hayır ben bakmıyorumSaçmalardan seçmeler. Belki talibiniz oldu aileniz size söylemedi? Ailenize siz mi bakıyorsunuz yani ev işi , yemek falan?
Cirkin die karsina birsinin cikmadigi dusuncesi bana sacma geliyor. Gercekten guzel olmayan yakin arkadasim hayatimda karsima cikmayacak kadar iyi bir adamla evli ve adam askindan öLüyor arkadasima. Zaten bu kiyasa gore en erken evlenenler en guzellerimiz mi?İnsallah sizinde karsiniza iyi biri cikar.Konu bence evlenmek degil 30 a kadar kimsenin cikmamasi
Sence neden böyle oldu ?iyide ne sevgilim oldu nede görücü gelen oldu.bir insana hiç mi kimse bakmaz.öz güvenimi malesef kaybettim
Sence neden böyle oldu ?
bekarlık=yalnızlıktır bu yüzden bekarlığa imrenmeyin benceAman evlilikte çok süper birşey degil. b ekar olsam dünyanın altını üstüne getirirdim.
sadece evlenememek değil ki.erkeklerde uzak duruyor bendenAllahım karşına doğru kişiyi çıkarsın inşallah. Bence sabırsız davranma bu konuda. Dua et hayırlısıni dile. Geç olsun da güç olmasin. Evlilik önemli bir karar. Şimdi biri çıkar karşına hemen evlilik düşünme bence iyi tanı. Eğer evlendikten sonra anlaşamaz isen şu anki durumundan kat kat zor günler geçirirsin. Yapma kendini böyle üzme. Anlıyorum seni yalniz hissediyorsun. Bir taraftan haklısın ama takip yıpratma kendini. Önemli olan hemen yada sonra evli olmak değil de önemli olan adam gibi adam bulup evlenmek. Yoksa bazi kadınlar evleniyor ama bakıyorsun anlasamiyorlar boşanma vs bunlar da hoş şeyler değil. Ben olsam düzgün benim için doğru olduğunu dusundugum kişi gelmeden yaşım kaç olursa olsun evlenmezdim. Evin içerisine adanla girdikten sonra adam eğer anlayissiz karaktersiz ise o evlilik sana cehennem gibi gelir de eski hayatına dönmek istersin de yapamazsın. Bence hiç üzülme kısa olarak sabırlı ol dua et rabbime guven.
güzel olmadığım için
Sence neden böyle ?sadece evlenememek değil ki.erkeklerde uzak duruyor benden
güzel olmadığım içinSence neden böyle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?