evlenememe korkusu

Rabbim hayirli bir es nasip etsin sana ama sunuuntma hayatta herkesin derdi var sanmaki evlenince dert bitiyor oMn basliyor asil. Senin derdin es. Evlinin baska birsey asil rabbim baska dertler vermesin kaldiramayacagimiz. Bunu dusunupte hayati kendine zindan etme. Ne dertler var hayatta hep boyle dusun:)

Şimdi sen evlenince sonsuz mutluluğa falan ereceğini mi zannediyorsun hani herkes evleniyor ben evlenemiyorum diyosun ya
Diyelim ki evlendin bu seferde çocugun olmuyor o zaman da yine herkesin var benim niye olmuyor deyip hayırsızını mı isteyeceksin.saglıksız olsa da olur mu diyeceksin..Bu duan isyan içeriyor aslında ve cok tehlikeli tovbe edip hayırlısını istemeye devam et çünkü bu senin imtihanın insan en cok istediği seyle imtihan olur..
Yaşın genç illaki evleneceksin..hergün karşına çıktığı güne lanet değil şükür ettirecek biri gelsin hayatına inşallah

hayat evlenmekten ıbaret mı ınsan sevilmek tabıkı ister ama isterse çıtayı asagıda tutacak biraz davul dengı dengıne baktıgım kadarı ile mikemmeli aramayan insanlar cok mutlu :) yanı bu yasına hiç birsey yasamaman benı bu dusunceye itti cok mu soguksun dısarıdan duvarların mı var kımse gelmıyor bence sosyalles etrafına mutluluk saç once kendın için tabi ki her körün bir topal alıcısı vardır kısmetın vardır tabı ki merak etme canım.

İnşallah kalbinizin ısındığı kafa yapınızn uyuştuğu anlaşabildiğiniz ve en önemlisi istediğiniz biriyle hayatınızı birleştirirsiniz. 30yaş çok geç kalınmış biri yaş değil elbette geç olsun ama hayırlısı olsun öncelikle. Valla bende 27 yaşında üniversite mezunuyum. Ve o kadar olmayacak kısmetler oluyor ki artık kafayı yemek üzereyim. Ne bir topluma girmeyi ne birileriyle yüz yüze gelmeyi istemiyorum. İnsanlar artık ne örf adet biliyorlar ne büyük küçük. Erkek çocuğuu olanlarda bi kız görmeye dursun hemen atlıyorlar insanı evde kalmışta kimseyi bulamamışta çocuğumuza isteyelim de adını koyalım havalarına giriyorlar. Pardon da acaba bu kızın gelecek planı varmı hayatında birisi var mı bi düşüncesi varmı diyen hiç mi yok ya?? Benden 4yaş küçük oğluna isteyen mi dersiniz 25 30 cm kısa olanı mı dersiniz abi diyipte başka gözle bakanı mı istersiniz sadece fotoğraftan görüp isteyenin mi dersin,z uzaktan akraba olup isteyeni mi.. hepsinden sıkıldım bi rahat huzur yok bi düşün yakamızdan ya.. siz zamanında çocuk yaşta körü körüne evlendiniz diye bizde mecburmuyuz millete dert olmuş sanki..evlilik bi evde bi insanlaa yaşamak kolay bişey mi.hele bide sevgi yokken.insanlardan soğudum herkes çıkarcı oldu gözümde. Kusura bakmayın o kadar sinirlerim bozuk patladım resmen..

İnsanın evlenmek istemesi sırf koca merakı yüzünden olmaz ki.Her insan anlaşabileceği ,sevebileceği birini ister hayatında.Hiç umutsuzluğu kapılmayın,kısmetiniz bir yerlerdedir,ins yakın zamanda gelecektir.Allah gönlünüze göre versin .

sevilmek ilgi görmek için evlenmek istiyoruz. evlenince de kocam ilgisiz, beni yeterince sevmiyor mu, niye bana özen göstermiyor, niye benimle artık konuşmuyor diye deliriyoruz. mutlu olmak istiyoruz aslında ama evlenince de olamıyoruz. fıtratımızda mı vardır nedir evlenince de evlenmeden de mutlu olamamak. ya da erkeklerin fıtratında var herhalde mutsuz etmek

İnsallah sizinde karsiniza iyi biri cikar.Konu bence evlenmek degil 30 a kadar kimsenin cikmamasi
Cirkin die karsina birsinin cikmadigi dusuncesi bana sacma geliyor. Gercekten guzel olmayan yakin arkadasim hayatimda karsima cikmayacak kadar iyi bir adamla evli ve adam askindan öLüyor arkadasima. Zaten bu kiyasa gore en erken evlenenler en guzellerimiz mi?
40 yasinda karsina hala kimse cikmayan arkadasim var her zaman sikayet eder ben cok mu cirkinim diye. Ama hic disari cikmaz hic bir yere gitmez ona bir adam selam verse ters ters bakar durusu oyle serttir ki insanlari korkutur kacirir resmen. Olay tip de degil haytini nasil idame ettirdiginde. Konu sahibine esin vefat etse aldatsa dovse daha mi dediklerinde evet daha iyi herseye raziyim atlatirim yeterki evleneyim diyebiliyor. Burdan bile konu sahibinin evlilikten once kendisini duzeltmesi gerektigini anliyoruz zaten...

Ben 35 de evlendim 1 yıl.oldu birde kızım var çok şükür 3aylık ama eşimi tanımasaydım yine evlenmezdim aile olmayı seyiyorum da evlilik bana gire degildi

Allahım karşına doğru kişiyi çıkarsın inşallah. Bence sabırsız davranma bu konuda. Dua et hayırlısıni dile. Geç olsun da güç olmasin. Evlilik önemli bir karar. Şimdi biri çıkar karşına hemen evlilik düşünme bence iyi tanı. Eğer evlendikten sonra anlaşamaz isen şu anki durumundan kat kat zor günler geçirirsin. Yapma kendini böyle üzme. Anlıyorum seni yalniz hissediyorsun. Bir taraftan haklısın ama takip yıpratma kendini. Önemli olan hemen yada sonra evli olmak değil de önemli olan adam gibi adam bulup evlenmek. Yoksa bazi kadınlar evleniyor ama bakıyorsun anlasamiyorlar boşanma vs bunlar da hoş şeyler değil. Ben olsam düzgün benim için doğru olduğunu dusundugum kişi gelmeden yaşım kaç olursa olsun evlenmezdim. Evin içerisine adanla girdikten sonra adam eğer anlayissiz karaktersiz ise o evlilik sana cehennem gibi gelir de eski hayatına dönmek istersin de yapamazsın. Bence hiç üzülme kısa olarak sabırlı ol dua et rabbime guven.

Aman evlilikte çok süper birşey degil. b ekar olsam dünyanın altını üstüne getirirdim.

sadece evlenememek değil ki.erkeklerde uzak duruyor benden

Kurslara vs katıl.
Tarzını değiştir
kitap oku
Niye uzak duruyorlar senden bir sebebi vardır.
Tahmin edersin az çok dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…