ama 40 değil 50 yaşımada gelsem yine bekar olacağıma eminim.hiç şans yok bende.kaderimde biri olduğuna inanmıyorum.alışmak istiyorum buna ama olmuyotr

bnde çok şaşkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…