evlenememe korkusu

Insallah en kısa ve hayırlı zamanda istediğin gibi biri çıkar karşına.

Oz guvenini yukseltmeye calis bence sonrasi corap sokugu gibi gelir

belkide doğal olmadığım için kasıntı oluyorum buda itici duruyordur.bilmiyorum ki.ama ağzıma gelenide olduğu gibi demek istemiyorum

bence artık değiş
30 yaşına gelmişsin bugune kadarki davranışlarının sana getirisi olmamış aksine seni kötü etkilemiş
ne kaybedersinki kendin olsan doğal olsan
toplum baskısını falan takma
sen mutlu olmaya arkadaş edinmeye çalış önce bence
kendini keşfetmen lazım
evlilik ve aşkın acelesi yok bence

peki.teşekkürler görüş için

kimse gelmeyince de insan kendini değersiz hissediyor

Ole dusunme lurfen be 29 olmak uzereyim banada gelen yok hatta akrabalardan evde kaldigimi ima edenler bile var

Seni anliyorum insan sevilmek istiyo sevek istito yuvasi hayati olsun istiyoda kader be arkadsim

Herkesin imtihani farkli oluyor insallah Allah karsina seni geecekten sevip deger verecek ve seninde sevecegin birini cikarir insallah

Ayakkanin altinada bizim adimizi yazarsin

Her kismet vaktinin esiridir derler. O vakit gelmeden olmuyor.. Amaaaan evlenip napacaksin, coluk cocuk vs diyenlere de inanamiyorum, insanlıktan nasibini almamış cümleler

ALLAH herkesin gönlüne göre versin.inşallah tez zaman da beklenen kısmet gelir

Her kismet vaktinin esiridir derler. O vakit gelmeden olmuyor.. Amaaaan evlenip napacaksin, coluk cocuk vs diyenlere de inanamiyorum, insanlıktan nasibini almamış cümleler
doğru diyorsunuz.eminim ki evlenmeselerdi bu kezde evlenmeyi isterlerdi.evlenen ayrı dertli bekar ayrı dertli

Aaaa anlatamadigin dert bumuydu?
Niye o konunda yazmadin da sordurup durdun hepimize.
Hayirsiz da olsa bir kocam olsun istiyormussun.
Acikcasi boyle dua edeni de ilk defa gordum.
Ne istedigini biliyormusun sen?
Bilmiyorsun elbet.
Yoksa boyle bir dua etmekten kacinirdin

aslında onu açıkladım kaç kez.40 yıl hayırlı kısmet bekleyen kişi bilirim.kötü bir kocası oldu.böle örnek çok.bende bu yüzden öle dedim

Canim hayirlisini iste herseyden once anliyorim suan olsun da gozuyle bakıyorsun ama hayirsiz biri olur oyle bi ivin yanar oyle bi uzulursun ki keske eski hayatıma donebilsem dersin

Benim gorumcem 32 yasinda ve o da bu konuda baya karamsardi. Taa ki 3 ay onceye kadar. Haftaya sozu olacak. Kismet iste bir anda cikip geldi. Insallah sana da hayirli kismetler gelir canim uzulme

Su yazdiklarinla bile sorun sen de gozukuyor.cevremde oyle biri var ne kendine ne baskalarina yarari var.kendi kendine yapiyorsun yani.uzman destek al canim.dua et bol bolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…