Alaka şu.Biraz şımartılmak istiyorum artık yaaa:)Hayata birisi yardımcı olsun artık.Kendi ailem çok da yardımcı değil bana zaten.alakayı anlamadım
nasipte varsa olur . büyükler el atmıyor mu sizi evlendirmek için . genellikle böyle zamanlarda büyükler illa birini bulur yakıştırır . görüştürürinsan bir süre sonra yalnızlığa alışıyor.ama insan yinede kendisini seven birini istiyor.evlenmek bir yuvası olsun istiyor.yaşım 30 a az kaldı.ve bu yaşıma kadar görücü usulü gelen olmadı.aşık olup sevgili olmak isteyen de olmadı.artık evleneceğime inanmıyorum.ama yine de ümitleniyorum işte.çoğu zaman da ağlıyorum.ne yapacağımı bilmiyorum.sabretmekten başka elden bir şey gelmiyor.belki de kaderimde kimse yoktur.
Gez, dolaş, süslen, cevre edinmeye bak, çalışmıyorsan çalış, dua et, kendine cok cok cok bak. Spora yönel. Herkesle konus ggit gel. Belki de farkedilmiyorsun, kendini soyutluyorsun. Ne zaman ne olacagi belli olmaz.
yok hayırnasipte varsa olur . büyükler el atmıyor mu sizi evlendirmek için . genellikle böyle zamanlarda büyükler illa birini bulur yakıştırır . görüştürür
Kesinlike arayacaksınızdır ... evlilik beklendiği gibi birşey çıkmıyor çünkü..evlensem bekarlığı arıyacağımı sanmam.yeterince süre bekar kaldım zaten
kimse aracı olup tanıştırmaz.umrunda değil kiçalışıyor musun, çalışmıyorsan kurslara katıl.. çevre edin v çevrendekilere söyle.. bekar arkadaşınız tanıdığınız var mı varsa tanıştırabilirsiniz de.
ayıp değil bence
bekarlıkta çok güzel bişey değilKesinlike arayacaksınızdır ... evlilik beklendiği gibi birşey çıkmıyor çünkü..
ya öyle birisi yoksaElbett ki evlenmeyi İstemeniz en doğal hakkınız ama bunu böyle takıntı stres haline getirmeyin bol bol dua edin Allah'tan hayırlısını isteyerek dua edin ve tevekkül edin nasibiniz mutlaka sizi bulacaktır nar tanelerini teker teker yerleştiren Rabbim sizi de hangi gönüle yerleştireceğini bilir şüphesiz.Ben de bekarım üstelik siz 30a az kaldı demişsiniz ben 31 yaşındayım evlilik konusu açılınca hayırlısı ne ise o olsun diyorum stres sıkıntı yapmamak ve Allah'a güvenip tevekkül etmek en doğrusu Rabbim tez vakitte kısmetinizle karşılaştırsın inşaAllah
haklısın ama benim pek ümidim yokSizi gayet iyi anlıyorum. Bu korku yaşım küçük olmasına rağmen bende de var. Şimdi gelip size evlenip Ne yapacaksın? Hayatını yaşa, evlenince de boşanmak isteyeceksin gibi şeyler söylerler. Fakat bizim gibileri kendileri ile karıştırıyorlar. Herkes evlenip mutlu bir yuva kurmak ister. Ya da minnoş bir bebek sahibi olmayı ister. Ayrıca evlenince ayrılmak isteyeceğin ne malum? Belki çok anlayışlı bir insan ile evleneceksin. Yani bazıları laf olsun diye konuşuyor.
Bence tam evlenme çağındasınız. Geç kalmış değilsiniz. Umarım karşınıza sizi seven bir erkek çıkar
şu saaten sonra pek umudum kalmadıHiç ummadıgin anda cikacaktir karşina beyaz atli prensin umudunu kaybetme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?