Konu sahibi sorunlu zaten bi erkekten once tedavi olmasi lazim.Size katiliyorum konu cirkinlik guzellik degil zaten cirkin diye begenmedigimiz insanlara yakisikli insanlar talip olabiliyor biraz sosyal olmak ve ozguvenli olmak onemli olanCirkin die karsina birsinin cikmadigi dusuncesi bana sacma geliyor. Gercekten guzel olmayan yakin arkadasim hayatimda karsima cikmayacak kadar iyi bir adamla evli ve adam askindan öLüyor arkadasima. Zaten bu kiyasa gore en erken evlenenler en guzellerimiz mi?
40 yasinda karsina hala kimse cikmayan arkadasim var her zaman sikayet eder ben cok mu cirkinim diye. Ama hic disari cikmaz hic bir yere gitmez ona bir adam selam verse ters ters bakar durusu oyle serttir ki insanlari korkutur kacirir resmen. Olay tip de degil haytini nasil idame ettirdiginde. Konu sahibine esin vefat etse aldatsa dovse daha mi dediklerinde evet daha iyi herseye raziyim atlatirim yeterki evleneyim diyebiliyor. Burdan bile konu sahibinin evlilikten once kendisini duzeltmesi gerektigini anliyoruz zaten...
Allah Allah, neyse sıkmayın canınızı. Nasip kısmet, vakti vardır belki. Hayırlısı olsuntavsiye edende yok malesef.sorsanız iyi insan derler benim için.ama aracı olmuyorlar kötü çıkarsa vebal almayalım diolar
Prenses songül yaz çıkar karşına kimmiş bakarsın
Profiline resmini koy biz bakalım nasılsın
Ne kursu ohayatım neden bir kişi öyle oldu diye herkes öyle olsun ki.
sen kendin kötü bir kocam olacak diye transa geçmiş bekliyorsun anlaşılan.
bana da açıkçası dalga geçiyorsun gibi geliyor.
bir çok kişi söylemiş hiç cvp vermemişsin ben de söyleyeyim..
neden bir kursa yazılmıyorsun ücretsiz kurslar var.
geçen yıl gittiğim kursta tanışan arkadaşlarımın haziranda düğünü var
Bu var bak insanlarda..aracı olmak istemiyorlarmış.hayırsız çıkarsa bizi suçlama diye
alakayı anlamadımYeğenim bu akşam dediki.Bir arkadaşı sevgili yapmış.Kıza şoförlük yapıyormuş.Ayy içim gitti:)
insan güvenemiyor kirabbim iyilerle karşılaştırsın hayırlı yuvalar nasip et zamanını bizler bilemeyiz çirkin olduğunu düşünmüyorum ne yakışıklı erkekler var aşık oldukları kızlar görsel olarak kendilerinden çirkin kısmet işte ama merak ettim seni,bence bekarlar içinde konu açıp paylaşım yapılsa i bellimi oluryi olur herkesin bekar tanıdıkları vardır birileri birilerine sebep olur
Ne iş yapıyorsunuz ? Sosyal hayatınız nasılinsan bir süre sonra yalnızlığa alışıyor.ama insan yinede kendisini seven birini istiyor.evlenmek bir yuvası olsun istiyor.yaşım 30 a az kaldı.ve bu yaşıma kadar görücü usulü gelen olmadı.aşık olup sevgili olmak isteyen de olmadı.artık evleneceğime inanmıyorum.ama yine de ümitleniyorum işte.çoğu zaman da ağlıyorum.ne yapacağımı bilmiyorum.sabretmekten başka elden bir şey gelmiyor.belki de kaderimde kimse yoktur.
işim yokNe iş yapıyorsunuz ? Sosyal hayatınız nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?