Evleneyim de nasil olursa olsun diyen birine ne cikacakti? Sapik olmasi cok normal gelenlerin. SIzin derdiniz sevismek bencesosyal medyada hep sapık çıktı karşıma.zaten gerçek hayattada bakan olmadı.
Arkadas hayirsiz da olsa ille evleneyim diyorSokmak istese sokar kizlar konuşmayin beni sokaga ciksin bulur gelir kizin amaci biri olsun degil ki
hayır. düzgün konuşunEvleneyim de nasil olursa olsun diyen birine ne cikacakti? Sapik olmasi cok normal gelenlerin. SIzin derdiniz sevismek bence
belkide doğal olmadığım için kasıntı oluyorum buda itici duruyordur.bilmiyorum ki.ama ağzıma gelenide olduğu gibi demek istemiyorum
peki.teşekkürler görüş içinbence artık değiş
30 yaşına gelmişsin bugune kadarki davranışlarının sana getirisi olmamış aksine seni kötü etkilemiş
ne kaybedersinki kendin olsan doğal olsan
toplum baskısını falan takma
sen mutlu olmaya arkadaş edinmeye çalış önce bence
kendini keşfetmen lazım
evlilik ve aşkın acelesi yok bence
kimse gelmeyince de insan kendini değersiz hissediyor
ALLAH herkesin gönlüne göre versin.inşallah tez zaman da beklenen kısmet gelirOle dusunme lurfen be 29 olmak uzereyim banada gelen yok hatta akrabalardan evde kaldigimi ima edenler bile var
Seni anliyorum insan sevilmek istiyo sevek istito yuvasi hayati olsun istiyoda kader be arkadsim
Herkesin imtihani farkli oluyor insallah Allah karsina seni geecekten sevip deger verecek ve seninde sevecegin birini cikarir insallah
Ayakkanin altinada bizim adimizi yazarsin
doğru diyorsunuz.eminim ki evlenmeselerdi bu kezde evlenmeyi isterlerdi.evlenen ayrı dertli bekar ayrı dertliHer kismet vaktinin esiridir derler. O vakit gelmeden olmuyor.. Amaaaan evlenip napacaksin, coluk cocuk vs diyenlere de inanamiyorum, insanlıktan nasibini almamış cümleler
ben onu çoğu kez açıkladım aslında"Hayırsız olsa bile olsun" nedir? Beddua etmişsin kendine.
aslında onu açıkladım kaç kez.40 yıl hayırlı kısmet bekleyen kişi bilirim.kötü bir kocası oldu.böle örnek çok.bende bu yüzden öle dedimAaaa anlatamadigin dert bumuydu?
Niye o konunda yazmadin da sordurup durdun hepimize.
Hayirsiz da olsa bir kocam olsun istiyormussun.
Acikcasi boyle dua edeni de ilk defa gordum.
Ne istedigini biliyormusun sen?
Bilmiyorsun elbet.
Yoksa boyle bir dua etmekten kacinirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?